Jump to content

Tråd for promille-tanker


Svankmajer
 Share

Recommended Posts

Har vært edru i to måneder jeg, vært for travelt til å drekke. Men kan godt hive meg på strømmen med sleivete kommentarer: The Turin Horse var temmelig gørr, gitt.

 

Sa det samme om Spiderland i lang tid. Du må sikkert spise ordene dine en gang i fremtiden du også.

Link to comment
Share on other sites

 

Tarr kommer aldri til å klare å overgå The Turin Horse. Det er en perfekt film, og han har gått så langt det er mulig å gå, så det er like greit at han slutter nå.

 

Oppdatering på Fergus please.

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
  • 3 weeks later...
 

Skal skrive om bikkja i mårra.

 

Jeg er inne i en helt altoppslukende, uhelbredelig Beach Boys-periode. Herregud, det er så deilig når tiden bare stopper opp under versene i Good Vibrations og alt går i en slags skækk hjertefølt slowmotion hvor man griper vinglasset med "feeling". Forstår ikke hvorfor de absolutt måtte slenge på refrenget.

Link to comment
Share on other sites

 
  • 3 weeks later...
 

UANSETT, det jeg egentlig skulle spørre om i forrige post, og som jeg glemte helt ut: Zann; nevn fem helt obligatoriske, fantastiske Beach Boys-plater post-Pet Sounds. Smile av Brian Cock Wilson gjelder ikke.

 

Hvorfor nevnte du ikke bare hver eneste plate etter Pet Sounds, fra Smiley Smile til Surf's Up, pluss delayed Smile? Det teller sju. Eller "var du for god for slikt"?

 

DFilm 2009 var den beste årgangen indeed, som jeg alltid har sagt. Mye sleiv.

 

Edit: hvor ble det av TMwtP? Og KAH før han ble kjedelig gartner?

 

For dette er fortsatt noe av det eneste sanne som har blitt skrevet her på forumet:

 

noe av det eneste jeg fortsatt står fast og holdent på er at Stairway to Heaven er tidenes beste rockelåt, så kan de som vil le av hvor ukult og veldig ordinært det er. Den låta vekker fortsatt alt mulig i meg, ikke bare nostalgi.

 

 

Samme hvor mye folk heller vil snakke om Reed/Cale og/eller Iggy, eller et eller annet band ingen sikkert har hørt om, eller samme hvor mye Zann, nå som han har blitt gubbe, måtte komme med sitater fra Mojo om at Charles Manson er en bra type som man bør lytte til fordi han var en galning for 40 år siden, og ikke en galning i dag, og da er det ganske kult, eller The Fall eller noe slike greier, eller Modern Lovers fordi de var proto-et-eller-annet og sikkert var forbundet med Paisley Underground eller en eller anen tøff guttegjeng med kul sveis som spilte gitar og trommer, sånn halvveis. Whatever. KAH er den jeg lytter til, som alltid.

 

Edit 2: herregud, som jeg savner Norge. Tror ikke dere aner hvor hjerteskjærende og deprimerende England er i lengden. Nesten så man blir skummelt nasjonalromantisk. Cue Svankmajer.

 

Edit 3: fordi det må være en edit 3.

 

Edit 4: Hvorfor ikke?

Link to comment
Share on other sites

 
  • 1 year later...
 
  • 1 month later...

Full igjen. Denne tråden trenger seriøst oppfriskning. Prøver å se fotball, får se hvordan det går. Saaaatan, livet er absurdt, vakkert og jævlig. Gleder og gruer meg til å våkne. Uforutsigbarheten; positivt eller negativ? vettafaen. Poetri? Jeg må fungere som interessante. Hvordan? Verden er som en boks med mais. Så små gule greier, men rommer så mye. Hva faen er det? Han reste tidligl .Jeg kom sent, hjem.m. FAAACK. fitteee, skal bli bedre. pua, fuck saaaaack maaan.

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
  • 3 months later...

Burde jo ikke skrive her, men mangler filter så... fy faen, gikk gærn't i kveld ass... ambulanse og greier, dude med diabetes som hadde glemt å ta spøyten sin og slukte i seg med sprit... Rart hvordan alt plutselig forandrer seg; fra festing til fullt alvor. Vet ikke jeg, håper det går bra med han bare. Tror ting kan bli bra framover da, må bare ta litt kontrol. Er denne sinnstemningen vettu, alt avhenger av den. Må kontroleres. Man må styre selv; selvstendighet, ingen andre som hjelper deg på veien. Livets vei, liksom... jævla klisjé, men det er jo sant... Sliten, så takker for meg.

Link to comment
Share on other sites

 
  • 1 month later...
 
  • 5 months later...
 
 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...