Jump to content

Nopros

Members
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

About Nopros
 
 
 • Birthday 07/05/1995
 

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
Contact Information
 
   

Nopros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

 1. Prøver å dra jevnlig på kino, men blitt mindre siden de nyeste restriksjonene, og nå har også Cinemateket i Oslo stengt for oppussing så ikke blitt noen turer på kino så langt i år. Bortsett fra kino ser jeg sikkert 90% av filmene via torrents og Plex. Strømmetjenestene klarer ikke levere samme kvalitet som en blu-ray rip fra nettet, de gjør det vanskelig å finne frem til filmene og alt er spredt på en million forskjellige tjenester. Jeg har tilgang på både Netflix, HBO, Viaplay, Discovery+ og Disney, Prime men de blir nesten ikke brukt da ulovlige alternativer dessverre er så mye bedre. Er vel et luftslott, men håper en dag at bransjen kan bli enige om en felles platform. Hadde gledelig betalt en tusenlapp i måneden for et like stort bibliotek, og en like sømløs opplevelse som det torrentsider kan gi meg.
 2. Rått at DF er tilbake. Var aldri superaktiv her (hang vel mest på diskusjon.no og freak av norske forum), men fortsatt morsomt å se tilbake på 10 år gamle innlegg fra da jeg var rundt 15-16. Synes jeg selv virker rimelig veslevoksen i de få innleggene jeg hadde her haha. Av personligheter som postet her husker jeg Cyph, Badsmile, Crinderman og Montag best, men det kan vel samsvare at disse også var ganske aktive på diskusjon.no. Crinderman har jeg jo siden sist jeg postet her blitt godt kjent med. og besøkt i Malta hvor han bor et par ganger. Kan også gledelig slenge meg på bølgen av folk som anbefaler Meru! Likte den om mulig bedre enn Free Solo, noe med blandingen av idioti og heltemot som fenger. Personlig så roet filminteressen min seg noen år, før jeg nå siste par årene virkelig har funnet igjen gnisten. Av det siste året kan jeg trekke frem Eskil Vogts De Uskyldige og Drive my Car som to nye favoritter. Sistnevnte har en del visninger hvert fall i Oslo i februar, og den unner jeg alle å få nytt på lerret. Jeg logger fortsatt filmer jeg ser på både Letterboxd og ICM, selv om jeg er dårlig på å skrive noen som helst form for reviews, så inntil videre ikke veldig spennende å følge meg akkurat.
 3. http://www.last.fm/user/Nopros
 4. Tenkte jeg skulle ta en titt innom dette forumet igjen jeg, er en stund siden sist nå. I morgen skal jeg til Oslo for å stalke Cypheron. Ang. grininga så kan jeg sutre litt over at jeg har klart å pådra meg lungebetennelse igjen.
 5. Tja, har sett to norske filmer siden sist jeg tittet innom denne tråden, Bambieffekten og Få meg på, for faen. Tror ikke noen av disse skal klare å snike seg opp på listen min. Kanskje. Edit: Tulla, jeg har jo sett unge Triers Reprise. Den glir lett inn på topp 3 hvert fall.
 6. Der er vi nok forskjellige. Men nok en gang Montag, som Crinderman allerede har sagt. Dette er langt ifra en fantasi, ikke en fantasi, og ingen seksuell fantasi. Jeg kan dog være enig i at dette slettes ikke hørte hjemme her, og jeg beklager. Tenker vi setter en strek her jeg, vil du gi meg en skjennepreken eller to kan dette taes på PM.
 7. Redigerer posten min. Visste ikke at vi var så hårsåre her på forumet, og beklager derfor min reklamasjon av dette "manuskriptet". Var på ingen måte meningen å gjøre noen personer ubekvemme.
 8. Hobbiten, eller frem og tilbake igjen. Fra Capris.no til under hundrelappen inkludert frakt.
 9. Nei og nei, jeg vil ikke deite asiatiske kvinner.. Venner seg nok fort til reklamen, ja.
 10. Får visst ikke dratt på Øya i år heller. Får sette meg i et mørkt hjørne for å høre på litt Morrissey jeg da. Mer perfekt deppemusikk finnes der ikke.
 11. http://www.theshiznit.co.uk/media/May2011/master.jpg http://www.imdb.com/title/tt1560747/
 12. Må vel klare å bidra litt til denne tråden jeg og. For det første kan jeg juble for at jeg har gått forbi selveste Montag i antall sette fimer på IMDbs 30-tallsliste. Det synes jeg virkelig er noe å juble for! Norskeksamen i morgen også, full fest.
 13. Nopros

  Sommermusikk

  På tide å få litt liv i denne tråden igjen synes jeg. Jeg har til og med laget en spilleliste dedikert til denne nydelige årstiden vi (snart) står ovenfor. http://open.spotify.com/user/nopros/playlist/4bQUQ6mpgv88CKPHJjCj9r
×
 • Create New...