herr_kalkun 9 Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 For de av dere som er bosatt i bartebygrenda er den å få på tapp på Den gode nabo. Bjutifull Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty 8 Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Mack er best. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zann 8 Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Mack og Aass. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty 8 Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Vet du hva annet som er godt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zann 8 Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Sjokolade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty 8 Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Og ØL! Forøvrig en undervurdert kombo. Kanskje du vil like dette? http://www.vosgeschocolate.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zann 8 Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Beer and bacon! Stout eller porter og mørk sjokolade er en helt ypperlig kombo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zann 8 Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 http://catandgirl.com/archive/2007-08-16-cg0505bacon.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blausen 12 Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 To nye øl: Bombardier - likte denne. Rik på smak, av bitter type. Engelsk vil jeg tro. Muligens en øl det holder å drikke en av, ettersom den var såpass mektig på smak. Waldemars brown ale - Hansa greie. På det jevne, men ingen aha opplevelse. Sliter litt å skille seg ut fra mengden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papillon 3 Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Jeg har forsøkt å drikke Bombardier i serie. Det endte med kvalme så du har helt rett. Spesiell smak på den ølen, smak av rust og metall. Tror jeg synes den er ganske ok/god. Nå sitter jeg og drikker Heineken. Fortsatt min favoritt blandt de store pilsfabrikkene, men tror ikke jeg ville kjent så mye forskjell så kald som den er nå. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaN 0 Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 To nye øl: Bombardier - likte denne. Rik på smak, av bitter type. Engelsk vil jeg tro. Muligens en øl det holder å drikke en av, ettersom den var såpass mektig på smak.Jepp, Wikipedia kan bekrefte at den er engelsk. Så ut som en svingod men meeget mektig øl. Det var bitteren du drakk? De har også "Bombardier Burning Gold" og "Bombardier Satanic Mills". Hvor får en smakt denne da? Polet har den ikke i følge nettsidene, og med sine 5,2 % er den vel over grensen for hva ølutsalg og butikker ellers har lov til å ta inn (tror jeg i alle fall, husker aldri helt hvor grensen går). Forresten har Charles Wells Beers, som bryggeriet heter, også "Banana Bread Beer" - øl brygget på bananer(!). Det må jo bare prøves. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papillon 3 Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Nå er det et par år siden jeg drakk den, men Bombardier brygges også med 4,7% og kan kjøpes i Meny-butikker og helt sikkert ICA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestro 1 Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Alt jeg har smakt hittil i Karlovy Vary smaker fortreffende, og det hjelper fint når man får en halvliter kvalitetsøl til 10 kroner. Festivalen sponses beleilig av Budwar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blausen 12 Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Nå er det et par år siden jeg drakk den, men Bombardier brygges også med 4,7% og kan kjøpes i Meny-butikker og helt sikkert ICA. Jepp. Kjøpte den på Ica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodraugen 1 Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Ble mye øl i Thailand. Leo smakte helt fortreffelig, både med og uten mat. Chang og Tiger funket bedre til mat enn alene. Singha er en sterk utfordrer til tittelen som beste all-around-øl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor Downs 0 Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Tiger duger fint, men Chang? Hurr... Tiger er fra Singapore forresten, ikke Thailand, men det visste du kanskje. Forresten funnet ut nylig at Frydenlund har en fortreffelig bayerøl. Mulig jeg har nevnt det tidligere også, men blå Chimay er noe av det beste jeg får på flaske. Jo, også var jeg ute på Buddy i Drammen, hvor de selger et utvalg øl fra det andre, mindre bryggeriet i byen, Haandbryggeriet, som spesialiserer seg på diverse poløl. Kameraten min kjøpte en blond lager som jeg smakte på, men det minnet meg bare på at jeg ikke liker blonde lagere. Jeg derimot kjøpte kanskje det svarteste ølet jeg har sett, en Norwegian Dark Porter som den het, altså fra Haandbryggeriet. Kruttsterk fyldig eikesmak og greier, virkelig verdt en smak! Jeg orker neppe mer enn én på en kveld, men da føler jeg til gjengjeld at jeg har drukket øl så øllete som øl kan bli etterpå. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragoo 2 Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Forresten funnet ut nylig at Frydenlund har en fortreffelig bayerøl. ja. utestedet jeg jobber på har det på kran, så jeg drikker stort sett ikke annet når jeg er ute på byen. flotte greier. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodraugen 1 Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Tiger duger fint, men Chang? Hurr... Tiger er fra Singapore forresten, ikke Thailand, men det visste du kanskje. Hehe, egentlig trodde jeg Tiger var indisk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zann 8 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 http://shop.belgianshop.com/acatalog/3_FONTEINEN_GUEUZE_75_buy_Belgian_beer.JPG Drie Fonteinen Oude Gueuze. Ny øltype for meg - geuze. Crazy mye syre! Og veldig sprudlende. Veldig uvant, men jeg tror jeg liker det. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billy Behranu 3 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 sjampis-øl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zann 8 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Ja, den assosiasjonen er umulig å unngå. Bra trøkk under korka også. Jeg har aldri smakt et så syrlig øl, det er nå helt sikkert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billy Behranu 3 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Kan man riste så det sier påpp og spruter skikkelig? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billy Behranu 3 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 En venn av meg har for øvrig øl-oppheng. Han var på øltur nå nettopp og svei av tusenvis av spenn på obskure ølmerker, besøkte klostre og har snakket usedvanlig mye om øl. Jeg hater dere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zann 8 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Øl er den nye vinen, det er bare å kapitulere. Tviler forøvrig ikke på at man kan få denne til å sprute skikkelig. Poppet var hvertfall tilfredsstillende. Og advarsel om å åpne forsiktig på tre språk på flaska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zann 8 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 http://stuffwhitepeoplelike.com/2008/01/24...microbreweries/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.