Jump to content

Cooper

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Contact Information
 
   

Cooper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Okey. Når eg skriver kommentarer pleier eg ikkje å sjå igjenom skrivefeil. Men skal bli bedre på det, vertfall på små anmeldelsene mine Ville ikkje vere barsnleg eller noko, men er faktisk 13 år
  2. Hehe, ok. Takk for respons vertfall. Var eit litt tulle prosjekt og resultatet blei ikkje som forventa. Men eg driver fortsatt på og har fleire nye prosjekter på gong. Har ein litt surealistisk film også, som eg la ut på YouTube. Men den blei sletta.
  3. Ja, eg er då Jarmusch og har laga meg ein ny bruker fodi den gamle på ein eller anna måte klikka. Altso det funka ikkje å logge inn og eller ikkje å skifte passord. Så då er dette min nye bruker. Men for at dette innlegget ikkje skulle bli så alt for kjedelig, så tenkte eg at eg skulle dele ein film eg har laga med dykk. Penger er alt! (2010) http://www.youtube.com/watch?v=v3TDOwJ0lEc Laga den for over eit år sidan og den er svært så useriøs.
  4. Hm.. fekk penger for ein film anmeldelse eg skreiv til ei avis, pluss enda ein anmeldelse eg skreiv. Også veke lønn då. Er Jarmusch btw, eller samme person, men måtte skifte bruker.
×
  • Create New...