Uruloki 15 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Ikke spist egg enda, men jeg ser ikke bort i fra at jeg gjør det. Har allerede hivd nedpå kylling og under middels stekt biff, så hvorfor ikke? Skalldyr og blåskjell og slik tror jeg får vente litt til. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
herr_kalkun 9 Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Fikk servert lammelår hos en kamerat i går. Nammenam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty 8 Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Uru, spiser du egg i Sør-Amerika, eller følger du de vanlige turistrådene og holder deg unna? Er det noen turistråd mot å spise egg i Sør-Amerika? Det man burde holde seg vekk fra er hjemmelagd limonade, og annet som kan være blandet med urent vann/vann fra kranen. En grei regel er å holde seg til flaskevann. Gatemat anbefales det å holde seg vekk fra, men jeg velger å bruke fornuften og se det litt ann. Gatemat er ofte kremen av kremen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norsk Kiwi 0 Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Gatemat er ok så lenge man kan se at det er skikkelig kokt eller stekt. Mat som har vært liggende en stund er ikke bra. Uansett bør Immodium være fast inventar i bagasjen. Egg i Sør Amerika bør være greit. Og hvis man drar til Argentina uten å spise storfekjøtt så er man skikkelig tett i pappen, noe jeg ser Uruloki ikke er. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruloki 15 Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Har selvsagt med meg imodium og er selvsagt skikkelig kjøtteter. Strålende biff her, det må sies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svankmajer 21 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Mitt første forsøk på enchiladas. Farlig godt, men jeg tror den ble litt vel fettete og mektig også. Tror jeg brukte for mye ost. Hadde først på parmesan, og så tok jeg en ferdigblanding av mozarella og cheddar fordi jeg var engstelig om parmesan ble for sært(sær ost, ja?) og ville blande det litt ut, ergo dobbel porsjon ost. Uansett, enchiladas er bra påskemåltid. S, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty 8 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Lammelår, hos brodern. Godt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
herr_kalkun 9 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Lamme lår Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norsk Kiwi 0 Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Hva er sært med parmesan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matsk 0 Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Det smaker involler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoreGalore 0 Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 OG det lukter promp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svankmajer 21 Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Hva er sært med parmesan? Lukter sært, smaker nydelig. Ellers tok det meg en stund før jeg fant en butikk som solgte det. S, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty 8 Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Lammelår. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenzy 5 Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 en pose smash. Nam. Ellers ser jeg frem til fåreribbe på lørdag! Hooohoo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blausen 12 Posted April 1, 2010 Author Report Share Posted April 1, 2010 Gyros. Både til middag i går, og frokost i dag. Good shit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoreGalore 0 Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Lammelår og fløtegratinerte poteter. Klarer ikke engang å sitte oppreist. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestro 1 Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Lammestek for tredje gang på under en uke. Sånn går det i påsken når man er ute på middagsbesøk diverse steder. Men smakte godt hver gang! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
COMPAQis 0 Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Pitabrød med stekt kylling og appelsinskiver i var godt. Frukt i mat . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor 0 Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Frukt synes jeg blir altfor overdådig på smak, overdøver alt annet. I alle fall om man ikke er forsiktig. Sitrusfrukter og ananas f.eks. Krise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angeleno 0 Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Frukt synes jeg blir altfor overdådig på smak, overdøver alt annet. I alle fall om man ikke er forsiktig. Sitrusfrukter og ananas f.eks. Krise.Kylling og mango er en undervurdert combo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestro 1 Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Frukt har lite eller helst ingenting i middagsretter å gjøre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blausen 12 Posted April 2, 2010 Author Report Share Posted April 2, 2010 Misliker også frukt i middagsretter. Men lagde en slags fiskelasagne på mandagen, med epler oppi. Funket ganske bra, kjente null eplesmak, og konsistensen var frisk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor Downs 0 Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Skal si dere hva som er godt, jeg. Bytt ut pommes frites med "plaintains"; kjempebananer man kan kutte opp i store eller smaa biter og steke i olje. Mmmm! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
COMPAQis 0 Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Panert fersk torsk fra Frøya med nypoteter, gulrøtter og litt sandefjordsmør på toppen. 9.0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruloki 15 Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Parmesan er jo verdens beste ost. I hvert fall i matlagingssammenheng. Enchiladas med parmesan har jeg aldri hørt om, men det funka fett med både blå castello og camembert, så hvorfor ikke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.