Jump to content

drakkar

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by drakkar
 
 
  1. Egentlig ikke, snarere tvert imot. Kommer an på om jeg vil se film eller bare ha lett underholdning. Apropos det første - har du noen gode tips på Tarkovsky på dvd/bd?
  2. Nei, det har jeg ikke gjort! Bør det være mørkt da også
  3. Dessuten begynner det å bli passe høstmørke for å finne frem Kill Bill igjen.
  4. Så The Shining igjen i helga. Og da la jeg merke til at nå er den er blitt degradert av La Den Rette Komme Inn.
  5. Låt den rätte komma in. Og noen timer etterpå kjøpte jeg boka. Og soundtrack.
  6. Jau takk! Kunne tenkt meg en Alfredson-filmatisering av Knausgårds "En tid for alt". Den boka minner meg mye om La den rette komme inn (den handler like mye/lite om engler som La den rette handler om vampyrer). Ja, det va berre det akkurat no.
  7. Jeg leste boka etter å ha sett filmen, som jeg falt pladask for. Jeg tror Elis nøling i begynnelsen skyldes at hun ser på Oskar som mat, og derfor ikke vil ha følelsesmessig kontakt. I boka er det bare såvidt han ikke blir angrepet to av de første gangene de møtes. Boka er også tydelig på at Eli(as) etterhvert blir glad i Oskar, fordi Oskar tar Eli som hun/han er - som er svært lenge siden Eli har opplevd. (Siste besøket hos faren - da svirebroren kommer og de tar fram brennevinet - sitter Oskar med lappen fra Eli og tenker hvilket monster velger du. Og så kler han på seg, og forlater faren for å besøke Eli.)
 
×
  • Create New...