Jump to content

Jubel-tråd


Svankmajer
 Share

Recommended Posts

Svank: Flott! :)

 

Tonny: Kvar står det at han gjorde det? Ikkje i den teksta som eg viste til, i alle fall. Festleg korleis folk alltid tolkar Bibelen i aller beste knapt nok tenkjelege meining. Dersom Kam valdtok far sin, kvifor fortalde han brørne sine om det etterpå? Og kvifor var det så forbanna nøye at desse brørne, då dei av ein eller annan grunn gjekk inn for å dekkje til Noah, måtte gå baklengs og med andleta vende bort?

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
  • 1 month later...
 

Skal få med meg dette, ja. Hadde billettar til konserten han hadde i Ålesund i fjor (?), men måtte i staden liggje rett ut med spysjuka. Billettar til Neil Young og Crazy Horse i august er for øvrig også i boks!

Link to comment
Share on other sites

 
 

Litt jubel og litt anbefaling herfra. Den 20/04 er det iransk filmsymposium her i Trondheim, der vi får besøk av iranske akademikere, skuespillere, produsenter, og regissører; ingen mindre enn Mohsen Makhmalbaf og Bahman Ghobadi. Samtidig, i samarbeid med Kosmorama, vil det bli vist ei rekke filmer knytta til tematikken; blant annet de nyeste fra Makhmalbaf, Ghobadi og Jafar Panahi, og et Makhmalbaf-retrospektiv. Goooooood shiiiiit.

Link to comment
Share on other sites

 
 
  • 2 weeks later...
 
 

Jobber med forskjellige teknikker og medier, men det siste året har jeg primært holdt på med installasjon og maleri. Er interessert i historiene som finnes i en bygning, og forsøker gjennom arbeidene mine å formidle en slags menneskelig tilstand gjennom sporene de har etterlatt seg. Tenk forfallsestetikk. Mulig dette ble litt svada, men man blir litt tom på slutten av en slik søknadsprosess. Dieter Roth (spesielt hans Gartenskulptur) og Clay Ketter er to sentrale inspirasjonskilder.

 

På "fritiden" tegner jeg jazzmusikere sånn for moro skyld.

Link to comment
Share on other sites

 

Tøft! :) Litt svada er vanskeleg å unngå når ein snakkar om abstrakte uttrykk, men eg trur eg heng sånn ålreit med på kva du siktar til. Hadde vore gøy viss du ville dele litt av arbeidet ditt! Har tenkt å plukke opp att teiknereiskapene sjølv etter mange års avbrekk, og eit lite miljø for det her inne ville nok vere ein god motivator. ;)

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 
 
  • 2 months later...

Vant en slags studentpris for semesteroppgaven min på skoleavslutningen. Fikk solgt alle seks bildene, bl.a. til tre av lærerne. Kom inn på kunstfag på KHIO og er nettopp ferdig med opptaksprøven til akademiet. Mandag drar jeg til Lisboa.

 

Jeg jubler.

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
  • 1 month later...
 
 
 

Paa tide aa slippe katta ut av sekken, eller noe i den duren. Uansett, jeg gifter meg paa soendag.

 

Rått. Gratulerer så mye morty! temaet for bryllupet er selvsagt Tromeo og Juliet?

Link to comment
Share on other sites

 
 
 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...