Jump to content

Ny forummodell


Svankmajer
 Share

Recommended Posts

 
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hmm, chatten har en ganske stygg bug, men er litt usikker på når og hvorfor den skjer

det som skjer er at noen ganger når jeg går ut av chatten så crasher hele firefox og den må startes på nytt, men dette skjer altså ikke hver gang.

vet ikke om det har noe med at jeg pleier å kjøre chatten i sitt eget vindu, eller at jeg ikke logger av før jeg lukker vinduet, kan vel det, men jeg har ikke utforsket problemet så mye.

Link to comment
Share on other sites

 

Jepp, dette skjer meg også ganske ofte, aner ikke helt hvorfor. Jeg kan i hvert fall si at det ikke har noe med at du kjører den i eget vindu, jeg kjører den i tab, og det krasjer for det om. Dette er vel uansett ikke et problem vi får gjort så mye med, det er eventuelt å bare vente til en oppdatering kommer fra Invision.

 

Har dere som bruker andre nettlesere enn Firefox samme problem?

Link to comment
Share on other sites

 
  • 6 months later...

Får vi snart tilbake den rødlige, originale forumfargen eller skal vi holde oss til blått? Jeg savner den gamle.

 

EDIT:

Jeg quoter Uru:

Til info er designet ganske midlertidig foreløpig. Kun banneret er endret, det er alt jeg får tid til akkurat for øyeblikket. Men etter at jeg er ferdig som rekefisker om 2 uker, skal fargene endres til rødt igjen, slik at det blir tilnærmet likt slik det var førr i tia sa folk.

Link to comment
Share on other sites

 
 
 

Det medfører mye arbeid, og det har jeg ikke tid til nå egentlig. Det var slit nok å endre IP Board 2 til rødt, versjon 3 har et helt annet oppsett som jeg ikke orka å sette meg inn i. Disse planene ble vel uansett litt forkasta rett før jeg dro på reisefot, sammen med forside-prosjektet. Men det har jo vært snakk om et nytt, mer ambisiøst forsideprosjekt i hendene på noen andre (litt mer profesjonelle), en eller annen gang i fremtiden. Kanskje får forumet overhaling samtidig.

 

Ellers er det selvsagt fritt frem for noen ultra-CSS-nerder å melde seg til frivillig arbeid, om rødt skin sees på som et must.

Link to comment
Share on other sites

 

Jo, det meste av sånne administrative ting er vel satt litt til side om dagen. Er veldig travel selv for tiden, og etter at jeg ikke klarte å følge opp månedstema-greia opp så føler jeg ikke at man skal love for mye.

 

Var snakk om å kanskje ha en slags dugnad dog, at vi søker donasjoner fra forummedlemmer til å betale en mer proff eller semi-proff webdesigner til å fikse forside med selvpubliserende greier.

(og kanskje en annen til å lage et finere skin til forumet).. men selv om folk var villig til det så er det litt for mye jobb da man må teorisere alt sammen.. Hvis noen andre her føler de har lyst til å gjøre dette prosjektet dog, så må de gjerne si ifra. Hvis ikke så må man alt det der bli senere.

 

S,

Link to comment
Share on other sites

 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
  • Create New...