Jump to content

Tråd for promille-tanker


Svankmajer
 Share

Recommended Posts

 
 
 
 
 
 
 
 
 

jeg er her fordi jeg ikke har noe viktig å si:

 

vi kjenner alle begreper som "lykke" og "ulykke"

 

dessverre styrer slike fenomener våre liv her på jorden. jeg tenker at "vi" tenker slik, enkelt og greit, det bør ikke bety mer enn at:

vinteren er en klangmessig overlegen årstid

vi svetter innendørs, ler av alt vi konfronterer i en fuktig hall

 

mye bedre enn å tro at vi er "herre over alt",

for våren er bare for de livsdugelige av oss

 

 

LA OSS SPRADE NEDOVER MONTEMARTE STRASSE

Link to comment
Share on other sites

 
 
  • 2 weeks later...
 
Lykke til med det. Jeg kom nettopp ut av dusjen, på tide å starte dagen. Politiet storma festen i går, jeg klarte å snike meg ut i tide på et eller annet vis, helt borte vekk.
Link to comment
Share on other sites

 
Det eskalerte aldri. Startet forsiktig med noen pils til United-kampen, som sakte men sikkert ble til tosifret innen kl var 6. Stakk på en fest i 9-tiden, men der var det særs lite interessante mennesker, så jeg klarte å komme meg hjem med siste buss. Glad jeg ikke ble med på byen, det hadde smertet både sinn og lommebok i morgen.
Link to comment
Share on other sites

 
Nigga stole my scarf. Det jeg har nå er samme type og stoff som det jeg hadde, men grått og hvitt i stedet for lilla og hvitt. Noen kommer til å våkne opp i morgen og bare wtf hvor kommer alle disse fargene fra. De jeg sannsynligvis har forvekslet skjerf med var middelaldrende og fulle og jeg ble flau på deres vegne. Men men, så sånn er det. Fant imidlertid en halv flaske musserende vin på vei opp til leiligheten.
Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 
 
 
 
  • 2 weeks later...
 
 
Easy Rider er jo bare verdens beste film, samme hva man er på. Samme hva man er på, det høres ut som lugubre greier. Men har det noensinne blitt lagd en mer LEVENDE film? Jeg tviler. Though I'd rather go and journey where the diamond crescents flownig, and run across the valley, beneath the sacred mountain, and wander through the forest... where the trees yave leaves of prisms and wander through the forest, that no one knows the NAMES OF! LÆLÆLÆLÆLÆLÆ!
Link to comment
Share on other sites

 

Finnes ikke en annen film som er mer levende, en annen film som er poetisk, en film som er mer som livet, som er mer feilbar og skakk og skækk og rufsete og brisen og energisk, det finnes ingen annen film som er mer tro mot livet om enn hvor konspiratorisk den er, er, Å VÆRE; om enn hvor banalt zeitgeitsk den er, om enn hvor naiv og "vi-skal-forandre-verden" den er, om enn hvor Fjolls til Fjells den er, for dette er Gutta på Tur, for real; dette er de ekte sakene, dette er poesi på sitt mest basale, på sitt mest ektefølte og enkleste, dette er hva Dylan handlet om, dette er hva alt handler om. Dette handler om å leve.

 

Jeg elsker Easy Rider, om noen ikke har skjønt det enda.

 

For det finnes ingen bedre film. Forutenom Sans Soleil da.

Link to comment
Share on other sites

 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
  • Create New...