Jump to content

Uruloki går på filmskole


Uruloki
 Share

Recommended Posts

Er det ikke treningstips så er det faen meg donasjoner!

 

Hehe! Så mange treningstips kan det ikke ha vært, for Urris ser jo unektelig litt puslete ut i den videoen. Og outtakes er lættis da.

 

Kjenner jeg gleder meg til å se denne mer enn noen annen film jeg kommer på. Sosial dynamikk bak rattet, fin hund, premiere på BFI.. Ønsker deg all lykke med denne produksjonen. Har satt over en god slant.

Link to comment
Share on other sites

 
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Er nok heller jeg som har vært en dårlig elev. Blir lite tid til overs akkurat i denne perioden her. "Heldigvis" er året strukturert helt elendig da, så etter at filmen er i boks i mars er jeg mer eller mindre ferdig med det meste. Trening hver dag!

 

Uansett, herregud Papi, dette var jo helt vanvittig generøst. Ble litt satt ut for å være ærlig. Takk, virkelig. Jeg spanderer middag når jeg kommer til California.

Link to comment
Share on other sites

 
 

100 pund for å få en "special thanks to", 500 for å bli "executive producer". For 1000 (som ingen kommer til å gi) kan man bli en extra, så da kan du jo kle deg ut som en zombie-stormtropper i bakgrunnen et sted.

Link to comment
Share on other sites

 
 

Holy shit. DFilm er jo et crowdfunding-Mekka. Tusen takk, blaus, dette hjelper ekstremt på. Varmer å se slik generøsitet! Kan kanskje snike med en stormtropper-actionfigur som en prop et eller annet sted.

 

"With special thanks to...

 

Blævsen

Papi"

Link to comment
Share on other sites

 

Er litt jelly på disse fine mulighetene du har til å lage film. Skulle ønske jeg hadde det samme. Men hjelper ikke stort at jeg ikke er noe særlig sosial person.

 

Bridge var flott, filmet med film (ikke digitalt)? Så bra ut ihvertfall. Skuespillet var også godt. Du får ha lykke til videre, skulle gjerne ha donert, men pengene for tiden er dårlig. (Jævla juletid og feil skattetrekk i januar).

Link to comment
Share on other sites

 

Takk til Fredrick ogsaa! Giverglede!

 

Bridge er skutt paa 16mm, ja. Vi skyter digitalt paa Fergus dog, men vi bruker Arri Alexa, som er rimelig top-of-the-line. "This camera has brought us to a point where digital is simply better" osv, som Deakins sier. Det er i hvert fall bedre enn 16mm, og gjoer det i tillegg enklere for oss at vi ikke er begrenset av film stock - aa regissere en hund er saapass uforutsigbart at vi trolig trenger saa mange takes vi kan faa.

 

Takker for skryt da, Badsmile, og null stress med donasjon - setter veldig pris paa Facebook-like'en i hvert fall! Alt hjelper paa.

Link to comment
Share on other sites

 

Ny promovideo for å feire at vi har fått 200 likes. En liten introduksjon av Fergus, hunden som spiller en sentral rolle i filmen.

 

https://vimeo.com/59840725

 

11 dager igjen (djeezes)! Ville vært evig takknemlig for en like eller en liten donasjon! Takker igjen for all støtten så langt.


http://www.sponsume.com/project/fergus-short-film

http://www.facebook.com/FergusShortFilm

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 
 
 
  • 2 weeks later...
 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
  • Create New...