Jump to content

Norsk Kiwi

Members
 • Posts

  693
 • Joined

 • Last visited

About Norsk Kiwi
 
 
 • Birthday 11/22/1978
 

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  New Zealand
Contact Information
 
   

Norsk Kiwi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Liten påfølger til skrekkdiskusjonen: 'Why won't you die'? The art of the jump scare
 2. Norsk Kiwi

  2013

  Har ikke rukket å høre gjennom hele Muchacho av Phosphorescent ennå, men Song For Zula må da være en av de nydeligste låtene som har kommet ut i år. Sliter å komme meg videre i albumet, for jeg må bare høre den en gang til og en gang til og.... Albumet til Vampire Weekend fungerer også ganske godt. Likte debutalbumet, men Contra fenget ikke min interesse, så det er godt å se at de har gjort noe jeg liker igjen. Mange gode låter, men Ya Hey kommer høyest for tiden. Step er også flott.
 3. Huff blir rimelig svett av å lese DF innlegg for tiden. For en som oftest står utenfor og oberverer, og ikke gidder å delta i lange diskusjoner grunnet den såkalte tidsklemma (barn, jobb, hjem etc) og det faktum at jeg er forskjøvet 10-12 timer fra resten av gjengen, så blir det litt uforståelig at man kan virkelig nå slike høyder gjennom å diskutere samfunnsrelaterte temaer. Vet ikke helt om jeg har rett til å skyte noe som helst inn i denne diskusjonen, men jeg kan prøve. Svaret er at forumet har et formål selv om det har degredert i det siste. Men det er viktig er at man følger visse gunnregler: - Hold oss til temaet som er under diskusjon - Personangrep er ikke tillatt. Hvis folk ikke klarer å følge denne regelen så bør moderatorer ha lov til å fjerne innlegg som er rettet mot andre brukere. Brukere bør også kunne utestenges, men det bør være strengt grunnlag for utestengelser, siden mentaliteten er free spirit og rett til egne meninger - Husk hvorfor DF ble opprettet til å starte med. Vi er alle her for å dele formeninger om film, musikk, samfunnsspørsmål osv, og bør alle gjøre det ytterste å respektere andres meninger, selv om det virker helt hull i hodet for andre individer. Egne meninger er kun rett for oss selv og kan ikke forventes å deles av noen som helst andre. Joda, noen formeninger er mer populære i samfunnet, men det er alltid noen som er uenige. Husk det, og la dem ha den rett å være uenige. Vet ikke om dette hjelper i det hele tatt, men følte for å skyte inn med en mer nøytral og distansert mening.
 4. Tror muligens jeg tok den prisen. Har vært gift i over 4 år nå.
 5. James Gandolfini har gått bort. http://www.imdb.com/news/ni55821141/
 6. Norsk Kiwi

  Seriemani

  He he. Skjønner hva du mener. Tror du trenger mine fem år i New Zealand til å forstå dialekten. Rett frem dialekt går greit, men mye slang som tar en stund å bli vant til. Tok sin tid før jeg fattet alt som ble sagt på tv. Eksempel fra anti-fyllakjøring kampanje. Du sliter med å forstå alt som bli sagt hvis du ikke bor her.
 7. Tja, han spilte jo i fantastiske Never Too Young to Die sammen med Gene Simmons og John Lazenby. Også har han jo fått pøket på Rebecca Romijn. Neida, tenkte akkurat det samme som deg. Tror Hollywood stemplet har blitt brukt til sin ytterste realitet.
 8. Noen som har vært i Portland (Oregon)? Jobbreise med helg i Portland (lørdag kveld og søndag). Tips om hva som er verdt å finne på mottas gjerne. En ting Air New Zealand må berømmes for er fimtilbudet. I en travel tid med små barn og særdeles lite film (en film sett siden jul), så ser man frem til 12 timer i flysete med godt filmutvalg. Som sedvanlig har jeg sjekket programmet på forhånd, så blir Lincoln, Argo, Moonrise Kingdom, Seven Psychopaths, The Master, Looper, Taken 1 og 2, og Beasts of The Southern Wild, jevnt fordelt over tur retur reisen. Og i mars blir det enda en flytur til USA med nytt program. Gode greier
 9. Greit nok at Rolling Stones har vunnet søksmål mot staten, men måten E24 har skrevet om saken er bare patetisk. Skal tro on journalist Eric Utheim følte han var veldig smart og humoristisk ved å spre låttitler gjennom en artikkel der slike plattheter ikke hører hjemme. Trodde E24 var en seriøs mediaenhet som kunne la Dagbladet drive med slike sprell. http://e24.no/lov-og-rett/rolling-stones-knuste-den-norske-stat-i-retten/20326758
 10. Norsk Kiwi

  2013

  Gleder meg alltid til en ny Nick Cave plate. Jeg er en av dem som foretrekker Caves mer lavmælte side og er relativt uinteressant i bråke-Cave, så Grinderman fattet ikke mye interesse. Fem år siden siste Bad Seeds plate er altfor lenge, så ser frem til det. Low kommer med ny plate snart, produsert av Jeff Tweedy. Synes Low har vært ganske kjedelig siden The Great Destroyer, men kanskje dette blir tilbake til gamle høyder. Håper de drar frem gitaren på et par låter og ikke bare holder seg til det lavmælte. Liker når de trår utenfor det sedvanlige (California, Canada). Yo la Tengo.. Litt samme son Low. Popular Songs fattet ikke mye interesse. Mer i stilen av I am Not Afraid of You.... ville vært bedre. The Knife kommer med ny plate i april. Local Natives ser jeg frem til. Likte Gorilla Manor, så må sjekkes ut. Lovende tendenser altså for 2013. Sliter selv med å forstå hvorfor mange anser 2012 som et musikalsk høydepunkt. Har kanskje med at jeg er mer enn noensinne har hatt svært lite tid til å sjekke ut ny musikk. Travel jobb, to smårollinger og en ny baby i oktober hjelper ikke når man er interessert i musikk og film.
 11. Jeg har fem hovedkrydder i hagen: Basilikum, oregano, timian, persille og rosmarin. Man kommer langt med disse, spesielt for italiensk-fans som meg. Har for tiden to typer timian og to typer persille (italiensk er favoritt). Rosmarin er obligatorisk for en god steik. Mynte gror også i hagen, men brukes svært sjeldent. Passer seg egentlig best for en god mojito eller myntesaus til lammesteken. Angeleno: mynte i sjokolade er nammenam. Lukten av fersk koriander liker jeg absolutt ikke. Men den har sin bruk, spesielt i thaimat.
 12. Vurderer å kjøpe Kindle til jul. Paperwhite er ikke tilgjengelig her i New Zealand ennå, så blir nok Touch for meg (har ikke undersøkt om å kjøpe på Amazon er billigere inkludert frakt). Noe jeg lurer på er om det er mulig å importere bøker til Kindle som ikke er kjøpt via Amazon? For eksempel, hvis en kamerat har en ebok som jeg vil lese, kan jeg kopiere filen og lese den på Kindle? Vet at det er lånefunksjon fra Kindle til Kindle, men dette er fra tablet til Kindle.
 13. Flight of the Conchords med ny låt for New Zealand Red Nose Day, veldedighet for syke barn. Låta er på slutten, men hele greia er veldig morsomt. http://www.youtube.com/watch?v=py_30jZGUYk
 14. Norgesturen over, neste reisemål Brasil. Jobbtur, men tar en par turistnetter i Sao Paulo. Noen som har vært der og kan anbefale rimelig hotell og flotte aktiviteter? Norge var bra, men himmel for et slit å reise med to små unger. Nattflyvninger er best, mens dagflyvninger blir konstant stress med unger som springer mellom, trykker på alle fjernkontroller (stoppet opptil flere folks filmer og kalte på flyvertinner stadig vekk), og som nekter å sitte på fanget under letting og landing. Singapore Airlines er best (gode barnesenger, stort barnemåltid), Lufthansa er skit på barnemåltid, men gode barnesenger, og Thai Airways er skit på barnesenger ("Loven sier at barna må være under 10kg og 6 måneder for å få seng", totalt bullshit). Flyplassen i Frankfurt er dritt med arrogante tyske tollbetjenter, mens flyplaser i Asia er knall med utmerket service. Asiatene vet å behandle folk med respekt. Bra å være hjemme hos familie og et kort besøk i Trondheim. Pils med Zann og skravling om film og alkohol var gode greier. Bangkok var middels, da kona ble innlagt på sykehus en natt med magetrøbbel. Når hun endelig ble bedre så var oppholdet over. Fikk vandret i et tempel of i palasset, men tror jeg trenger å vende tilbake en annen gang. Eneste film på flyturen ble siste Mission Impossible (ok tidsfordriv) og en halv time av The Separation.
 15. Hangover 2. Resirkulert kjedelig rævmøkk. Velkommen forresten.
×
 • Create New...