Jump to content

BadSmile's Kortfilmer


BadSmile
 Share

Recommended Posts

 
 
 

Likte denne, god stemning på gang!

 

Dørlukkingen fikk meg til å tenke på mannen med den løpske skyggen i Vampyr!

 

Fint når det filmes via refleksjoner.

 

Chatten var litt usaklig og rar, kanskje litt lang... og timingen på bildene kunne vært litt mer finpusset. Men gode ting på gang!

Link to comment
Share on other sites

 

Rar og usaklig var litt meningen med chatten. Når man snakker til folk i drømme, så gir ikke alt det man sier mening. Veldig dårlig planlagt var den tho, alt var improvisert. Skulle hatt eget skript til den egentlig.

Kult at du la merke til at det kun var en skygge som lukket døra, har på følelsen at folk gikk glipp av det. Vampyr har jeg ikke fått sett enda, er vel på tide. Ellers takker for gode ord.

Link to comment
Share on other sites

 
 
Her er det litt motsatt, enn det var for pretender. For jeg liker chatten veldig godt. Den binder alt det løse, og du formidler en historie på en veldig enkel måte. Så hos meg får du en stor fet tommel opp for den. Alternativet kunne vært en dialog, som fort kunne blitt kleint. Liker valget ditt. Liker også musikkvalget, som er veldig passende. Gleder meg til å se at du gjør mer historie, binder det løse mer sammen.
Link to comment
Share on other sites

 
 
Jeg stiller meg vel midt i mellom angående chatten tror jeg. I likhet med morty synes jeg selve ideen passer veldig godt inn, men det kunne nok blitt gjennomført litt bedre. Et script kunne nok gjort den mer solid, som du selv nevner.
Link to comment
Share on other sites

 

Ja, synes chatten og kryssklippingen med veien funket veldig bra. Deler av chatten funket bedre enn andre da. Jeg syntes det funket i helhet da, men jeg skulle gjerne sett en remake som det var gjort mye mer tid på. Bedre skriptet, men samme følelse. Det med døra var også ganske kult, selv om jeg skulle ønske at jeg ikke så tråden. Har gjort noe lignende i en film selv en gang(et spøkelse som hektet av en krok i min da).

 

Noen andre som var litt ambivalent til slutten med øyne som våkner?

 

S,

Link to comment
Share on other sites

 

Nå var jeg vel ikke mot chatten jeg heller da, så det er sagt. Den var bare litt rotete utført synes jeg, greit at det i drømmelogikk er ting som peker ingensteder, og brå "sceneskift", men følte ikke det satt helt alikevel. Dette går det ikke an å drømme! Kanskje var det skrivefeilene som irriterte litt også. Og ellers timingen som jeg snakket om, jeg ville hatt de andre bildene til å flyte mye mer inn i chatten, og det virker som han sier noe, og så ser vi det, i stedet for andre veien, som er litt mer spennende.

 

 

Slutten var vel litt "og... så?", men må berømme badsmile for ikke å sprette opp av sofaen og se maksimalt forskremt inn i kameraet!

Link to comment
Share on other sites

 

Er fullt enig i alt dere sier, har lyst til å lage en mere solid remake selv. Kanskje man gjør det når det blir litt varmere ute, er ikke akkurat godt og varmt om natten.

 

Angående døren Sinnataggen, hva mener du med "se tråden"? Om det er snakk om i min film, så ser jeg absolutt ikke åssen den kan være synlig.

Link to comment
Share on other sites

 
 

Angående døren Sinnataggen, hva mener du med "se tråden"? Om det er snakk om i min film, så ser jeg absolutt ikke åssen den kan være synlig.

 

Oi. Sjekket det på nytt. Du har helt rett. Tråden vises ikke. Vel, man ser at noe løst henger på dørhåndtaket. Mulig det var det som trigget meg sist. Vet ikke om det er hyssing da?

 

Er veldig lett å forstå at det blir trukket i en hyssing da. Måten hånden går opp, fumler en stund med tråden for å stramme den. Er en veldig stilig liten greie da som idé, og ser fint ut fortsatt, men om du hadde fått det til å se ut akkurat som en skygge ville gjort hvis den lukket en dør så hadde det naturligvis sett enda bedre ut.

 

Remake! Remake!

Link to comment
Share on other sites

 

Det er faktisk ikke festet noe på den håndtaket. Er nok hjernen din som spiller deg ett puss. Tråden, eller ledningen for å være eksakt, er festet på håndtaket bak døren, og går videre under døren og ned trappa. Så den er ikke synlig i det hele tatt.

 

;)

Link to comment
Share on other sites

 
  • 1 month later...
 
 
 

Liker den. Bra du ikke overdriver med ekle stemmer og mas, og tar det heller rolig igjennom.

 

Takk takk, er ikke så stor fan av overdriving. Merker fort om ting blir for dumt. (Som regel)

 

Du skulle brukt lyden av mobilvibreringa gjennom hele filmen, bare latt den dure og gå. Det mest effektive her er den lyden.

 

Uten tvil effektiv, men hadde ikke det blitt smålig irriterende? Pluss jeg hater den lyden så jævlig, grøsser hver gang jeg hører den.

Link to comment
Share on other sites

 

Ja, var i hvert fall litt tomt med bare tom atmosfærelyd. Gikk litt sakte på en måte.

 

Var mye fine elementer her. Litke tusenebeinet og refleksjonen i TVn. Hadde vært stilig å sett fyren(er det deg?) i refleksjonen i TVn nært når det blåaktige utebildet også var der, stirrende inn. Manglet kanskje litt sammenheng, men jeg likte det. Tommel opp. :)

 

S,

Link to comment
Share on other sites

 
Jepp begge personene er meg. Det forslaget hadde vært litt stilig ja, men ble dessverre ikke slikt. Ellers takk gode ord. Liker ihvertfall denne mye bedre enn Dream, flere ting jeg er fornøyd med.
Link to comment
Share on other sites

 
  • 3 weeks later...
 

Stilig! Når musikken kom og vi så denne skikkelsen vandre rundt, kom tankene på en gal øksemorder-kannibal eller noe slikt. Hadde vært kult om du hadde avslutta ved 1:46 (og musikken hadde passet til det) -- da hadde det vært en fin parallell til menneskene som skal spise god mat vs. den sinnsyke personen som skal grafse litt menneskeblod.

 

Som vanlig, godt utgangspunkt.

Link to comment
Share on other sites

 

Hehe, det hadde forsåvidt funket veldig godt. Kanskje jeg klipper den om.

 

Edit: Der klippet jeg den litt om. Beholdt slutten tho. Men liker denne bedre enn den forrige.

 

Edit: Redigerte litt til gitt, litt bedre bildekvalitet også. Nå er jeg fornøyd

Link to comment
Share on other sites

 

Har du lagt ut den nye versjonen? Jeg så den første. Er fin stil, og som Cyph sier, et bra utgangspunkt. Selv om det likevel hadde preg av en testfilm.

 

En ting som kan plukkes på er at det aldri er nødvendig å se når en person går fra A til B å se han gå HELE VEIEN INN I BILDET OG UT AV BILDET. Når man i tillegg gjør dette over flere bilder så føles det litt meningsløst ut. Går an å klippe litt til. Eller enda bedre, prøve å filme det litt mer spennende.

 

Uansett, keep on workin!

 

S,

Link to comment
Share on other sites

 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...