Jump to content

Merk.

Members
  • Posts

    417
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Merk.
 
 
  1. Yo! Noen forslag til hvor jeg kan se/skaffe Asudem av Daryush Shokof?
  2. Merk.

    Musikk!

    Centipede Hz
  3. Merk.

    Musikk!

    Ny Crystal Castles låt her
  4. Merk.

    Musikk!

    Jeg mente Meditations, ikke Ascension. Vet ikke hvorfor jeg blandet de to.
  5. Merk.

    Musikk!

    Mange bra forslag her, spesielt Black Saint... og Ascension. Å høre på sistnevnte med høy feber vil nok for alltid være den beste musikkopplevelsen jeg kommer til å ha (med mindre jeg begynner på hallusinogener eller no'). Har hørt på mye Pharoah Sanders de siste månedene, og vil anbefale Karma og Jewels of Thought. Saksofonsoloen 2/3 ut i Hum-Allah-Hum-Allah-Hum-Allah er monumental.
  6. Merk.

    Jazz isn't dead

    Skamløs bumping med en av mine jazzfavoritter http://www.youtube.com/watch?v=13L6sjk080c
  7. Nevnte noen slutten til Sword of Doom? Så forresten Ichimei, Miikes Harakiri-remake (iiiiiiin 3D!!!), under årets Kosmorama. Ikke dårlig, men når ikke originalen til knærne.
  8. Merk.

    Spill prat

    Slik du beskriver det ser det ut som MH deler mange likheter med Dark Souls. Kult!
  9. Høres bra ut, selv om jeg ikke er en fan av Emperor Tomato Ketchup. Er de like "lang ute"?
  10. Høres bra ut. Italia Sør-Korea Latin-Amerika Russland Øst-Europa Sverige Skandinavia Tyskland Kina Kortfilm Animasjon Musikal Western Dokumentar Science fiction Hva mer?
  11. Merk.

    Best of 2011

    Som alle andre år har jeg ikke fulgt så godt med hva som har blitt utgitt i 2011. Jeg kan i det minste bidra med fem album: Colin Stetson - New History Warfare Vol. 2: Judges Giles Corey - Giles Corey Matana Roberts - Coin Coin... Vladislav Delay Quartet - Vladislav Delay Quartet PJ Harvey - Let England Shake
  12. Du kan i alle fall rettferdiggjøre en nyttårskveld på verdensveven. Godt nytt år.
  13. Tastatur. Jeg mestrer selve skytemekanikken nå, men klarer fortsatt ikke å unngå enkelte dødsfall pga navigasjonen som er begrenset til åtte retninger. Hadde vært fint om spillet hadde vært laget i noe annet enn flash, som visstnok er årsaken til den manglende kontrollstøtten.
  14. Det er nok jeg som husker feil.
  15. Amnesia, som i Amnesia: The Dark Descent? Det kom vel i fjor. Og Bangai-O er vel en remake? Mine favoritter (urangert): Dark Souls Jamestown Dungeons of Dredmor SpaceChem (Skyrim) Skyward Sword, Bastion og Xenoblade står fortsatt urørt, så det er rom for endringer her også. Blitt en del indiespill på meg i år. Har vel brukt nærmere 40 timer på The Binding of Isaac alene.
  16. Verdens tyngste insekt er funnet i New Zealand http://i.imgur.com/BjWhB.jpg Litt søt.
  17. Merk.

    Spill prat

    Skyrim er ikke veldig krevende, så det er jo absolutt å foretrekke på PC så lenge man er villig til å fikle litt. Det er jo allerede planlagt en Dark Souls-mod, hvor kampsystemet og diverse annet blir revidert. Blir spennende å se hva moddesamfunnet har kommet med om noen år.
  18. Den stumme provinsen (Nádas) for 349,- på Tapir. Det hadde faktisk vært billigere å kjøpe hele verket på amazon... Thinking in Java (Eckel) for $42 og en Vonnegut-samling med Cat's Cradle, God Bless You, Mr Rosewater, Slaughterhouse-Five og Breakfast of Champions for $23. Begge på amazon.com
  19. dodraugen er herved min nigger, Akuma no uta er favorittplata mi også. Jeg har ingenting å bidra med i denne tråden med andre ord.
  20. Merk.

    Spill prat

    Den siste gangen jeg ble invadert i Demon's Souls var av en person som ødela alt utstyret mitt (armor og våpen). Etterhvert ga han meg også pesten, slik at når jeg rømte, så døde jeg en sakte, ensom død i en mørk krok. Og til å avslutte fikk han naturligvis alle sjelene mine, som fungerer som XP og valuta. Such is life in Boletaria. Dark Souls blir fantastisk.
  21. Merk.

    2011

    Noen som har vært dedikert nok til å høre The Flaming Lips' nyeste EP?
  22. Merk.

    Spill prat

    Street Fighter handler ikke så mye om komboer som mange andre slåssespill. Spacing/zoning er mye viktigere. Tommy Wiseau spiller Mortal Kombat. Hvem sin idé var dette?
 
×
  • Create New...