Jump to content

Hva spiste du sist?


blausen
 Share

Recommended Posts

Ikke spist egg enda, men jeg ser ikke bort i fra at jeg gjør det. Har allerede hivd nedpå kylling og under middels stekt biff, så hvorfor ikke? Skalldyr og blåskjell og slik tror jeg får vente litt til.
Link to comment
Share on other sites

 
  • Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

 

Uru, spiser du egg i Sør-Amerika, eller følger du de vanlige turistrådene og holder deg unna?

 

Er det noen turistråd mot å spise egg i Sør-Amerika? Det man burde holde seg vekk fra er hjemmelagd limonade, og annet som kan være blandet med urent vann/vann fra kranen. En grei regel er å holde seg til flaskevann. Gatemat anbefales det å holde seg vekk fra, men jeg velger å bruke fornuften og se det litt ann. Gatemat er ofte kremen av kremen!

Link to comment
Share on other sites

 

Gatemat er ok så lenge man kan se at det er skikkelig kokt eller stekt. Mat som har vært liggende en stund er ikke bra. Uansett bør Immodium være fast inventar i bagasjen.

 

Egg i Sør Amerika bør være greit. Og hvis man drar til Argentina uten å spise storfekjøtt så er man skikkelig tett i pappen, noe jeg ser Uruloki ikke er.

Link to comment
Share on other sites

 
 

Mitt første forsøk på enchiladas. Farlig godt, men jeg tror den ble litt vel fettete og mektig også.

 

Tror jeg brukte for mye ost. Hadde først på parmesan, og så tok jeg en ferdigblanding av mozarella og cheddar fordi jeg var engstelig om parmesan ble for sært(sær ost, ja?) og ville blande det litt ut, ergo dobbel porsjon ost.

 

Uansett, enchiladas er bra påskemåltid.

 

S,

Link to comment
Share on other sites

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Misliker også frukt i middagsretter. Men lagde en slags fiskelasagne på mandagen, med epler oppi. Funket ganske bra, kjente null eplesmak, og konsistensen var frisk.
Link to comment
Share on other sites

 
 
 
Parmesan er jo verdens beste ost. I hvert fall i matlagingssammenheng. Enchiladas med parmesan har jeg aldri hørt om, men det funka fett med både blå castello og camembert, så hvorfor ikke?
Link to comment
Share on other sites

 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
  • Create New...