Jump to content

Gråbein

Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
Contact Information
 
   

Gråbein's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. http://home.no.net/wolfside/images/qzl.jpg
 2. Shit! Jeg mistenkte Tarkovskij allerede ved første bilde men kom ikke på noen film hvor hesten m/ omgivelser så slik ut. Men på 3. bildet burde jeg tatt det. Jaja.
 3. Jau, har lest endel av bøkene til Murakami. "Norwegian Wood", "Dance, dance, dance", "Sputnik sweetheart". Liker de godt. Jeg har litt problemer med å skille de fra hverandre - syns de ofte tar opp mye av de samme tema, fortellerstemmen er også ganske lik fra bok til bok, men det er et godt univers å befinne seg i. "Kafka on the shore" skiller seg ut. Noe av det beste jeg noensinne har lest. Her blander han vestlig og japansk kulturell innflytelse til noe nytt. Realistisk og magisk. Ei bok som garantert henger lenge i.
 4. Dogmefilmen "The King is alive"?
 5. Takk! Ikke sonefri spiller ennå. Kommer til å kjøpe en innen et par måneder, nettopp pga Criterion sine lekre utgivelser. Generelt foretrekker jeg dvd'er man slipper lete etter en bestemt spiller for å se.
 6. Det kan virke som om det meste allerede er utgitt ut på dvd men noen ganger finner man ikke det man leter etter. Denne tråden tenkte jeg vi kunne bruke til å etterlyse dvd-utgivelser og forhåpentligvis få svar fra noen som vet mer enn oss selv. R2 / R0-utgivelser jeg savner: Dusan Makavejev's "Sweet movie". (Noen som har sett den i andre regionsutgivelser?) En annen er "The little girl who lives down the lane".
 7. Godt tips forresten, Mannen uten minne fortjener et gjensyn. Da prøver vi oss med denne - i hvilken film finnes dette vakre bildet? http://home.no.net/wolfside/images/jaha.jpg
 8. Tipper Kaurismäki. Mannen uten minne.
 9. Noen ganger er det vel greit at det ikke er så innmari vrient heller. Så hjalp det vel også at jeg faktisk satt og så på The Big Lebowski da jeg surfet forbi denne. Så.., hva med: "Gartneren gjør karriere"
 10. Bare for å ha sagt det: Krøll blir det uansett. Ekstremt mye av det jeg - og sikkert dere andre også - leser, både filmstoff og annet, er på engelsk, og de har en litt annen transripsjon enn oss. F.eks Y endel tilfeller der vi bruker J, Ch der vi har Tsj, Sh der vi har Sj osv.
×
 • Create New...