Melkor 0 Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Jeg sa brød, kneipen til Rema1000 er ikke brød. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragoo 2 Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 nei kan vel si det sånn, og akkurat det gjør jo at man i tillegg må begynne å stille krav til pålegget. "nei fysj! denne kaviaren er ikke god nok for mitt nydelige bakerbrød! her må man investere i bedre pålegg!" da er man virkelig på kjøret og matbudsjettet øker drastisk! for å jevne det ut og holde seg på et passelig nivå må man så kjøpe billigere og dårligere middagsmat, og blir totalt sett å ende opp med å spise mer dårlig mat enn før, da det bare var brødet det stod på. og alt dette bare på grunn av et brød! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peru 6 Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 http://images.teamsugar.com/files/users/1/15259/29_2007/pizza-hut-double-roll.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awf 0 Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 nei kan vel si det sånn, og akkurat det gjør jo at man i tillegg må begynne å stille krav til pålegget. "nei fysj! denne kaviaren er ikke god nok for mitt nydelige bakerbrød! her må man investere i bedre pålegg!" da er man virkelig på kjøret og matbudsjettet øker drastisk! for å jevne det ut og holde seg på et passelig nivå må man så kjøpe billigere og dårligere middagsmat, og blir totalt sett å ende opp med å spise mer dårlig mat enn før, da det bare var brødet det stod på. og alt dette bare på grunn av et brød! Funky logikk Jeg støtter Melkor. Lite slår et godt grovt brød med ost, skinke, salat, tomat og løk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zann 8 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Hit me med en god chili con carne-oppskrift! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty 8 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Kuse. Smakte den ræke? Chili con carn er plankekjøring, start med en basis av olivenolje, masser av hvitløt, løk og chili. La det frese seg mykt, så tilsetter du kjøtt etter eget ønske. (Jeg liker å ha litt bacon i også...) Fre det inn. Ha i gulrøtter, paprika og maiskorn. Hell i kidneybønner, etter eget ønske. Hell i hermetiske tomater. Dryss litt sukker over. Dryss litt kanle over. Rør rundt. La det koke. Serveres i med en dæsj rømme. Jeg spiste hjemmelaga burger i går. Tommel opp! Lørdag lagde jeg en wicked quesadilla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zann 8 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Kanel? Er ikke det litt kontroversielt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty 8 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Veldig kontroversielt! Men kanel setter en fin touch. Forøvrig et glimrende krydder, som passer til mer enn bare fredagsgrøten. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blausen 12 Posted February 2, 2010 Author Report Share Posted February 2, 2010 Støtter bacon i chili con carne. Merker at jeg bruker bacon oftere i gryter og lignende, gir akkurat det lille ekstra av fortreffelig smak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty 8 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Everything should taste like bacon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragoo 2 Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 rullepizza, lagd på tortillas med heimsnekra ketchupbasert tomatsaus, ost, noe salamiavskjær og oliven.good shit, jævla enkelt å smelle ihop og smakte godt. 8.7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norsk Kiwi 0 Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Slenger meg med på request-bølgen. Noen som har en enkel oppskrift til en god Laksa? Har lenge tenkt å lage men vet ikke helt hvordan man går frem. Kan selvfølgelig lete på nettet, men personlige anbefaler er alltid best. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
COMPAQis 0 Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Hjemmelaget fiskesuppe på en champignonbase med med masse ferske grønnsaker, laks og skalldyr. 8.5. Og baconpannekaker til frokost i dag. Everything should taste like bacon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
herr_kalkun 9 Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 TURBACONDUCKEN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zann 8 Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Blå druer. Eller heter det egentlig røde druer? Nå kom jeg forresten på at jeg er utrolig skuffet over at blodappelsin har skiftet navn til rød appelsin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaN 0 Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Blå druer. Eller heter det egentlig røde druer?Er forskjell på blåe og røde da, er det ikke? De røde kan sikkert kalles lyseblåe eller noe dog.Nå kom jeg forresten på at jeg er utrolig skuffet over at blodappelsin har skiftet navn til rød appelsin.Godt at flere bekymrer seg over denne tendensen. Har ikke kjøpt en blodappelsin siden de byttet. Fortærte sist: egentlig div. halvluksusriøs sjokolade, investert for nærmere 200 i sjokolade med bl.a. pistasjemarsipan og alskens Cognac samt likørvarianter - og en forbausende god Tequila trøffel. Yummy! Men siste egentlige måltid var en meget sen frokost bestående av kamskjell tilberedt søkkende lettvint. Hakket chilli frest i olivenolje på middels sterk varme mens jeg hakket opp en paprika, den ble frest litt og så fikk kanskjellene en liten omgang med varme før jeg helte oppi væsken som hadde samlet seg i posen (vet ikke om det var noen spesielt god idé egentlig, men er litt tilhenger av fort og gæli metoden i blant) og så et par små dæsjer hvitvin. Med litt av den beste grønnsaksbuljongen jeg vet jeg får tak i for tiden (orker ikke smake meg gjennom flere typer nå) ble det aldeles nydelig. Selvsagt måtte jeg ødelegge det med å la det ligge i stekepannen for lenge så den delikate konsistensen på kamskjellene gikk til helvete ganske raskt. Skylder litt på disse jævlene i Telemark (noen på polet mente i alle fall de holder til der) som har fremstilt epleschnapsen jeg tok to glass av før jeg freste i gang. Tok en kopp nypete også, og følte at det tilsammen var fryktelig sunnt og naturlig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragoo 2 Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 WasabiNøtter. Dette var litt i overkant heftig. Liker nok wasabi-ertene ganske mye bedre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angeleno 0 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Egg. Nå som egg har fått merkelappen supermat. Hvordan er egg best tilbredt? Den gamle slageren på brødskive? Alle vet selvfølgelig at vanlig stekt egg ikke skal stekes på begge sider. Leste i en gammel tråd her i stad, der krydder på egg ble lett angrepet. Noen som tør å stå opp for krydret egg? Marinert? (Forøvrig må flere oppskrifter deles her, det er en selvfølgelighet at mange DFere sitter inne med sære oppskrifter). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruloki 15 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Alle vet selvfølgelig at vanlig stekt egg ikke skal stekes på begge sider.Stiller meg i opposisjon til dette. Aldri skjønt greia med "hel plomme". Fuck hel plomme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angeleno 0 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Så du er en av de som tror at et egg må ha hel plomme for å være stekt kun på den ene siden? Feil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoreGalore 0 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Selv stikker jeg hull på det OG snur det. Deretter pøser jeg på med salt og pepper. Omelett med ost og skinke er også digg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruloki 15 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Men hva er da vitsen med å bare steke det på én side? Den eneste grunnen for å ta i bruk denne stekemetoden er i mitt hode å "bevare plommen". Mulig brannfakkel: bløtkokt egg, skikkelig overvurdert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlowe 0 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Mulig brannfakkel: bløtkokt egg, skikkelig overvurdert. Åt det mykje før, men no er min store eggefavoritt dette: hardkokt egg på skive med smør, med tomat og salt og pepar på toppen. Fast søndagsfrukost. Edit: sit du verkeleg i Sør-Amerika og diskuterer egg på internett? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruloki 15 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Jeg sitter virkelig i Sør-Amerika og diskuterer egg på internett, ja. Go figure. Nå skal jeg gå og spise skikkelig hardkokt egg på et gatehjørne i 25 grader pluss. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skogsraa 0 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Jeg er enig med Uruloki her, egg er best stekt på begge sider. Uru, spiser du egg i Sør-Amerika, eller følger du de vanlige turistrådene og holder deg unna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.