Jump to content

lamotta

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lamotta
 
 
  1. Er vel ikke den som sløser vekk alt jeg, da. Men eksempler på innkjøp i forrige måned er Fallout 3 og Uncharted 2: Among Thieves til PlayStation 3, Armani-klokke og åtte rap-CD'er fra Play.com. Har jo så klart kjøpt noen filmer og da. Blir vel kanskje en sydentur med en kompis til høstferien eller noe sånt og. Hatt sommerjobb, og aner ikke hva lønnen skal gå til.
  2. Er ikke noe jeg akkurat vil ha creds for. Ser ikke på meg selv som en ekspert heller. Ser vel det som frister aller mest. Denne sidens topp 500, for eksempel, har gitt meg en del ;-)
  3. Sa vel noe unødvendig i den kommentaren, får beklage. Er 14. Hadde planer om å ikke nevne det. Men nå ble det sånn.
  4. Eyes Wide Shut: Når Bill for første gang går inni bygningen, og blir satt på prøve. The Shining: Når Danny sykler gjennom gangene, og finner tvillingsøstrene. Uorginalt valg, jeg vet! A Clockwork Orange: "I was cured all right".
  5. Rett og slett fordi jeg ikke har en diger samling, har ikke noe mål i å eie alt i filmverdenen. Kjøper så klart det som topper ønskelista, og jeg føler jeg får behov for å se flere ganger. Tarkovskij, Kubrick, Bergman og Kieslowski sine filmer er eksempler. Og når du nevner jeg kommer med en del minneverdige og absurde kommentarer, vil jeg bare nevne at jeg ikke har slengt inn en kommentar her på et halvt år omtrent. Er en del yngre enn dere andre her inne på forumet, har andre ting å bruke penger på enn film. Kanskje ikke dere har det, men ikke la det gå utover meg.
  6. Hehe, ellers takk. Føler ikke at det er en must-have (kanskje litt dumt å si når jeg ikke engang har sett den), men skal på en eller annen måte få sett den en gang ;-) Takk for tips!
  7. Har ikke det, nei. Men den frister!
  8. Argento er legende innen horrorsjangeren. Opera er horror jeg elsker, langt bedre enn Suspiria ;-)
  9. Gleder meg over at denne filmen kommer, ja Eneste problemet blir vel å få noen andre interessert i å se denne, traileren var jo legendarisk dårlig.
  10. Kan ta et eksempel, håper jeg ikke har misforstått Topp 5 rappere: 1. GZA 2. Rakim 3. Mobb Deep 4. The Notorious B.I.G. 5. Ol' Dirty Bastard
  11. Hehe, får håpe lysten er like god i årene som går, da! Var bare et svært verdifullt tips.
  12. Hei, Jarmusch. Ser at du er vanvittig interessert i film, og det er jo bra. Men visst du skal kjøpe en film hver eneste uke (ofte gamle grøssere som i mine øyne scorer svært lavt), så kan det bli tresifret tall i antall på hvor mye du har kjøpt. Når du bare er 13 år, kan jo dette med billigkjøp på play.com bli en enkel vane, og du river deg enkelt med. Men til slutt, innser du at du muligens har gått for langt, har endret synet på hva som er bra film, og du må selge filmene du tidligere har kjøpt for 5-10 kroner per. på finn.no elns. Har heldigvis ikke opplevd dette selv, men slikt som dette gir meg alltid en tanke. Håper ikke dette ble en kjip melding, men synes det er viktig at isåfall en sier ifra Da var det sagt.
  13. 1. Insomnia 2. Ni liv 3. Reprise 4. Den brysomme mannen 5. Flåklypa Grand Prix 6. Orions belte 7. De dødes tjern 8. Elling 9. Uno 10. X De to sistnevnte liker jeg egentlig ikke, men likevel er de verdig til topp 10, noe som ikke er så vanskelig.
  14. Har du ikke sett Anchorman? Synes den er dritfet.
  15. Takk for tipset, har ikke den på DVD. Og siden du digger Tarkovskij, kan jeg anbefale "Offret", som går på TV1000 Nordic ikveld klokka 23:00, itilfelle du ikke har filmen fra før av
  16. Forresten, er det noen som bytter/selger "Martyrs", "Inside" eller "[REC]"? Skulle ordnet en film til neste lørdag Må ha norsk tekst.
  17. Tørr liste? Noen eksempler jeg kan få?
  18. lamotta

    Videonova

    Har du sett/kjøpt noe av Tarkovsky, da? Tarkovsky-filmene har gitt meg gode inntrykk, men Ivan's Childhood skal jeg innrømme kjedet meg litt, og er etter min mening hans verste av de sju jeg har sett. The Mirror måtte jeg se to ganger før jeg skulle like den, og det svært godt. Hans beste, er Andrei Rublev, og er etter min mening tidenes aller beste film
  19. Sjekk på NRK's nett-tv, der får man se alle Filmbonanza-episodene.
  20. Tja, 60 kroner for filmen og frakten. Virker den grei? Er en veldig fet utgave med mye bonus.
  21. Beklager, kun interessert i The Bride of Frankenstein fra 1935. Platoon har en aldersgrense på 18 år da, må vel mest være pga. tortur og drap på uskyldige mennesker i Vietnam, også en handikappet.
  22. Jarmusch: Platoon er omtrent som ny, i en to-diskers "Ultimate Edition". Tviler sterkt på at Stalker ikke har den, kan nevne at jeg har to av den, hvor jeg kan selge den ene. Vil du bytte noe imot den, eller kjøpe den?
  23. Her er noen jeg bytter bort: - Platoon - The Deer Hunter - Dogville (Svensk cover) - Full Metal Jacket (Deluxe edition) - Forrest Gump - The Shining (Svensk cover, "Stanley Kubrick Collection"-utgave) Her er noen jeg er interessert i: - The Shining (Norsk 2-disk utgave) - Mystery Train (Norsk "Jim Jarmusch Collection"-utgave - Night on Earth (Norsk "Jim Jarmusch Collection"-utgave - Martyrs - Inside
  24. Hehe, du imponerer noe jævlig for å kun være 13 år Flott å se at jeg ikke er den eneste "mindreårige" som setter pris på filmkunst.
  25. Se Twin Peaks-serien først, FWWM kan få deg til å miste lysten til å se serien... Tro meg
 
×
  • Create New...