Jump to content

Fantasy Premier League 2012/2013


marlowe
 Share

Recommended Posts

http://www.nufcfans.co.uk/wp-content/uploads/2012/08/nufcfans_barclays_premier_league_logo_newcastle_united.gif

http://fantasy.premierleague.com/

 

Då er det duka for den fjerde utgåva av Diskuterfilm sin liga i Fantasy Premier League. Nok ein gong vil filmnerdane på forumet få prøvd sine kunnskapar innan engelsk toppfotball.

 

Kort fortalt går dette spelet ut på at du skal velgje 11 spelarar + fire innbytarar (ein i kvart ledd). Du står fritt til å skifte spelarar og formasjon så ofte du vil mellom rundene, men berre ein av desse overgangane er kostnadsfri per runde. Spelarane får poeng etter innsatsen den runda (mål, assists, halde nullen, eventuell bonus), og tilsvarande minuspoeng/mindre poeng (gule/raude kort, innsleppte mål, straffebom). Kapteinen du vel ut får dobbel poengsum.

 

TIDLEGARE VINNARAR:

 

2009/2010: marlowe (Flø 2)

2010/2011: blausen (Blausen Dynamo)

2011/2012: Bob_3 (Jason Derulo's)

 

Meir om reglane finn du her: http://fantasy.premi...ague.com/rules/

 

Koda til Diskuterfilm-ligaen (classic): 230841-66784

 

Kode til den nye ligaen (Head-to-Head): 230841-211306

 

Ligaen startar 18. august

 

Det er sjølvsagt lov å melde seg på etterpå også, men ein vil då få færre runder å sanke poeng på.

 

Eg tenkjer vi går for premiering denne sesongen også, og alle som vil vere med på det må skrive det på denne sidan innan utgongen av august. Kvar enkelt deltakar som seier seg villig til å vere med på premiering stiller med ein DVD, Blue Ray, CD e.a. etter vinnarens eige ynskje, til ein sum av £5-7. Premieringa vil gjelde den klassiske ligaen.

 

ER MED PÅ PREMIERING:

 

marlowe

awf

blausen

Uruloki

Outze

Bob_3

Link to comment
Share on other sites

 
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

 
 
 
 
 
 

Tror Southampton kan slå til. Eller, jeg hakke peiling egentlig - jeg er bare fornøyd med at et lag fra sørkysten endelig er i ligaen igjen. Premier League er bare 30 minutter hjemmefra nå - blir nok Liverpool-kamp i år i hvert fall.

 

På topp 4 vil jeg tippe at de to Manchester-laga pluss Chelsea er ganske bankers (i hvert fall om sistnevntes investeringer lykkes). Tror 4.-plassen kan gå til en joker. Kanskje Newcastle? Tror dette kan bli året Arsenal faller utenfor topp 4 etter 16 år innafor.

 

Liverpools plassering tør jeg ikke tippe på. Men jeg håper på 5.-plass.

Link to comment
Share on other sites

 

Hvorfor skulle Arsenal av alle falle utenfor topp fire? Slik jeg ser det har Wenger endelig gjort noe virkelig fornuftig på overgangsmarkedet i sommer: Handlet etablerte spillere som kan gå rett inn og styrke en førsteellever. Dette er vel muligens den beste utgaven av Arsenal på papiret siden 03/04? De har kjøpt Cazorla, en av den spanske ligaens beste og mest kreative, Giroud, som ble toppscorer i Ligue 1, og Podolski, som har bevist mer enn nok på internasjonalt nivå over flere år. Hvis de styrer klar av de verste skadeproblemene i forsvar kjemper Arsenal om gull i år, uansett om van Persie drar eller ikke. Tror topp fire blir ganske konvensjonell denne sesongen, har verken tro på at Tottenham, Newcastle eller Liverpool skal kunne klare å rokke ved de fire store.

 

Liverpool, tja, tipper det blir hard kamp med Tottenham om 5. plassen. Det ville jo ha vært en klar forbedring fra i fjor.

Link to comment
Share on other sites

 

Jeg tror Manchesterlagene og Chelsea blir sterke. Jeg tror også Arsenal kan komme til å få en sterk sesong. De er trolig ikke ferdig med å handle. Lander de Sahin så blir det spennende å følge med dem.

 

Tror Newcastle viser seg å være en døgnflue (krysser fingrene). Tottenham bør handle noe, evt sikre seg Ade (det er vel ikke gjort). Hvis Levy slipper Modric som åpenbart vil dra, sliter Tottenham.

 

Jeg tror Pool får en lei start, men etterhvert som BR sin spillestil setter seg så tror jeg på topp 5 for Pool. De siste to kampene har gitt meg litt håp. Tidenes antiklimaks på lørdag ville dog ikke overrasket.

 

Hva som skjer før 1 sept vil ha mye å si. United, Pool, Arsenal, Tottenham og Castle må hande sånn jeg ser det.

Link to comment
Share on other sites

 

Jeg tror også Arsenal kan komme til å få en sterk sesong. De er trolig ikke ferdig med å handle. Lander de Sahin så blir det spennende å følge med dem.

 

Ifølge pålitelige Oliver Kay (The Times) og den tyrkiske fjernsynskanalen NTV SPOR, er han nå bare formaliteter unna et låneopphold i Liverpool. Skal bli offentliggjort i kveld eller i morgen. Fint å se at Rodgers drar nytte av sitt forhold til Mourinho. Dette legger ting til rette for Adams overgang til Fulham, og at Dempsey kommer motsatt vei. Spennende.

 

Sky Sports melder for øvrig at Modric flyr til Madrid i morgen for å sluttføre sin overgang.

 

EDIT:

11/12: Gerrard, Adam, Spearing, Henderson, Shelvey

12/13: Gerrad, Lucas, Allen, Sahin, Henderson, Shelvey (blir sannsynligvis lånt ut)

 

Lykke til med å stjele ballen fra den midtbanen.

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 

24 timer igjen nå. Hadde det ikke vært for EM hadde jeg gått på veggen.

 

Arsenal kupper Sahin. Den avtalen burde vært sluttført for lengst. I alle fall hvis vi skal tro alle ryktene. Liverpool lander en overgang helt ut av det blå. Tipper det enten vil vise seg å være en genistrek eller en ny El Zhar.

 

RvP passer forøvrig perfekt inn i United.

Link to comment
Share on other sites

 

Tror ikke det skal være nødvendig å frykte en ny El Zahr. Finnes også en mellomting mellom sistnevnte og en genistrek, tror han vil bli en nyttig squad player. Imponerende at ingen klarte å se overgangen komme før Liverpool selv offentliggjorde den. Liker også å se at vi endelig signerer spillere med fart og teknikk.

 

Med den oppførselen han har vist, vil jeg si at han passer perfekt inn sammen med Rooney på topp, ja. Interessant hvordan våre spillere (Agger, Sktrel, Suarez) alle ønsker å bli i klubben når "større" klubber melder sin interesse, mens Arsenal-spillerne en etter en står frem som illojale "drittsekker".

Link to comment
Share on other sites

 

Forstår eigentleg godt at van Persie vil prøve noko anna. Han nærmar seg 30 år, og har framleis ingen store trofé å vise til.

 

No er visst også det chilenske angrepstalentet Angelo Henriquez klar for klubben. 18 år og spanande. Det byrjar å bli mange spissar på Old Trafford no. Forhåpentlegvis finn Berbatov seg ein ny klubb snart, då han no har rykka tilbake til nr 5 i køa.

 

Men saknar framleis ein offensiv og ballbesittande midtbanespelar. Scholes kan berre spele eit visst antal kampar, medan Cleverley og Anderson er skadeutsette. Vonar det dukkar opp nokon i denne posisjonen, men med fire kjøp så langt trur eg Ferguson gir seg med det.

 

Angelo og paah: med på premie?

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 

Skuffende dag resultatmessig, men mest skuffet av at vi selger Song, som var i ferd med å bli en virkelig god midtbanemann, til Barcelona rimelig billig. Spilleren har vel hverken krevd overgang, hadde kontrakt til 2015, og likevel lar vi han dra så lett og billig. Hvordan skal de få plass til han i startoppstillingen uansett? Vi har shippet avgårde alt for mange gode spillere til den klubben for en alt for billig penge nå, det er akkurat som om de får 30% avslag bare fordi de er Barcelona.

 

Nå må ihvertfall få handlet en defensiv midtbane før vinduet stenger. Det føles kjipt å ta mange skritt fremover med 3 spennende signeringer før sesongstart, bare for å se to av våre beste ryke rett før det braker løs.

Link to comment
Share on other sites

 
Merkeleg og trist for PL med salet av Song ja. I tillegg til å vere glimrande defensivt har han også ein veldig god pasningsfot. Kombinasjonen van Persie-Song var bra ved fleire tilfelle førre sesong.
Link to comment
Share on other sites

 
 

mest skuffet av at vi selger Song, som var i ferd med å bli en virkelig god midtbanemann, til Barcelona rimelig billig. Spilleren har vel hverken krevd overgang

Det mener jeg da han har gjort?

Var i Wales i helga og leste en del britiske aviser, og Wenger sa han ikke hadde noe valg.

Link to comment
Share on other sites

 
  • 2 weeks later...
Transferdeadline og julaften for fotballfans. Ser ut som det er Liverpool som er mest på hugget. Savner noe mer rykter for Arsenal nå på morgenen, vi trenger et par spillere til.
Link to comment
Share on other sites

 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
  • Create New...