Jump to content

rolfen

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Contact Information
 
   

rolfen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. rolfen

    Game of Thrones

    Veldig flott serie, og jeg kan ikke se at den har så mange svakheter som blir nevnt av noen her. Kunne kanskje vært litt mer humor, men jeg vet ikke hvorhen det skulle passe. Den beste kommentaren er da en, på vei mot slagmarken, ber Tyrion (Peter Dinklage) om å "Stay low!". :-) Og da er det å vente itl april på sesong 2. Vet dere forresten om dette blir en evigvarende serie, eller om det er bestemt en sluttsesong?
  2. rolfen

    Misfits

    Er nettopp ferdig med ses1 av denne serien, og gikk inn her for å se hva dere synes om den. Men det finnes ikke en eneste posting om den?! Er det bare meg som liker denne? Jeg har sett en god del opp gjennom årene, og dette er en av topp 5 på tv-serielisten min. En smule Heroes-aktig, men kun konseptet om at vanlige mennesker får superkrefter. Men i motsetning til Heroes er Misfits engelsk, og har en bedre, europeisk humor. Hovedkarakterene er også veldig individuelle og sterke, men Robert Sheehan i hovedrollen tar kaka. Utrolig skuespiller og karakter. Anbefales på det sterkeste. http://www.imdb.com/title/tt1548850/
  3. Helt enig. Et makkverk av betydelig dimensjon. Grovt sagt er det alt for lite aliens og alt for mye amerikanere. Flere ulogiske plotthull er det til og med. Er ikke mye forskjell på denne serien og en vilken som helst alien b-film fra 50-tallet. Jeg ser at det er maaaange exec-producere her i tillegg til Spielberg, så jeg tviler på han har hatt mye på den kreative siden å gjort.
  4. A River Runs Through It "Gammel" 90-tallsdrama regissert av Robert Redford. Med bl.a. Brad Pitt og Tom Skeritt. Ingenting å si på produksjonen, kulissene, musikken osv. men jeg synes den blir veeel stillestående og standard i storyen. Burde konsentrert seg mer om Pitt sin rebelske figur for å få mer balanse. Men ellers en vakker tidtrøyte på en søvnig søndag. The Abominable Dr. Phibes Finfin, svart komedie med Vincent Price i en rolle som han tolker godt. Han er en hevngjerrig fyr, som begår rituelle drap. Veldig fin syrlig humor, og en anelse "Saw"-aktig.
  5. Så nettopp denne Wenders-filmen som har fått "Regel uten unntak" som norsk tittel. Hva betyr denne tittelen? Hvilken regel og hvilket unntak?
  6. Jeg pønsker på å publisere mine filmomtaler på en webside. Problemet er at jeg ikke kan html/css ol, og gidder ikke lære meg det heller! :-) Vet dere om noen webdesignere (evt. folk med over gjennomsnittet peiling på slikt) som kunne snekra sammen en side for en rimelig penge?
  7. rolfen

    Psychoville

    Du må gi den et par episoder før karakterene kryper under huden på deg.
  8. rolfen

    Psychoville

    En flott serie, som jeg bare plukket opp tilfeldig. Aldri hørt om skuespillerne eller sett league..... Spennende story, flott crazy humor. Vanskelig å sammenligne med andre serier, men liker du Carnivale, Twin Peaks + lignende serier vil du elske denne!
  9. Sjelden eg har måtte tatt en befriende pause i en film, men dette ble for mye. Om du trodde at pelsdyrnæringen i Norge er groteske, er denne filmen noe du må se. Dokumentar om hvordan vi mennesker ser på andre av jordens beboere (earthlings), og hvordan vi behandler dem. Filmen kommer med påstander dokumentert med skjult kamera, og nøytralt kommentert av Joaquin Phoenix. Slår i hel en del myter om hvor humant behandlet dyrene er, enten de er slaktet eller de er på sirkus. Og de sterke scenene er ikke annet enn en brutal virkelighet. http://www.earthlings.com/0/earthlings-store.php
  10. Empire har jo, oftere før, lister over alt mulig innen film, og i 2008 hadde de "40 Films That Will Guarantee You Sex". Jeg har kastet bladet, men min filmdatabase viser at jeg har 29 av dem: 1. Amelie 2. Barbarella 3. Before Sunrise 4. Black Narcissus 5. Body Heat 6. Bull Durham 7. Casino Royale (2006) 8. Charade 9. Chasing Amy 10. Dangerous Liaisons 11. The Dreamers 12. Glengarry Glen Ross 13. The Graduate 14. To Catch a Thief 15. The last seduction 16. Like water for chocolate 17. Logan's run 18. Moulin Rouge! 19. Mr. and Mrs Smith 20. Out of Sight 21. The Piano 22. Roger Dodger 23. Sex and Lucia 24. Star Wars IV 25. Stealing Beauty 26. The Tall Guy 27. To have and have not 28. When Harry met Sally 29. Y tu mama tambien Har ikke prøvd ut alle disse i praksis, kanskje det skulle blitt et forskningsprosjekt her på forumet? :-) Er det forresten noen Empire-nerder der ute som har tatt vare på bladet. Jeg skulle gjerne visst hvilke andre filmer som var på listen.
  11. Jeg har ikke helt skjønt denne "poenggivingen" til icheck... Er det slik at antall lister en film er på ikke har noe å si? Om en film befinner seg på ti ulike lister, så får en vel ikke ti "checks", eller?
  12. Og her er profilen min Sliter veeldig for å holde meg innen top 150. :-)
  13. http://www.kjendis.no/2011/02/28/kjendis/oscar/film/hollywood/oscar_2011/15612042/
  14. Jeg har aldri hørt om Rønningen før, men har vel aldri fått en person så langt opp i halsen så fort som jeg fikk med han. Ekkel idiot, er vel et passende beskrivelse. Jeg synes og hele produksjonen av oscarnatta oste av amatørskap. Vegard Larsen passer best i Dagbladet og ikke på tv, og i så måte burde Hoff ledet programmet. Og disse switchene ut av studioet til en eller annen amatørkritiker eller en halvfull tomsing på fest på Carl Berner, var bare merkelig. Det virket planløst og stressende: "Nei, nå må vi sette over til Kodak...nei, det var visst ikke helt klart", for så at de satt over ti sekunder senere. Neste år foreslår jeg at de sender uten studio. Gjør ingenting at vi får litt reklamepauser på en så lang sending. Heia Bier!
  15. Ja, kjære vene. Selvfølgelig nrk. Sovna litt der,ja. :-)
×
  • Create New...