Jump to content

Utstyrsrunk


Melkor
 Share

Recommended Posts

Var ute og testet kamera i dag.

 

http://img23.imageshack.us/img23/8318/holder.jpg

 

http://img25.imageshack.us/img25/5877/closel.jpg

 

Er det bare jeg som får sommerfugler i magen og kul på buksa av å glo på 35mm-linser? Se på den deilige linsa! Arrggghhllblbbblll!

 

Hvis det er flere som har utstyr de har lyst til å ta på, gni på, føle på, evt. antaste eller bare rett og slett bruke, så er dette tråden for slikt. Snakke varmt og ømt om utstyr samt legge ut bilder kan man gjøre her.

 

Det ovenfor er forresten et Sony EX3 med et PS Technik Pro35 adapter, 2.1 Arri-linse (hadde en 20mm i bagen, dette er 50mm, vi håpte å få fra Superspeed-serien, men de var allerede utleid), en eller annen svinedyr properitær harddisk fra Sony (som man kopler inn der man også kan bruke SxS-kort). Er også en fokus-overgang på andre siden der, husker ikke slag. Matte-boxen er fra EX3-optikken, passet flott på 35mm-linsa med litt oppfinnsomhet. Gaffateipen og aluminiumet er hjemmesnekra håndholdt vertikalgrep og kreativ plassering av batteri til adapteret.

 

Har akkurat fått footage fra en kompis nå (det vi tok opp før i dag), og jeg klarte nesten ikke å slutte å le da jeg så det. Han har ikke gjort noe som helst med det, og det er så deilig så deilig. Skal få klippet det litt og lagt ut på Vimeo etter hvert, da jeg får tid.

Link to comment
Share on other sites

 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...