Jump to content

BadSmile's Kortfilmer


BadSmile
 Share

Recommended Posts

Etter siste film jeg lagde her om dagen så har jeg innsett 1 ting; at det bare er tull å lage film på samlebånd slik som jeg har gjort. Etterhvert så blir bare filmene dårligere og dårligere. Filmene blir / ble også bare kortere og kortere, mangel på idé har hatt mye med saken å gjøre. Slik vil jeg egentlig ikke ha noe av, minner meg selv bare om elendige youtube partnere som spyr ut noe drit annenhver dag. Fra nå så skal jeg prøve å få til gode idé'er, skrive litt manus'er eller få andre til å skrive for meg.

 

Jeg beklager på mitt sterkeste, og lover å få til noe bedre i fremtiden. Blir dog uten noen profesjonelle skuespillere, da jeg verken skjenner noen, eller har noen ressurser til å skaffe folk. Filmene blir nok ikke noe større enn det jeg har produsert i det siste, men forhåpentligvis så blir det bedre kvalitet messig.

 

God kveld videre.

Link to comment
Share on other sites

 
  • 3 weeks later...
 
  • 2 months later...
 

Pleier å bare lage filmene mine på 1 kveld, men har nå laget en jeg har brukt litt tid på:

 

Denne synes jeg var bra! Viser seg at om man bare tar seg litt tid, hjelper det ofte på. Filosofien blir litt for selvmedliden og, tja, 4Chansk (igjen) for min del, men jeg begynner å interessere meg for hvordan du bygger deg selv opp som filmkarakter, med en viss selvironi og uten at det blir altfor introspektivt. Stillheten og stillstanden er bra og den definitive forbedringen siden sist. Enkelte deler er for lange, enkelte sitter veldig bra. Jump-cuts blir litt gimmicky i denne sammenhengen og passer ikke helt inn.

Link to comment
Share on other sites

 
Flott med litt positiv tilbakemelding. Enig i angående enkelte deler som er litt lange, synes ikke filmen flyter helt som jeg ville den skulle ha gjort. Siste sekvens var egentlig meningen å være i 1 take, men fant ut at den sekvensen ble altfor lang da, så ble til at jeg kuttet bort endel. Endel jump cuts med andre ord.
Link to comment
Share on other sites

 
  • 2 months later...

Jeg har tenkt mye på ideén å lage større filmer etterhvert, men hver gang jeg tenker på det så ender jeg med konklusjonen at jeg ikke kommer til å gjennomføre noe slikt prosjekt.

Grunnen til dette er:

 

1. Jeg arbeider best alene. Jeg skyter filmen, redigerer og finner musikk alene.

2. Jeg jobber fort, vil egentlig ha ting ferdig fortest mulig. Fleste filmene mine har jeg laget på bare noen timer. Har prøvd meg på litt større prosjekter, men ender alltid med masse ubrukt materiale som ligger og bruker plass på pcen.

3. Skulle jeg ha laget noe større, så hadde jeg selvsagt trengt flere folk, noe jeg tviler på jeg hadde fått tak i. Om jeg hadde fått tak i, så vet jeg ikke åssen jeg skulle håndtere dem.

4. Jeg er ikke noe flink til å skrive, måtte ha skrevet større manus. Det kommer aldri til å skje.

 

Tror det beste for meg er å fortsette å lage slikt som jeg gjør. Godt mulig jeg blir bedre å lage kortfilmer etterhvert som tiden går. Erfaring skader aldri.

Vet ikke hvorfor jeg skriver dette egentlig, føler det bare må ut.

 

 

Anyway, skulle spise mat ute her om dagen, så tok med meg kamera og dette ble til:

 

 

Langt ifra mitt beste verk. Er absolutt ingenting originalt med den, men er da noe.

Link to comment
Share on other sites

 
  • 2 months later...
 
 
  • 3 months later...
 
 

Joda er noe slags plot der:

 

 

Prey eier hotellrommet og forlater i begynnelsen. Skrur av lyset og hører døra lukke seg. Deretter kommer "Hunter" og man ser han lete etter noe. Prey kommer tilbake og sjekker om noen har vært inne på rommet og funnet gjenstanden. Gjenstanden er der enda. Prey går og dusjer. Man ser bevegelser i gardinene, er Hunter der enda? Kanskje det er vinden som man ser i begynnelsen som får gardinene til å bevege seg. Man ser døra til badet åpne seg, er dette også gjennomtrekk, eller er det Hunter som åpner døren? Slutten kan gå begge veier.

 

Takk for tilbakemelding ;)

Link to comment
Share on other sites

 
  • 2 weeks later...
 
  • 1 month later...
 
 
  • 1 year later...
 
  • 2 weeks later...

Ikke verst. Synes filmspråket er ganske interessant, minnet tildels om Weerasethakul og en del fine shots. Noe som skjedde på slutten også, noe jeg var ventende at det ikke skulle være. Synes mange av tingene du gjør fungererer i en eksperimentell tradisjon.

Du har aldri hatt lyst til å gjøre noe med flere folk? Eventuelt hatt en historie? Ser du deg selv mer som en person som gjør eksperimentelle små filmer?

Link to comment
Share on other sites

 

Det største problemet jeg har er å finne på noe med skikkelig historie, har sikkert sånn 5-6 uferdige manuser til kortfilmer liggende. Jeg mister veldig fort motivasjon til ting, derfor er alle kortfilmene mine har blitt laget bare på noen timer. Har lyst til å lage noe med folk, men igjen så ligger problemet på å lage noe historie, samt så er jeg ikke så glad i å være ute blant folk i lengre perioder.

 

Skal kanskje være kamera mann på ett prosjekt av en kamerat av meg utover sommeren, så det er ihvertfall noe.

 

Kan vel legge til at jeg var med litt (10 sekunder eller noe) i en kortfilm av en annen kamerat. Filmen vant pris for beste utenlandske film, samt beste kvinnelige skuespiller og beste musikk under en festival i Amerika, så det er vel litt stas. Havnet på IMDB pga det, noe jeg trodde jeg aldri kommet til å gjøre. Holder på å legge til 4 kortfilmer som som vist på Drammen filmklubb på imdb as we speak (hvor en av dem vant beste kortfilm , delt førsteplass med samme fyr som vant i amerika).

Link to comment
Share on other sites

 
  • 8 years later...

Nå er det mange år siden jeg lagde noe sist. Mye grunnet flyttet vekk fra byen, depresjon blandet med en god del ensomhet. Shit happens. De jeg lagde filmer med lager nå feature films og jeg sitter bare hjemme og spiller. Fikk motivasjon til å lage noe igjen, ganske klassisk BadSmile. Gå ut med kamera og se hva jeg finner på. Som vanlig så er tilbakemelding fint, både god og dårlig. Den er ikke så lang, se trenger ikke sette av Satantango tid.

Takk.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...