Jump to content

feskinger

Members
 • Posts

  233
 • Joined

 • Last visited

Contact Information
 
   

feskinger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. En venn av meg er på jakt etter en film som kan beskrives på denne måten, blant mange måter: Jeg skulle gjerne hatt tak i en film som gikk i Norge for ca 15 år siden tenker jeg, den het hvis jeg ikke husker feil Blodig tango. Kanskje den gikk på film fra sør eller noe sånt ,vet ikke. Handlingen er fra Buenos Aires, handler om en ung pike som gifter seg med en eldre mann, men som innleder et håpløst forhold på si, tror kanskje filmen var Argentinsk også, mener i hvert fall den hadde spansk tale. Filmen er skikkelig kitsch, og med innslag av SM, seksualisert vold, knivkasting og annet som det kan være fint å slappe av med når høstmørket kommer.
 2. feskinger

  Spill prat

  Det blir spennende å se om de klarer å putte flere detaljer inn i spillene neste år også. Jeg tror skeptikerne kan ta seg en bolle og slenge seg med på moroa.
 3. Gjorde det i dag, og ble litt skuffet. Liker godt ideen om den metale apokalypsen, en frisk tilnærming til sjangeren, men får ikke helt tak på hva filmen handler om. Det ene øyeblikket virker det som om Nichols prøver å knytte Curtis verdensbilde opp mot media, tv-scenen hvor kona sløvt sier "ja, er det ikke forferdelig" åpner for en slik tolkning, men det stopper også der. Høydepunktet er bunkeren, en scene som finner en helt spesiel nerve i blandingen høydramatikk og tomhet, en personlig frykt som Shannon virkelig mestrer. Tror kanskje jeg hadde likt filmen bedre hvis den sluttet der nede, Curtis silhuett mot den blå himmelen. Spør du meg mestrer Nichols det konkrete langt bedre en det svevende. Shotgun Stories er et stillegående mesterverk som kryper seg innpå deg, Take Shelter slenger deg rundt, er vag, men aldri kjedelig.
 4. Høres spennende ut denne White Noise, kanskje noe for sommerferien. Jeg leste Kartet og Terrenget, og mener oppriktig at den burde stå på pensum i studiet jeg nå fullfører, kunsthistorie. Jeg mener også, helt oppriktig at Houellebecqe er den beste konseptkunstneren. Eller, det er nesten en ny sjanger av kunst, verk som inngår i en fiktiv kontekst på en utrolig spennende måte. Tenker feks. på maleriet i Rocknrolla, det er utrolig kraftfylt i lys av filmen, men oppnår også en egen kunstverdi i lys av seg selv. Du går ikke rundt og tenker, det verket skulle jeg likt å sett i levende live, det bare er jævlig kult som det er.
 5. feskinger

  Spill prat

  Jeg trodde 3DS kom med regionsperre. Fikk en til jul, så det er uaktuelt å kjøpe meg en ny med asiatisk lås. Eller har jeg misforstått noe? Jeg elsker Japanske spill, mesteparten er såklart dritt slik det også er i vesten, men det de har gjort med rollespillet de siste årene viser jo tydelig at de ikke har utspilt sin rolle. Litt spent på Dragon's Dogma, ble småforelsket når jeg fikk se en fantastisk animert griff i en trailer, men kommer ikke over at det ikke er flerspiller i det. Ser litt for greit ut til å bli gøy alene.
 6. feskinger

  Spill prat

  Hvordan er det med Monster Hunter og 3DS, kan jeg spille det i Europa i dag? Hvis du skryter mer nå forlater spyttet munnen min og treffer skjorta.
 7. Endelig! Første dagen med koding egentlig, så da slurves det unødvendig mye. Fikk det til nå. Takk for hjelpen, funket som bare det.
 8. noen som kan css her? har laget to separate ark, et for hover og et for link Når jeg prøver å aktivere begge anullerer det ene det andre, hvordan unngår jeg dette?
 9. fyken fikk han ikke, men jeg har ikke detaljene rundt oppsigelsen. Du kan sikkert sende en melding til Tonny hvis du vil vite mer. Detaljer rundt siden kommer når vi begynner å nærme oss lansering.
 10. Gjør nok ikke det gitt. Vi jobber med å få opp en ordentlig side, men skriver for øyeblikket på denne bloggen. De fleste bildene er originale Feskinger.
 11. Skrev en kortere tekst om Source Code fra et spillperspektiv. Emosjonelt høymerke
 12. Ja. Ny konto, gi filmen et tullenavn, pasordbeskytt, lei inn detektiv og se om han finner noe. Hvis gønt lys, send passord og link på pm til de som måtte ønske det. Ellers synes jeg flere skal komme på banen med egne verk. Svankmajer feks. synes å huske at du la ut en smakebit av en animasjon du og noen andre drev og jobbet med.
 13. Buzz på diverse forum om at alter ego Uruloki kommer med film på fredag. Uruloki kan følges på hans tvilsomme blogg hvor han lister opp favorittfilmene sine. Vi gleder oss.
 14. Ja si det. Beveger meg kanskje ut på tynn is nå, men kan jo prøve å samle noen tråder i et forsøk på å forsvare påstanden. Hvis vi skal rangere tema forblir rasespørsmålet på toppen, men det utdypes jo tydelig at Pascal har skapt og utnytter sekten for å nå sitt formål. Her skildres massen av katter som hodeløse dyrkere av ingenting, sensasjonen av smerte og Jokers praktfulle prekener avleder dem fra å etterforske mordene som har hjemmsøkt nabolaget i tiår. Scenen med Gregor Mendel tar konseptet til det ekstreme der kattene blir levende marionetter hvis hoder rives av på måfå. Francis er en tydelig motgift gjennom hans vitenskaplige søken etter harde fakta. Han er ikke indoktrinert men ser saken gjennom konkrete bevis og analyse. Jesaja blir en motsatt ekstrem, en uskyldig og godhjertet katt som på grunn av sin tro aldri får oppleve verden, men heller bruker tiden sin på å hjelpe skurkene- fordi han er oppdradd til å tro at han gjør det for en profet. Er jo en annen dimensjon i hvordan religiøse tradisjonelt sett har tenkt om dyr, som maskineri uten følelser, instrumenter for menneskets godtgjørelse. Det var vel i utgangspunktet slike teorier som åpnet for forskning på dyr, hvor gregor mendel er første skrittet på veien. Men begynner vel å nærme meg mange kanter her. Rop ut hvis jeg er helt på jordet.
×
 • Create New...