Jump to content

Uru forlater heimplassen og lager film!


Uruloki
 Share

Recommended Posts

 
  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

 

Hehe, slem og ironisk nå? Ser ikke helt for meg deg som typen til å være LiT-fan.

 

Akibahara (nerdedistriktet) og generell vandring i dag. Flere ganger har jeg måtte holde meg fra å bryte ut i latter, på den godhjertede måten. For en kultur!

 

På hvert gatehjørne:

 

http://img33.imageshack.us/img33/5554/dsc0753q.jpg

 

Er temmelig jetlagga kjenner jeg, noe jeg ikke hadde forventa med min ujevne døgnrytme, men jeg har jo tross alt krysset 12 tidssoner. Tokyos mas er kanskje ikke det beste når man er surrete i hodet og utmatta heller. Får ta det litt rolig de første par dagene.

Link to comment
Share on other sites

 
  • 2 weeks later...
 
Er ikke i Tokyo nå. Kyoto! At jeg ikke oppdaterer så ofte betyr som oftest at jeg har det for fett til å gidde å skrive, så jeg tar det som et godt tegn. Kommer sikkert en liten tekst snart.
Link to comment
Share on other sites

 
 
 

Har vel inngått en muntlig avtale med Montag om at han ikke skal kverne så mye mer på favela-vitsene. Ikke så mye å forstå.

 

Går bra med filmen, tror jeg. Bedre i hvert fall. Sleit voldsomt i starten av Japan, noe det samme som da jeg først kom til Buenos Aires. Alt HELT NYTT, vet ikke hvor grensene går, hvordan man skal angripe det, "lost", osv. Men har tint ganske greit opp nå.

Link to comment
Share on other sites

 
  • 2 weeks later...

Velvel, da går 3 måneder på reisefot mot slutten. Byebye Tokyo i morgen tidlig! Riktignok bare 4 dager hjemme da, før USA står for tur.

 

Ikke fornøyd med egen innsats når det kommer til filming i Japan, men det får så være. Har vel et par minutter som kan presses inn et sted.

 

Kjenner jeg er smålei av å reise aleine nå, eller såkalt "ferdig", så det skal bli jævlig deilig å få litt selskap på neste etappe.

 

Neste blogging får bli en liten oppsummering hjemmefra!

Link to comment
Share on other sites

 
  • 2 months later...
 
Ikke så mye å melde om foreløpig. Har ikke begynt med klipping, heller ikke sett gjennom noe av materialet. Venter til jeg begynner på skole og kan bruke skolens utstyr. Det er liksom høstens/vårens fritidsprosjekt, så får jeg se hva jeg kan få utav det.
Link to comment
Share on other sites

 
  • 1 month later...
 
Har ikke begynt, gitt. Venter på "induction" i skolens Avid-redigeringsrom, slik at jeg får lov til å bruke dem. Dette skjer neste uke, så fra og med da av er jeg i gang! Kanskje like greit at jeg har tatt litt pause fra hele greia og latt prosjektet modne i hodet. Tror nok det skal gå an å kombinere skolearbeid og dette prosjektet, per i dag vaser jeg jo bort mesteparten av tiden min på piss.
Link to comment
Share on other sites

 
  • 1 month later...
 
 
 
Kult! Japan er syre. Skal definitivt tilbake der. Anbefaler Colombia eller Bolivia i Sør-Amerika (regner med du skal der?). Var der ikke selv, men alle jeg møtte på sa at de var de beste landa egentlig. Men så er det jo et spørsmål om du har mage til å reise rundt med dyrt utstyr i Bogota liksom. Det hadde ikke jeg.
Link to comment
Share on other sites

 
 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
  • Create New...