Jump to content

Tråd for promille-tanker


Svankmajer
 Share

Recommended Posts

 

Samtaleemne på vors: huslån, inflasjon, investering, penger, penger, penger. Føler meg som jeg er 35 og gift allerede.

 

Den dagen jeg er på et slikt vors, må jeg enten bytte venner eller tørrlegge meg. Og jeg er nesten i den alderen der.

Link to comment
Share on other sites

 
  • 3 weeks later...
 
 
  • 1 month later...
 
 
 
 
  • 1 month later...
Ja, jeg vil gjerne vite hvorfor Uruloki slettet sine siste meldinger i denne tråden. Så vidt jeg husker var det en rekke svært treffende analyser av hvorfor dette forumet ikke lenger er fullt av sydende aktivitet og et sentrum for fruktbar diskusjon. Men han har slettet dem? It's a shame.
Link to comment
Share on other sites

 

Offisiellt verdens aller, aller, aller, aller, aller fineste låt.

 

http://www.youtube.com/watch?v=EOVGlghiqNk

 

Dette minner meg på hvorfor jeg vanligvis ikke bruker denne tråden. Det er jo en rasjonell grunn! I aller høyeste grad en rasjonell grunn. Siterer Uruloki: JA DENNE FYLLA. Denne tråden er jo et onde. Men likevel så verdifull.

Link to comment
Share on other sites

 

Jeg så Uru sitt innlegg den lille tiden den lå ute. Skarpe saker, ja.

 

Kanskje jeg tråkker noen på føttene her, men jeg mener dette veldig godt altså.. men jeg tror noen av dere har litt selektiv hukommelse når det kommer til forumet. Forumet har aldri vært full av aktivitet. Det har eksistert i snart 10 år, og har alltid hatt store lommer med inaktivitet med jevne mellomrom. Jeg tror kanskje tingen er at dere primært bare husker best de små lommene der mange ting har skjedd, noe som er naturlig såklart, men likevel verdt å minnes på. Hvis noen ønsker mer aktivitet så må dere ta ansvar for det selv også. Jeg tror altfor mange bare sitter tilbake, sjekker innom forumet, mens de venter på at alle andre skal finne på noe.

Link to comment
Share on other sites

 

Hvis noen ønsker mer aktivitet så må dere ta ansvar for det selv også. Jeg tror altfor mange bare sitter tilbake, sjekker innom forumet, mens de venter på at alle andre skal finne på noe.

 

Jepp. Bare tull å bruke tid på syting når man heller kan komme med noe mer konstruktivt. Det er dog ingen tvil om at dette forumet har behov for noe nytt blod.

Link to comment
Share on other sites

 
Tja, "svært treffende analyser av hvorfor dette forumet ikke lenger er fullt av sydende aktivitet og et sentrum for fruktbar diskusjon"? Såvidt jeg husker var det mer en endeløs tirade om hvorfor jeg hater film og foretrekker musikk eller noe slikt. Er sikkert like greit at de postene forsvant. Svank og paah har nok et poeng angående selektiv nostalgi, selv om jeg fortsatt tror at 2009 var et spesielt fruktbart år - altså en lengre periode med mye diskusjon. Men det var kanskje mest grunnet at DFilm Livsstil gjorde sitt inntog. Mye tannbørste- og juice-preik. Syting og klaging klarer man nok aldri å utrydde, men bra at noen tar ansvar i hvert fall!
Link to comment
Share on other sites

 
Jeg merker min sentimentalitet til forumet i faktisk går tilbake til 2003/2004 mer. Eller starten av dfilm.com.. Som kanskje var mer 2005-ish til 2006 kanskje. Setter gullalder-stemplet for forumet der et sted, jeg. 2009 var mer Obama-ish. Store fine drømmer kanskje, men desto større nederlag å se tilbake på.
Link to comment
Share on other sites

 
Jeg føler også at siste året på det gamle forumet var gull. Men det gamle forumet har fordelen av å ikke eksistere, så ingen kan gå tilbake og sjekke. Det kan fort ha vært dust. Men jeg husker Morty lagde en sentimental reklamefilm for forumet med sakte innzooming i stillbilder. Og Svank lagde en film med hovedvekt på hatter. 2009 var også veldig bra, tannbørster, post et bilde av hvordan du tror Svankmajer ser ut, legendariske Crinderman, Monty som introduserte gamle Canadiske tv-filmer i billedquizen (ok, det var egentlig ikke gøy), Cypherons litt uheldige inntog (rekorder i henholdsvis innleggsfrekvens og null-substans. Sorry Cyph, dette var lenge siden), Bill var på hugget, for undertegnede øl med Morty og Svank. Zann, Blausen... Men de har jo liksom alltid hengt med. Bolleklippsveis og pologenser-debatt. Tiårskåringer i hopetall. Man tok seg tid til dfilm den gangen.
Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 

Skrev noen tomme linjer i chatten.

 

Tross mitt nostalgiske vesen har jeg ikke så mye å si om DFs historie. 2006, 2009, trekkes frem, var det så bra? men det er ikke det viktige for nostalgikeren. Det viktigste er historiene, minnene, skrønene, og de fremsynte spår nettopp skrøner fortalt over et kaldt glass pils.

 

Om internettets forlis, og ærlig talt, det er jo bare som en nedlagt kafé? For min del er det kanskje her det ender, i alt og ingenting.

Link to comment
Share on other sites

 

Vel, den store Z.Marcas er her nå fortsatt, så da er vel alt godt. Selv ikke Jonas kommer innom og sier hei lengre. Ikke at jeg at sier han må.

Han er vel der ute et sted enda. Får vi håpe.

 

Jeg har vel lenge følt diskuterfilm mer har blitt mer eller mindre en slags fotlenke som man ikke får bort bare. Som frivillig tvang. Det er en stund siden jeg ønsket noe med det. Iblandt føler jeg skyldfølelse for det... men noen virkelig bra eller dårlig finnes det jo heller ingen målestokk må man huske. Alt er jo bare tid, materie og rom egentlig, og så er det den stadige misfornøyde menneskelige persepsjonen som svømmer rundt oppi det hele. Det er jo alltid litt som Arthur Schopenhauer snakket om. To barndomsvenner som drømte en gang for lenge siden og det grandiøse og uforbeholdte liv, og så møtes de igjen i det voksne liv, og med et merker de begge bitterheten og desillusjonen over hva alt ble til. På den andre siden finnes det en tilfredsstillelse å i det minste subliminere realiteten.

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 
  • 1 month later...
 
  • 1 month later...
 
Er ingen våkne eller? Uruloki, din drukkenbolt, hvorfor er du ikke våken?

 

Spiderland er oppskrytt ass.

Det finnes ingen filmer, plater eller folk diskutert her inne som er mer oppskrytt enn Godard. Mer vinf.

Link to comment
Share on other sites

 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...