Jump to content

Badering

Members
 • Posts

  1,050
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Badering last won the day on September 30 2010

Badering had the most liked content!

About Badering
 
 
 • Birthday 01/22/1991
 

Contact Methods

 • Website URL
  http://popfyrstikker.tumblr.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
Contact Information
 
   

Badering's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Glad du likte dem! Har ikke sett de nyeste filmene til Resnais, Engangsgrill.
 2. Hehe, sier ikke at Breathless bare er stil. Er jo diverse fine tematikker som går igjennom, og den fungerer som et flott bindeledd mellom 50- og 60-tallsmentaliteten på en måte. Ellers enig med deg angående hvor definerende han blir sett på som. Hadde inntrykk av at han dabbet litt av post-2000. Hvilke av filmene er gode?
 3. Syntes Godard har flere interessante filmer. Filmene han lagde på 80- og 90-tallet, som Prenom: Carmen, Hail Mary osv, er svært gode. Synet på mannen er vel farget av debutfilmen, som kanskje mer enn noen av de andre filmene hans er preget av et stil-over-innhold-etos. Men man kan jo bare se videre i filmografien hans at han modnet veldig raskt. Selv om han kanskje er aller best på stil. Le mepris er kanskje hans beste? Syntes han har overskygget flere mer interessante regissører, som Resnais og Marker, men det er vel mer en innvending mot det filmhistoriske perspektivet på nybølge/left bank-bølgene enn Godard som enkeltregissør.
 4. Morvern Callar (Ramsay, 2002) Lost in Translation (Coppola, 2003) Werckmeister Harmonies (Tarr, 2000) Still Walking (Koreeda, 2008) Trouble Every Day (Denis, 2001) A New Life (Grandrieux, 2002) The New World (Malick, 2005) Dancer in the Dark (Trier, 2000) Oslo, 31. August (Trier, 2011) As I Was Moving Ahead Occasionally I Saw Brief Glimpses of Beauty (Mekas, 2000) The Gleaners & I (Varda, 2000) Summer Hours (Assayas, 2008) Irréversible (Noé, 2002) You, the Living (Anderson, 2007) Drive (Refn, 2011)
 5. Badering

  Spill prat

  Er Cybertext av Espen Aarseth den store bastionen innen teori om spill?
 6. Skjoldbjærgs film er egentlig ganske grei. En modernisering av stykket, hvor han setter det inn i samtiden. Var noe med vann å gjøre. Av det jeg har lest, stikker for min del Gengangere seg mest ut. Veldig kompakt stykke, med en del svært hardttreffende linjer her og der. Har ikke lest så mye tidlig Ibsen, dog.
 7. De åpner for et "forsøksprosjekt med strengt regulert legalt salg av cannabis / marihuana" i partiprogrammet sitt. Har drevet å lest litt i forskjellige partiprogrammer i kveld. Kveldens dom: Høyre: 4,1 Venstre: 7,5 De Grønne: 9,3 FrP:
 8. Bærre ti. L'Eclisse (Antonioni) Vivre sa Vie (Godard) Titicut follies (Wiseman) La jetée (Marker) Dog Star Man (Brakhage) An Autumn Afternoon (Ozu) Persona (Bergman) Mouchette (Bresson) Paris nous appartient (Rivette) Diamonds of the Night (Němec)
 9. Badering

  2013

  Hva syntes du om den nye Broadcast-skiva?
 10. Badering

  2013

  Noen som følger med på Boards of Canada sitt nummer-mysterium? Genialt.
 11. I takt med dette har jo blant annet Morgenbladet og Klassekampen økt sine opplag ganske hefitg de siste årene. Likevel er det synd å se Aftenposten få de samme tendensene som VG og Dagbladet, selv om A er langt fra like ille som dem. Uten å ha lest Aftenpostens papirutgave i det siste, så håper jeg da de ikke har en like høy kvantum Bieber i avisene som de har på nett? Edit: Og det her viser vel også hvor stor økonomisk makt en målgruppe av jenter 9-14 (Jeg aner ikke hvor gamle disse jentene er dog) har.
×
 • Create New...