Jump to content

VM-Tråden


blausen
 Share

Recommended Posts

 
  • Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

 
Selv om jeg likte Tyskland veldig godt i dette mesterskapet, så er det også gøy at vi endelig får et nytt land som vinner VM. Håper vi får se Casillas løfter trofeèt på søndag.
Link to comment
Share on other sites

 

Synd med Tyskland. På en annen side klarte de ikke å skape så mye i denne semifinalen. Har vært mye nesten for Tyskland det siste tiåret.

 

Tror nok Nederland virkelig skal få slite mot Spania. Nederland overbeviste ikke akkurat mot Uruguay, med klumsete feil i hytt og pine. Spania på sin side har et lag med utrolig mange gode spillere -- Problemet er at det virker å være viktigere å vise nettopp det frem, enn å score mål. Jeg heier selvfølgelig på Nederland.

Link to comment
Share on other sites

 
Jeg tenker vi får se et tilnærmet likt kampbilde i finalen. Men Nederland skal ha større matchvinnere i Sneijder, Robben og co. enn de litt halvavdanka Klose og Podolski. Så om kontringene sitter kan det gå Nederlands vei. Tyskland kom nok til kort mot Spania. De hadde ingenting å gi siste 20.
Link to comment
Share on other sites

 

Underholdende bronsefinale. Morsomt at Uruguay kom så langt.

 

Jeg tror for øvrig at jeg velger å kåre Forlan til VMs beste spiller. Han er den som etter min mening har klart å følge opp årets klubbsesong.

 

Og her følger mitt allstarteam.

 

Kriterier:

 

1. Maks to fra hvert land

2. 4-4-2

3. 4 på benken, 1 fra hver lagdel

 

 

Forlan - Suarez

 

Robben - Messi - Annan - Özil

 

Van Bronckhorst - Puyol - Mensah - Lahm

 

Casillas

 

Benken:

 

Robinho

Honda

Demichelis

Cesar

 

Jeg er redd for at det ikke er noen særlig balanse i dette laget, men men. Jeg hadde egentlig ville hatt Schweinsteiger med, og Annan ble tatt med utelukkende for å få inn ett defensivt gen.

Link to comment
Share on other sites

 

Ja, dette var ein av dei betre kampane i VM. Den hadde kanskje ikkje nerven som har vore ein del av sluttspelskampane elles, men det førte nok til betre og meir open fotball. Tyskland fortente medalje, og sjølv om Uruguay har stått for mykje defensiv og lite fair play-aktig spel har dei også vist at dei har mykje å kome med framover på bana.

 

Trur ikkje kampen i morga blir like artig, i alle fall ikkje om ein skal døme etter kampane til Spania og Nederland sålangt. Tippar spanjolane vinn 1-0.

 

Artig med draumelag, men eg ventar sjølvsagt til også siste kamp har blitt spelt, mange aktuelle spelarar der.

 

Synst forresten ikkje Puyol har imponert veldig. God mot Tyskland, men ikkje så stabil som han var kjent for å vere elles.

Link to comment
Share on other sites

 
 
 

Gratulerer til Spania, fortjent og morro. Ikke noen strålende kamp dog, mye stygt spill av Nederland må jeg si.

 

Og gratulerer til blausen med seieren i TV2 VM-manager. Jeg sier meg fornøyd med fjerdeplassen, har jo tross alt ikke hatt tid til å følge særlig med på VM.

Link to comment
Share on other sites

 

Bra at Nederland ihvertfall klarte å gjøre motstand, i motsetning til hva Tyskland gjorde. Finalen var i hvertfall ikke kjedelig, det skal den ha. Fortjent seier til Spania, men til neste mesterskap håper jeg taktikerne har kommet opp med en motgift mot Spanias possession-helvete.

 

Gullball til Forlán! Veldig artig, han har vært min store favoritt dette mesterskapet.

Link to comment
Share on other sites

 
 

Da var VM over, hyggelig at laget jeg holdt med fra start gikk hele veien, selv om spillet var en del svakere enn i EM. Tyskland var VM's hyggelige overraskelse, alle kampene hvor de scoret fire mål var herlige. Syntes at Nederland spilte i overkanten stygt, spesielt hadde De Jong's mordforsøk på Xabi fortjent rødt.

 

men til neste mesterskap håper jeg taktikerne har kommet opp med en motgift mot Spanias possession-helvete.

 

Inter 3 - 1 Barcelona

Link to comment
Share on other sites

 
 
Bare et eksempel på kanskje den beste måten å slå Spanias spillestil på, iherdig forsvaring og effektiv kontring. Det beste eksempelet mot Spania selv er når USA slo de 2-0 for et år siden, kampbildet lignet veldig på Inter – Barca.
Link to comment
Share on other sites

 
Jeg tror Tyskland prøvde på noe lignende, men måten Spania nektet dem kontringer med å aldri miste ballen i farlige situasjoner var ganske imponerende. Nederlands kur var tydeligvis å spille ultrabrutalt, noe som nesten lyktes, men jeg håper det finnes en bedre metode. Det var i ihvertfall bra at Spania ikke lyktes med å senke tempoet og gjøre kampen gørrkjedelig, slik de gjorde i semifinalen. Det mest sympatiske laget vant finalen, og bra er vel det, tross alt.
Link to comment
Share on other sites

 

Synest det er merkeleg kor mykje folk både her og i avisene fokuserer på Nederland sine stygge taklingar. Følte at det kom nok av slike frå Spania òg, i tillegg til ein heil del halding og filming. Synest ikkje at dei hadde noko særleg moralsk overtak i kampen. Ein grei siger, men Nederland hadde òg fortent å vinne.

 

Intenst var det i alle fall! Hadde familietreff i går, så vi hadde ca. 17 menneske i stova og såg på. :)

Link to comment
Share on other sites

 
Takk gud for at Spania vant. Makan til uverdig juksespill fra Nederland har jeg ikke sett på lenge. Jeg kjenner jeg blir aggressiv bare jeg tenker på de grove taklingene hvor det siktes på kne, achilles og brystkasse; et fairplay-tilbakespill som var i grenseland til forsøk på mål og Robbens filming. Jeg har bestemt meg, i et øyeblikks raseri, å aldri holde med Nederland igjen.
Link to comment
Share on other sites

 
 

Når filma Robben?

 

Endring: Eit oppriktig spørsmål, altså. Eg hadde ikkje auga på skjermen heile tida, så eg kan ha gått glipp av det.

 

Tidlig i første omgang, tror Nederland fikk et rimelig farlig frispark pga det.

Link to comment
Share on other sites

 
 

Tidlig i første omgang, tror Nederland fikk et rimelig farlig frispark pga det.

Litt usikker på om eg fekk med meg den situasjonen. Men mitt inntrykk er i alle fall at ingen av laga spelte ein heiderleg kamp.

Link to comment
Share on other sites

 
Det var tydelig at Nederland gikk inn for å skade spanske spillere. Kom også på at Sneijder også filmet i første omgang. Jeg tror 9 gule til nederland sier sitt, samtidig som jeg føler de burde hatt 2-3 røde kort i stedet for 1.
Link to comment
Share on other sites

 

Eg er heilt einig i at Nederland var verst, men eg synest dette biletet av det rettskafne Spania som tappert triumferte over ein skruppellaus motstandar er høgst unyansert. Lat oss ikkje gløyme at dei faktisk òg fekk ein del gule kort. Begge laga veksla mellom å spele fin og ufin fotball.

 

Eg hugsar ein situasjon med Sneijder, men det såg ikkje ut som filming i mine auge. Usikker her, altså.

Link to comment
Share on other sites

 

Eg er heilt einig i at Nederland var verst, men eg synest dette biletet av det rettskafne Spania som tappert triumferte over ein skruppellaus motstandar er høgst unyansert.

 

Hvem har gitt deg det bildet? Spania var ikke mors beste barn, men Nederland tok rett og slett kaka; et lavmål i mine øyne. De tre taklingene i 1ste omgang (Van Bommel, de Jong (grøss) og Sneijder) er nok til at jeg blir kvalm og sint.

Link to comment
Share on other sites

 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
  • Create New...