Jump to content

Mine Kortfilmer


AkiBergman
 Share

Recommended Posts

 

En liten kortfilm Laget i homage til Jarmusch sin Stranger Than Paradise. Er klar over at det ikke er noe mesterverk, men ville utprøve hans stil. Den har sine mangler, men en må jo feile, og deretter feile, for så en gang få noe positivt ut av det, tror jeg? Eller ikke. Det er bare en studentfilm. Eller er det det en gang. Jo. Nå snakker jeg jo bare tull. Jarmusch selv elsker kritikk. Jeg gjør ikke. Men jeg bryr meg ikke. Jo. Det gjør jeg jo. De er latterlig å si at en ikke bryr seg. Jeg blir jo halshogd før kverna har kverka.

 

 

Dokumentar jeg laget i fjor sommer, hvor min bror prøver seg som Stand-Up komiker. Filmen mangler litt dybde, og kan heller bare sees som ren underholdning? Jeg regner med at noen sier den ikke kan sees som underholdning heller, så jeg sier bare at den kan sees som mitt første forsøk fra mitt første medieår på å lage en kort dokumentar.

 

Are You All Right?

 

Dette er et litt mer sånn artzy fartzy ting. Handler jo om angst. Det er kanskje ikke en kortfilm. Heller en formidling av en personlig følelse. Jeg er misfornøyd med siste scene. Og om jeg hadde laget den om igjen, så hadde kamerabevegelsene vært mindre statiske. Problemet mitt er at jeg medieskolen jeg går på jobber sjelden i grupper. Og jeg står bak alt av lyd, kamera redigering. Og det er ikke alltid kjekt. Jeg er klar over at jeg mangler en del på det tekniske, men har hvertfall fått en praksisplass etter fullført Universitet slik at jeg kan forbedre det en gang. Jeg tror ideene mine som enkeltstående scener og følelser er bedre enn en helhet. Men jeg kan jo prøve.

 

 

Her var det jo litt av kvært. Men denne siste linken er av noe som skal fungere som en provoserende reklamekampanje.

Link to comment
Share on other sites

 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...