Jump to content

JavaZone trailer


pretender
 Share

Recommended Posts

Har vært mye jobbing i det siste, så ikke blitt så mye tid til å henge her.

 

Dette er en oppdragsfilm vi gjorde nettop, skal i utgangspunktet promotere en event for Java-folk som er i Oslo i september. Greia er at det har tatt fullstendig av, med 300000 views på youtube siden i går, og inne på "most viewed"-lista... ting sprer seg tydeligvis raskt i nerdemiljøet. Har også fått overveldende positiv melding fra Java-gründer James Gosling...

 

Jeg har gjort fargekorrigering, litt grafikk (DreamWorks-intro, tittelanimasjoner, cred-plakat, "golden Dukes", noen digitale opppyntinger), effekten med koppen på veggen og funnet på noen tullenavn.

 

Link to comment
Share on other sites

 

Hehehe, dette var jo ganske morsomt. Likte musikkbruken og navnene særlig her. Noen aning hvorfor den tok sånn av? Bruker gjerne å være en webside eller noe som katalyserer slikt. Youtube i segselv er jo et et villniss.

 

Mest sette film i Russland i dag, innen komedie. Det ekke dårlig.

 

S,

Link to comment
Share on other sites

 

2.plass i India :)

 

Er ikke sikker på akkurat hvordan det tok av. Javazone (messen) har teaset den på hjemmesiden i et par uker, med korte klipp, som har spredt seg i det internasjonale Javamiljøet. Tror YouTube hadde den "featured" på Comedy-siden rett etter at den ble lastet opp, men er usikker på hvordan det funker eller hva slags betydning det har hatt. Men det har iallefall havnet på masse blogger, og spredt seg via twitter og Facebook. Så er det vel noe med datafolk og "hellige kriger".

 

Angående musikken er det litt kinkig. Videoen var jo ment mest internt (og bruken av musikk med copyright ble godkjent), men nå som det har spredd seg slik, legges det på ny musikk as we speak.

Link to comment
Share on other sites

 
 

Wow, denne saken tar jo av! Fant den på forsiden av Youtube nå nylig plutselig... under "most favorited".

 

#1 most favorited i dag GLOBALT.

 

#9 høyest vurderte i dag GLOBALT.

 

Mest sett video i dag i India, Tsjekkia, Polen, Spania..

 

Wow, wow. Grattis Pretender. Dere må sette på reklame på den om mulig, så kan dere jo få litt cash inn på dette. Dette er jo i ferd med å gå "viral".

 

Leste akkurat navnene på kredittene. Veldig "Pretendersk", jepp.

 

S,

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 

Takk skal dere ha! Skal overbringe ros til de andre.

 

Antar at det kludret seg til med den YouTube videoen fordi han som la den opp ikke hadde noe med JavaZone å gjøre (var en random fyr som rippet den fra hjemmesiden deres, hvor den ligger i et litt annet visningsformat). Kan også ha vært relatert til musikken, som antagelig skal byttes ut. Har ingen kontroll over dette. Det triste er jo at den suverene YouTube-statistikken forsvinner (var 600000 treff og nest mest sette video i går...), men får vel heller skrive det på "moro så lenge det varte"-kontoen.

 

Var forøvrig ganske lavt budsjett på filmen (event-størrelse, ikke reklame.), men føler den ser litt dyrere ut. Er skutt på Canon sitt 5d fotokamera! Ser ganske latterlig ut med det lille kameraet på stativet.

Link to comment
Share on other sites

 

Hehe, fornøyelig liten sak dette her. Med alt arbeidet denne må ha krevd skjønner jeg godt at du har måttet trappe ned på din aktivitet i bildequizzen - er det lov å håpe på et comeback nå? :lol:

 

Saken er forresten snappet opp av digi.no - VG neste? :)

Link to comment
Share on other sites

 
 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...