Jump to content

MajorDude

Members
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

About MajorDude
 
 
 • Birthday 09/29/1981
 

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tysvær
 • Interests
  Amerikansk film
Contact Information
 
   

MajorDude's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Jeg finner ingen glede i å suge baller, så det har ingen betydning for meg.
 2. Da kan de komme og hente det som står ved veien her.
 3. Vi viste Enter the Void i filmklubben før sommeren. Syns Noes filmer er som å skrive 'fitte' i et busskur med veldig forseggjort font. Man kan stå og sette pris på, og beundre skriften, men til syvende og sist står det bare et stygt ord der.
 4. Sucker Punch var skuff ja, selv om jeg ikke burde ventet noe annet fra Snyder. Jeg setter pris på at han er ambisiøs, men dette rammeverket ble jo brukt så mye bedre av Guillermo del Toro i Pan's Labyrinth, og selv om jeg syns action-scenene var velgjorte føltes de veldig som å sitte og se på mens noen spilte X-box. De burleske elementene får meg til å tro at Snyder veldig gjerne vil imponere de hippe vennene sine i en eller annen klubb på Sunset BLVD.
 5. Kanskje det er Babette's Gjestebud.
 6. Ser ut som noe de kunne servert i Le Grande Buffet
 7. De er på vei for å bli først i køen til premieren av Return of the Jedi!
 8. Some Came Running. Vincente Minellis (for ikke å snakke om Leonard Bernsteins!) storslåtte stil er litt mer enn hva den nokså nedrige historien krever, men finalen på tivoliet er virkelig gripende, og Shirley MacLaine er tragisk og hjerteskjærende.
 9. Ser ut som en Star Wars-messe i Afghanistan.
 10. Rio Bravo (Howard Hawks) Akumulator 1 (Jan Sverak) The Searchers (John Ford) Jaws (Steven Spielberg) The Bank Dick (Eddie Cline) A Night at the Opera (Sam Wood) Only Angels Have Wings (Howard Hawks) Den første Star Wars-trioen Wages of Fear (Henri-Georges Clouzot) Prime Cut (Michael Ritchie) Once Upon a Time in the West (Sergio Leone) Where Eagles Dare (Brian G. Hutton) It's Always Fair Weather (Gene Kelly, Stanley Donen) Meet Me in St. Louis (Vincente Minelli) Laputa: Castle in the Sky (Hayao Miyazaki) Spellbound (Jeffrey Blitz) Aliens (James Cameron) I Am a Fugitive From a Chain Gang (Mervyn LeRoy) Mary Poppins (Robert Stevenson) Project A (Jackie Chan) Dette går ikke.
 11. 80-tallet, britisk eller tysk?
 12. Oki Jeg så en film eller miniserie på NRK en gang på 90-tallet om en ung mann i en by på...tja, begynnelsen av 1900-tallet, tipper jeg, kanskje så sent som 50-tallet, som forelsker seg i en pike som er med i Frelsesarmeen eller noe som krever uniform. En rekke mennesker blir myrdet i denne byen, og mannen er ute om nettene (det er alltid natt, virker det som) for å finne ut hvem som står bak. Jeg tror piken blir myrdet, jeg tror mannen ser at faren sin er med i en frimureraktig type ting gjennom et kjellervindu, eg tror faren er morderen eller vet hvem morderen er, eg tror filmen/serien er skandinavisk, og jeg tror den er fra 80-90-tallet. Jeg er og ganske sikker på at den er i farger. Så?
 13. Er den ikke tsjekkisk da?
×
 • Create New...