Jump to content

Tråd for promille-tanker


Svankmajer
 Share

Recommended Posts

 

Takker! Skål.

 

Æsj. "Av fulle folk og barn skal man høre sannheten". Av fulle folk skal man bare høre piss og idioti. Det er den eneste sannheten her.

 

Jaja, god jul allihopa.

 

God natt.

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 
 
 

Det er vel alltid ganske kjipt å gå ut i "heimbygda", uansett hvor den måtte ligge. Jaja, det ble visst alt for mye rødvin og musikk i kveld også. Ble ikke noe av steinrøys-turen i dag/i går, så det blir visst i mårra. Og hvis jeg skal kalkulere formen min i mårra tidlig ut i fra hvor jævlig jeg følte meg da jeg sto opp i dag, blir det nok selveste definisjonen på helvete å gå tur i mårra. Selv om jeg tror jeg har drukket litt mindre i natt.

 

I mårra er det visstnok party-party her på øya. Det betyr at jeg må dra på fylla med foreldrene mine, og hele resten av slekta. Slikt er visst vanlig her ute. Jeg regner med at det blir like superkleint som i fjor. Da valgte jeg å gå hjem da nach-planene kom på bordet.

Link to comment
Share on other sites

 

Familiemiddafg med konjakk, akkevitt og likør + vors + ut = MEGET UBEREGLENLIG.

 

Kompidsen min dro forøvrig hjem med det feiteste jeg har sett siden juleribba i går, tror jeg er glad jeg har en viss kvalitetskontroll tross x i promille.

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 
 
 
 
 

Joda, er en "pub" her. Og det er der jeg skal med hele slekta i kveld. Problemet er vel egentlig at jeg ikke kjenner så mange her, det er for det meste folk jeg lekte mye med frem til jeg var 10 år, og som jeg etter den tid har snakket ca. 5 ord med. Men det blir sikkert koselig i kveld.

 

Vel, ragoo, sånn er livet i fylla-tråden. Blir som oftest til at man sitter og snakker til seg selv. Forventa du liksom at jeg skulle sitte oppe til klokka 8 og drikke rødvin for meg selv og trykke på F5 på DFilm? Jaja, du kommer nok tilbake til denne tråden uansett. Det gjør vi alle.

Link to comment
Share on other sites

 
 
Stakk på denne "festen" på "puben" da. Viste seg å være kanskje 15 folk, nærmest tomt lokale, 200 kr i covercharge for å se på et bedritent band som spilte uten publikum, og generelt sett stupdritings folk. Jeg var ikke sørpefull nok til å ta meg bryet med å bli innlemmet i konversasjoner (for det var vel først og fremst folk fra min generasjon, selv om jeg ikke kjenner noen av dem), så det endte opp med at vi snudde i døra. Nå blir det heller whisky, øl og vin i stua, akkompagnert av Beatles-remaster-boksen sammen med foreldrene mine. Rart som det måtte høres ut; jeg foretrekker heller dette. Nøkkelen til å holde ut med fulle foreldre er å være enda mer drita selv. Har bælma vin i hele kveld.
Link to comment
Share on other sites

 
 

Nettopp ferdig med en såkalt "dyp" samtale med morra mi, strakk seg vel over et par timer. Djeezes. Depressive greier. Her er det utlevering på utlevering. Bergman, gå og legg deg. Ærlighetsoverdose. Nå trenger jeg masse vin og whisky. Dårlig whisky sådan.

 

Står fortsatt fast ved at den dagen man oppdager at foreldre bare er vanlige mennesker er den mest depressive dagen i et hvert barns liv. Men det skjedde jo for lenge sia. Skjønner ikke hvorfor jeg nevner det engang.

 

Noen andre som er litt beruset? Utenom Marcas (som vanlig). Er du her fortsatt Mr. Z?

Link to comment
Share on other sites

 
 

Bra! Skjer'a? Jeg angrer fortsatt på at jeg ikke tok trikk 12 til Nydalen da jeg bodde i Oslo. 20 minutter fra "quite a party".

 

 

 

"Everything goes to heeeeeeeeeeeeeeeell, anyway!"

- Tom Waits (og alle andre i hele verden)

Link to comment
Share on other sites

 

Haha

 

Nei, skjer... vil liksom ikke legge meg nå når det er jul. Og så drakk jeg whiskyen litt for fort mens jeg så Mummy 3. Uff. Nå sitter jeg bare og knatter på pc-en og leker meg med programmet for dvd-samlingen min :P

Link to comment
Share on other sites

 
Vel, hold meg med selskap. Jeg har satt opp en 1,5-timers Beatles-playlist, så jeg legger meg nok neppe før den tid. Ja, jeg ble litt grepet av dokumentaren i remaster-boksen. På fylla er jo alt gøy uansett. Finn på noe annet fett når du er ferdig med dvd-sorteringa. Sorter fyrstikker. Se et rævva program på TV. Øv litt på gitaren. Bli hekta på YouTube eller Failblog. Drikk litt mer. Trash leiligheten.
Link to comment
Share on other sites

 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...