Jump to content

EspenA

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About EspenA
 
 
  • Birthday 09/26/1988
 

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo
Contact Information
 
   

EspenA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. diskuterfilm.no fungerer uten www., ja. Og, ja Svankmajer, det er en bagall, men det er bagataller som skaper frustasjon, ikke store mangler ;-)
  2. Jeg er veldig spent på Up. Jeg synes traileren var heller laber, men jeg tviler samtidig ikke på Pixars evne til å skape magi. Det har de gjort nok ganger tidligere. Peru, hvilke(n) av Pixars øvrige filmer kan Up kobles mest opp mot, egentlig?
  3. Forklaring på det fenomenet finner du her: http://www.diskuterfilm.com/forums/index.p...ost&p=67642
  4. Jeg har en løsning, ja. Det fungerer ikke, selv om det tilsynelatende fungerer i Firefox. Det er bare fordi de har en mekanisme i page-look-up-koden sin som forsøker å legge til www. som prefiks om det feiler uten. I og med at dette forumet er PHP-basert, så antar jeg at vi befinner oss på en Linux-server, aight? I så fall er det bare å legge til dette i .htaccess-fila i root, evt. opprette fila og legge til dette om den ikke eksisterer allerede: RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_HOST} ^diskuterfilm.com [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://www.diskuterfilm.com/$1 [L,R=301]
  5. Idé nr. 2: Lær meg å søke (ref. http://www.diskuterfilm.com/forums/index.php?showtopic=1556 ...)
  6. Jeg begynner mitt liv i dette forumet med å klage litt. Det er jeg flink til, og pleier å få andre i godt humør: http://diskuterfilm.com fungerer ikke, altså uten www. Det er sykt irriterende for de av oss som aldri gidder skrive det. Det er dessuten en smal sak å fikse. Pls?
×
  • Create New...