Jump to content

Diskuterfilmklubb


Uruloki
 Share

Recommended Posts

 
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vi sier at det eneste kriteriet for valg av film er at den er forholdsvis lett å få tak i eller? Jeg er åpen for å se det meste, og det har jo sin sjarm at folk kanskje må benke seg ned med en splatter som har under 50 stemmer på IMDb, eller f.eks den filmen hvor Van Damme spiller en buksedesigner, for deretter å faktisk diskutere skiten. Dessuten er det da åpent for veldig personlige valg, noe jeg synes er kult. Skal vi forresten gjøre denne tråden til såkalt "sticky", slik at den alltid befinner seg øverst? Ikke at det haster så lenge det ikke er flere tråder i dette underforumet da.
Link to comment
Share on other sites

 

Skal vurdere sticky etter hvert, kanskje jeg lager en seperat regeltråd, når vi kommer frem til hvordan dette opplegget skal drives.

 

Nå i starten synes jeg i hvert fall at vi bør ta filmer som er "lett tilgjengelige", så får vi heller gå over til mer obskure greier etter hvert.

 

En annen regel synes jeg bør være at den som anbefaler filmen må ha sett den selv fra før. At man ikke anbefaler en usett film "man synes ser kul ut".

Link to comment
Share on other sites

 
  • 3 weeks later...
 
 
 
 
 
  • 3 years later...

Kunne det vært interesse for å starte opp filmklubben igjen? Jeg mener vi trenger noe for å holde forumet i gang, og nå som kåringene foreløpig står på vent kunne kanskje dette være en idè? Bare man velger den rette filmen har det hvert fall tidligere vært mye aktivitet og ikke minst interresante diskusjoner i disse trådene. Diskusjon rundt film er jo det forumet er basert på, og det har ikke akkurat vært overflod i det siste. Hva mener folket? Er dette noe det kunne vært interrese for å gjenopplive?

Link to comment
Share on other sites

 
 
 

Da er det vell verd et forsøk. Noen som føler kallet for å ta på seg lederrollen for neste runde? Kan godt gjøre det selv hvis ingen melder seg, men tror nok det er folk her inne som er mer kompetente enn meg når det kommer til å velge en passende film.

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 
 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
  • Create New...