Jump to content

Jubel-tråd


Svankmajer
 Share

Recommended Posts

Jubel-tråd

 

http://img528.imageshack.us/img528/3821/smilingzn3.jpg

 

På tide med et mer positivt innstilt Diskuterfilm-folk. Ihvertfall iblant.

 

Grinebitter-tråden har vært en suksess siden dag 1.. Vi har bevist at vi er like flink å syte som folk flest. Godt jobbet!

Men hva med å fortelle litt mer om ting som går bra også?

 

Det kan være ting i ditt personlige liv, eller bare ting som er for det bedre et eller annet sted i verdensbildet.

 

Er lov å skryte litt iblant kanskje. Forhåpentligvis.

 

S,

Link to comment
Share on other sites

 

Fikset nettopp kartlampe/solbrilleetuio-konsoll i bila til mamma (som jeg skal ta over i løpet av to uker). Maks selvtilfredsstilt etterpå. Handyman!

 

Macho, macho man (macho man)

I've got to be, a macho man

Macho, macho man

I've got to be a macho! Ow....

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
Jeg digger å høre på Roy Orbison. Jeg får Blue Velvet-assossiasjoner. DET ER BRA.

 

 

Skriver under på den! Ingen kan få meg til å fryse på ryggen som Roy Orbison. Blue Angel, Running Scared, In Dreams, Leah, Love Hurts, Crying etc etc.

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 

Vil jo egentlig ikke, men har nå holdt på med dette (retningsløst) i en del år.

 

Næ, er ikke så mye å si. Men jeg skriver ikke om unge deprimerte menn som jobber i det offentlige, føler seg understimulert og vandrer hvileløst rundt i byens mørke gater, drikker seg fulle på cava og forsøker seg i ulike kreative yrker.

Link to comment
Share on other sites

 
 
Jeg skriver om deprimerte kjemikere som får tiden til å gå ved å dyrke frem eksotiske krystaller, biologer som er mer opptatt av myr- og våtmarksmytologi enn økosystem og virvelløse encellede organismer, om minotaurer som terroriserer småborgerlige middagsselskaper, om sufflører som hvisker hver eneste replikk på utpust og som føler seg vel så delaktig i forestillingene som skuespillerne, til tross for at det aldri blir behov for dem, om ungdommer som blir sperret inne i et renseanlegg ved et uhell og må tilbringe en natt sammen blant avløpsrørene. for eksempel.
Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 
 
Da har du allerede to kjøpere! Er vel bedre enn mesteparten av diktsamlingene som utgis nå for tiden. Kjør på! Hvis forleggeren setter seg på bakbena, så bare send ham inn på DFilm. Vi skal nok få ham til å tenke seg om.
Link to comment
Share on other sites

 
 
Aha. Var det en Brecht-referanse vi som ikke har lest noe av karen ikke forstod, eller? Hvis ikke, synes jeg du bør skrive om det du skrev over. Jeg kommer uansett til å lese boka di, ingen fare.
Link to comment
Share on other sites

 
 

Dersom dei ideane var det første som fall deg inn, forstår eg ikkje at du har vanskar med å skrive. Alt saman høyrdest spanande ut i mine øyre, særleg det om minotaurane. Ser sjølvsagt at det kan vere vanskeleg å byggje vidare på desse konsepta, men det skadar jo ikkje å prøve.

 

Her er eit forslag: Skriv så mykje du klarar i løpet av eitt døgn frå no av om den ideen du liker best, og legg resultatet ut her. Dersom det blir søppel, kan du med rette skulde på at du fekk dårleg tid.

Link to comment
Share on other sites

 

Enig med tåas første avsnitt.

 

Jeg skriver om deprimerte kjemikere som får tiden til å gå ved å dyrke frem eksotiske krystaller, biologer som er mer opptatt av myr- og våtmarksmytologi enn økosystem og virvelløse encellede organismer, om sufflører som hvisker hver eneste replikk på utpust og som føler seg vel så delaktig i forestillingene som skuespillerne, til tross for at det aldri blir behov for dem

Mine favoritter.

Link to comment
Share on other sites

 

Tror jeg skal konsentrere meg om det virkelige utkastet i første omgang, det er langt og svakt, og etter mange gjennomlesninger, utstrykninger og generell hårriving har jeg kommet frem til at det må kokes ned til halv størrelse før jeg i det hele tatt kan tenke på å legge til mer (høyst nødvendig) materiale.

 

Om noen har lyst til å skrive historien om minotauren er det bare å gi gass, for den har jeg lyst til å lese.

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
det er skisser, utkast, forkastet materiale.

 

Du må aldri oppgi hva du holder på med, det ødelegger magien! For din egen skyld, så leste jeg ikke hva det handlet om. Sånn for å veie opp litt...

Link to comment
Share on other sites

 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...