Jump to content

Tråd for promille-tanker


Svankmajer
 Share

Recommended Posts

 
 
Pixies funker som f i fylla. Wow, jeg er full nå. Må om et par timer se minst en film i denne tilstanden. Saker som oppører meg i natt: Obamas angivelige klimasatsing (positivt). Tåas syn på homoparaden (litt negativt). Får se om jeg stikker innom overskrifter-tråden en gang til. Ellers: skål!
Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 
  • 2 weeks later...
JEG VIL VÅKNE Å SE UFC 100!!! HERREGUD JEG GLEDERMEG ...I TILLEGG SKAAL JEGG SE ZOMBIE 2 MED NOEN VENNER SENERE PÅ DAGEN! TIPPER DET BLIT TIDENEWS SØNDAG!!
Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 
 

100% av kvinner befinner seg på et lavere nivå. Det gjør også negere, homofile og svaksynte. ("De sannheter som man må si med stor spøkefullhet, rommer ofte det dypeste alvor" -Niels Bohr. I ærlighetens navn må jeg si meg enig med pretender.)

 

Er kommet hjem fra fest der vi satt og bråkte i jacuzzien slik at naboen (som etter sigende jobber både i Migrapolis og Amnesty) kom og kjeftet oss ned på vegne av søvnløse unger. Kameraten min hadde sex på det eneste rommet i huset det var tydelig avklart at man under ingen omstendighet måtte ha sex. Ryktene sier at det også resulterte i "griseri" av mangel på "dong".

 

Og nå er det jævlig sent og jeg vurderer å ikke legge meg, bare hoppe over søvnen i natt, og heller ta det igjen senere.

Link to comment
Share on other sites

 
Lols. Prøver å knekke en farris før jeg legger meg igjen. Våkna av at jeg var jævlig tørst. Vært familiefest, er fortsatt jævlig snurr. Ikke rart da det går så mye øl, hvitvin og konjakk. Fyfaen. Kommer til å bli dårlig i morra, evt. i dag.
Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 
 
 
 
 
Alles gut, takk. Jeg hadde store planer om å se et par filmer, men ble sittende foran denne helvetes skjermen igjen. Men jeg skal døgne og drikke opp resten av rødvinen min, så det er ennå mulighet. Hvordan er det med deg denne sommernatten da Urris?
Link to comment
Share on other sites

 
 
Den plata igjen ja, slik som det messes om den må jeg vel snart gi den en sjanse selv. Her går det i Brahms, Bach og Beethoven, uten at min intensjon var å dele natten med komponister på B.
Link to comment
Share on other sites

 
 
 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...