Jump to content

Nils J. Nesse

Members
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Contact Information
 
   

Nils J. Nesse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Ingen er bedre enn Fernando Rey. http://www.gentedigital.es/upload/fotos/blogs_entradas/200903/fernando_rey.2_grande.jpg
 2. For øyeblikket drikker jeg Felsina Chianti Classico. En favoritt, i den prisklassen jeg syns jeg finner de beste kjøpene. (Ca 150). Moreller og lær, syrlig og fruktig. http://www.klwines.com/images/skus/1047904x.jpg
 3. Kjøpte fra myfavoriteguitars.com. Tror det var UPS som kom og leverte den. Kom i en hardcase, og alt var topp. Nå er jo dollaren billig igjen, så det er bare å handle.
 4. Ja, kjøpte den ny fra USA, da det kostet ca halvparten av i Norge. Neste oppgradering blir trolig en Gibson J-45. Men det får bli en stund til.
 5. Jeg spiller på en sånn: http://www.thepodium.com/images/PRODUCT/medium/ae00-1256.jpg Martin D-16RGT Ikke så fancy, men jeg liker lyden av Martin.
 6. Har reagert på det samme. Må vel ha vært en eller annen kampanje om å stemme inn tyrkiske komedier, på den tyrkiske ekvivalenten til Diskuterfilm, eller noe.
 7. Musikkleggingen i The Shining er noe av det beste jeg vet om. Eyes Wide Shut er det nest beste. Minn meg på at jeg må høre mer på Ligeti og Penderecki om natten.
 8. Jeg så denne minst 1 gang i uken i 1994. Og kan mesteparten av filmen utenat. Jeg så den igjen da DVD'en kom ut, fremdeles et mesterverk.
 9. Ja, ikke sant? Noe av det mest tullete som har skjedd i norsk film de siste årene, er at Liv Ullmann ikke fikk penger til "Et dukkehjem"-filmatiseringen sin. Aune Sand er et komisk geni. Samtlige intervjuer jeg har sett med mannen er helt fantastiske. "Dis" er kanskje litt kjedelig, men jeg har troen på at han kan treffe nærmere sitt kunstneriske potensiale i "Dådyr".
 10. Kanskje dette var det siste vi så av virkelighetstro/realistisk film. Før man oppfant virkelighetsforkludrende teknikker som klipping og dramaturgi. (Lumiere var forresten to personer, Auguste og Louis, de var brødre.)
 11. - Ole Johan, jeg ga deg for sent stikkord om den nedtoningen, det var min feil! - Ikke la det skje igjen.
 12. hvis du kan komme men noen eksempler på filmer der dette funker, kan jeg kanskje forklare hvordan Darnenne-elendigheten skiller seg fra dette. EDIT: oi, fyllainnlegg.
 13. Ja, noen vil kanskje hevde at én annen person som sannsynligvis likte den, var Lukas Moodysson -- men det tror jeg ikke. Jeg tror han bevisst har gått inn for å lage en film som er så dårlig som mulig. Jeg tror han syns den er helt elendig, og at det er litt gøy og oppkåtende for han. En til i samme bedrøvelige liga: Gaspar Noes bidrag til knulleantologien "Destricted", "We Fuck Alone". Og jeg liker Gaspar Noe.
×
 • Create New...