Jump to content

Tråd for promille-tanker


Svankmajer
 Share

Recommended Posts

 
  • 3 weeks later...

Må slutte å være så snill og grei med uteliggere klokka 4 om natta. Ble nesten robba igjen, kjenner igjen greia, samme opplegget samme hvilket land man er i. Føkk England.

 

I arrived in town with an eletric toothbrush pressed against my clitoris. Føkk jenter i tillegg.

Link to comment
Share on other sites

 
  • 2 weeks later...

Føkk i helvete. Jeg visste ikke at det gikk an å bli nostalgisk til noe på så kort tid, men her sitter jeg uansett og får det vanlige elektriske sjokket langs ryggen og alle minner fra fordums tider materialiserer seg plutselig og det biter hardt i hjertet, som om arteriene skrumper i sammen, og plutselig føler man seg veldig gammel. Vinduet mellom "appreciation" og "longing" skrumper inn, og uten forhåndsvarsel er jeg på en buss over Jotunheimen på vei til en fest i Sognefjorden, jeg går ut i 10 minusgrader i Converse og tar et par bilder av Glittertind eller noe slikt med analogt kamera og føler meg voldsomt Norsk, før nedstigningen starter, og jeg lurer på hva som kommer til å skje når jeg møter kompiser som har blitt forlatt i årtusener, eller i hvert fall et år. Jeg veit ikke jeg ass. Ingenting er klart lengre.

 

MEN FOR FAEN DA, JEG HADDE DA FØRST DILLA PÅ DENNE LÅTA DENNE SOMMERN!

 

http://www.youtube.com/watch?v=XrTiT3YkUQg

 

Og så er Always On My Mind av Pet Shop Boys neste låt på playlisten. Jada. Det hjelper jo alltid på.

 

Nå sitter jeg og skriver kleinpoetiske tekster på DFilm til "Takin Ova". Always different, always the same. - John fuckings Peel

Link to comment
Share on other sites

 
  • 2 months later...
 
 
 
 
 

Hvordan synes du London/England er?

 

St. Patricks ja. Blir vel ståhei.

 

England er veldig, veldig ålreit.

 

Fordeler: Ekstremt mye å finne på, godt kulturtilbud, muligheter til å bli full stort sett hver dag, billig alkohol, trivelige mennesker, bra kollektivtilbud.

Ulemper: Ekstremt tungvint byråkrati(ble kalt inn til retten for £60), all kommunikasjon foregår tydeligvis gjennom brev, kollektivtilbudet er dyrt, siden det er så mye å gjøre her blir jeg ekstremt fort blakk. Et stort minus: Engelsk matkultur.

 

Har hatt et veldig bra år så langt, men merker at det holder med ett.

Link to comment
Share on other sites

 
  • 5 weeks later...

Hvor er samtalen er nådd et sluttpunkt, tilbake står minner av et gjerde, stakkato, uten grensefunksjon eller vold

Samtalen er slutt, tilbake står virtuelle konstitusjoner av fiktive sakkyndiges gisp.

Hvor er takk for samtalen, internettets monologismer er det nye børsmonopol, avventer nye verdier.

Link to comment
Share on other sites

 
  • 4 weeks later...

Emosjonell til The Antlers.

 

Forferdelige Weezer-minner til "Kjærligheten", også knyttet til punkt 1.

 

Kritisert for å faktisk være glad og blid på fylla, et åpenbart karakterbrudd der.

 

Ja, så lavt går det.

 

Og jeg er vel egentlig bare på DFilm når jeg har drukket. Kanskje på tide med et fullt brudd, som det har vært spor av lenge.

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 

Hehe. Skulle gjerne! Det er først og fremst tia som ikke strekker til. Dette året har vært rimelig insane, konstant intensivt arbeid siden sist oktober, og da blir det til at man ikke prioriterer å bruke den lille tia til overs på internettfora.

 

Snart sommer da! Får lage en tråd om ølfilmer da.

Link to comment
Share on other sites

 
 
  • 4 weeks later...
 

Tipper dette er det nærmeste jeg kommer såkalt "sveiseblind" i år. Har drukket mer eller mindre konstant i 14 timer, inkludert 36 år gammel Glenlivet, 60%, for en whisky. Mini-Glastonbury i Bo-Moth, sommerball, sånn kan det gå. Anyway.

 

Ny film kommer i mårra!

 

Satser på at denne tråden møter sin renessanse i løpet av sommern.

 

http://www.youtube.com/watch?v=-ihraCCCrpk

Link to comment
Share on other sites

 

Bra å være hjemme i Norge igjen.

 

Samtaleemne på vors: huslån, inflasjon, investering, penger, penger, penger. Føler meg som jeg er 35 og gift allerede. Gammel kjenning fra ungdomsskolen med felles venner som ikke kjenner meg igjen. Like greit, hun var mobbeoffer uansett. Trenger ikke den ballasten i tillegg. Ut på gammelt viseklubb-sted som plutselig har blitt nok et svett dubstep-høl. Sliter med å omstille hjernen min til norsk språk etter 6 måneder med engelsk. Cockteased hele kvelden. Sigg på Valbergtårnet. En times gåtur hjem i pøsregn, vurderte å ta et morgenbad i minusgrader. Endte opp med Ardbeg og The Fall, like greit. Dette får bli en oppsummering.

 

Alt er ved det gamle altså.

Link to comment
Share on other sites

 
Come gather round people wherever you roam! And admit that the waters around you have grown. And accept it that soon you'll be drenched to the bone! If your time to you, is worth saving! Then you better start swimming or you'll sink like a stone! For the TIMES-THEY-ARE-A-CHANGING!
Link to comment
Share on other sites

 
 
  • 1 month later...

I've claimed this kingdom as my own ages ago, and I'll keep it.

 

Kun lyden av sirisser her på forumet om dagen, så da er kanskje litt klein fylleprat på sin plass igjen. Jeg sitter og hører på Pink Floyd for første gang på skikkelig lenge, og er skikkelig nostalgisk, etter at de spilte Eclipse på OL-seremonien, en seremoni som jeg synes var skikkelig ålreit og som nesten rørte meg til tårer - kanskje jeg begynner å bli gammel, eller muligens bare sentimental i forhold til England - jeg har et svakt punkt for det spektakulære og universelt fornøyelige, mer ukult enn det går det vel ikke an å bli - og midt oppi det sitter jeg og forbanner meg over alle sure grinefjes og tøffe drittsekker som jeg sikkert må svare i to måneder fremover at joda, det er jo bare kommersielt bullshit, for noe svada, la oss stikke og lage en kjedelig film som ingen liker imens da.

 

Ingen kommer til å svare på denne posten og forumet kommer til å dø en sakte død, slik jeg sa et par ganger i 2010. Plutselig en dag møtes vi på chaten og tar opp tonen med en gang. Så en ny tørke. I fremtiden et eller annet sted møtes vi på et nytt forum, og mimrer sammen om legenden om DFilm, Norges beste filmforum, som forsvant, with a whimper, for lenge siden. Kanskje skjer det også på en eller annen brun pub i Oslo, på Tøyen, når det har blitt det nye Grunerløkka, Grynerløkka, Grünerløkka, det/den, og vi alle har fått hvitt skjegg.

Link to comment
Share on other sites

 

Er det forresten tøysete og litt klisjé at Donuts får meg til å grine om dagen?

 

For en årgang 2009 var, igjen. Zann sa til og med LOL.

Link to comment
Share on other sites

 
Jeg hadde en skikkelig nostalgisk følelse av å lese vår filmkåring av 40-tallet, og den er fra 2009! Rart at det allerede har kommet til det stadiet; vi er jo her alle sammen ennå, med noen unntak. Savner forumet, selv. Alle de euforiske filmanbefalingene, rare kranglene og alle fyllatrådene. Det var koselig.
Link to comment
Share on other sites

 
Det er sommer da. Det våkner nok opp igjen til høsten. Før eller seinere er det noen som tar initiativet igjen, og da gjelder det bare at resten også henger seg på, og at det ligger litt drahjelp iu det. Blir bra da. Det er i alle fall utrolig synd hvis vi skal gi opp på denne måten.
Link to comment
Share on other sites

 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...