Jump to content

Coetzee

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Contact Information
 
   

Coetzee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Den er ikke solgt, og det skal nok gå helt fint å får sendt den til Oslo Har sendt deg en PM.
 2. Noen som er interessert? Det er en billig spiller av merket Tecsonic, som for noen år siden ble solgt på Coop for kr 1 990. Det er ikke verdens beste spiller (dårlig fjernkontroll, litt treig, etc.) så jeg har selv hatt en annen spiller som jeg har brukt til Sone B blu-rayer. Men spilleren fungerer fint, og kan være et ypperlig, rimelig alternativ dersom noen av dere sitter med et brennende ønske om å importere titler gitt ut av Criterion, Shout Factory, Olive Films, eller lignende, da nevnte selskaper nærmest utelukkende låser titlene til Sone A. Det er en også en enkel prosess å skifte sone: Ta ut plateluken. Trykk 1 etterfulgt av 2 med nummertastene på fjernkontrollen. Det skal nå stå DONE på displayet, og spilleren er Sone A frem til du skrur den av. Selger den for kr 500, Bor i Stavanger, og håper helst å selge den lokalt, da det fort kan bli dyrt/stress å sende den per post. EDIT: Solgt!
 3. Tusen takk for denne linken. Epstein er en relativt ny oppdagelse for min del. Først ble jeg overveldet av Masters of Cinemas nydelige blu-ray utgave av Coeur Fidele (som desverre nesten ikke selger - det er med andre ord tvilsomt at det kommer mer Epstein fra dem...), deretter ble interessen ytterligere styrket dat jeg så Usher. Skal smøre meg med tolmodighet til nevnte Epstein boks kommer ut, og denne boken ser ut som noe det skal bli en nytelse å jobbe seg gjennom sammen med DVD-boksen. Ser at forordet er skrevet av Tom Gunning, som for øvrig også har skrevet en fantastisk bok om Fritz Lang. Har troen på dette
 4. Mange takk! Registrerte meg strengt tatt for noen år siden, men dette viser seg å være min første post (trodde jeg hadde postet en gang og to tidligere, men den gang ei...)
 5. Kjøpte den norske blu-ray utgaven av Melancholia, og filmen varer på denne disken kun 130 min, i motsetning til 136 min som er filmens faktiske lengde. Enten er noe klippet bort eller er blu-rayen faktisk en oppskalert DVD, med PAL speed-up og hele pakka. Antar det er sistnevnte som er tilfellet.
×
 • Create New...