Jump to content

Ny design, tilbakemelding, forslag.


BadSmile
 Share

Recommended Posts

Da jeg og Morty har overtatt forumet så ville jeg endre litt på designet til siden. Jeg synes at alt var altfor "spredt" før, så jeg har nå installert en ny theme for ting er litt mere kompakt. Installerte også en liten applikasjon som kan endre bakgrunnsfarge. Denne kan du se helt nederst til høyre. Usikker på om det er noe særlig, men jeg får ha den der inntil videre.

 

Da vi ikke hadde lisens mer til den gamle chatten, så installerte jeg en gratis tredjeparts software chat ting, så da kan man ha inntil 200 stykker i chatten. Blir sikkert ikke brukt så mye, men igjen, jeg har den der inntil videre. Om dere ikke liker den så fjerner jeg den gjerne. Om dere ikke liker det nye designet, så tilbakestiller jeg den til den gamle (Man kan også man endre helt nederst på siden (Change Theme)).

 

Noen funksjoner folk vil ha? Vil ikke at siden dør, så vi er villige til å høre på tilbakemeldinger og gjøre det beste vi kan til å holde siden i aktivitet. Anbefal gjerne forumet til film interesserte for å få mer aktivitet.

 

Oppdaget også at jeg hadde problemer med å komme inn på siden med Internet Explorer, så om noen har samme problem, prøv firefox eller chrome.

 

- BadSmile

Link to comment
Share on other sites

 
 
 

Noe web 2.0-funksjonalitet? Likes, kudos e.l.?

 

Mente det var ett "like" system her oppe i noen måneder for god stund siden, men ble fjernet fordi folk ikke likte det. Jeg kan sikkert legge det til igjen.

 

Edit: La til noe lignende system, ser ikke harmen i det.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 
 
  • 7 months later...
 
 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...