Jump to content

Zann

Moderators
 • Posts

  4,358
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Zann last won the day on September 16 2010

Zann had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 • Interests
  Patrick Swayze
Contact Information
 
   
Recent Profile Visitors
 
 
19,673 profile views
 

Zann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

8

Reputation

 1. Heia! Kort oppsummert siden sist: Null barn, litt mindre film (men fremdeles meget interessert!), omtrent like mye musikk. Generelt dårligere tid! Veldig gøy at forumet har våknet til liv igjen. Ble litt overrasket over å se hvor mye greier vi faktisk holdt på med, dette var jaggu et aktivt sted i velmaktsdagene! Det viktigste som har skjedd siden sist er at jeg har blitt stor fan av Taylor Swift. Håper Peru også vender tilbake sånn av vi kan diskutere Taytay.
 2. Zann

  2013

  Det er vel ikke Kompakt som har gitt ut den der?
 3. Ja, jeg må innrømme at alarmene som jeg har stilt inn for å detektere omvendt snobbing går av. Men samtidig blir jeg jo litt nysgjerrig på hva det er i disse filmene som plutselig skaper denne hypen. Men jeg synes nok Universal Soldier: Day of Reckoning, som Kiddo skriver om, virker mer interessant. Det har jo vært litt Internett-buzz rundt denne også.
 4. Ja, bra tiltak. Jeg tror jeg må ha vært borte på det møtet besserwisser-lauget bestemte seg for at Fast & Furious er noe vi skal bry oss om nå.
 5. Zann

  2013

  Nei, det er en split-LP. SIden til Dead C består faktisk av noe gammelt uutgitt arkivmateriale fra Eusa Kills-perioden.
 6. Zann

  2013

  I tillegg til Pan-skivene Zelmo nevner kan jeg anbefale Diversions 1994-1996 av Lee Gamble. Gamle jungle-kassetter som har fått hypnagogic pop-behandlingen. Slikt holder jeg meg vanligvis langt unna, men denne er, i likhet med flere av Pan-utgivelsene jeg har hørt, mye skarpere enn det vanlige avant-blogg-oppsopet. Har laget en foreløpig liste med plater jeg har likt i år: http://rateyourmusic.com/list/EZann/2013
 7. Zann

  2013

  Dette her er årets plate til nå for min del: http://www.pan-act.com/pages/releases/artwork/pan_31_web_a.jpg Commercial Mouth av Jar Moff. Jeg kicker ikke så ofte på slike kollasj/cut up-greier, men denne sitter som et skudd. Er noe med rytmen og timingen som gjør det uimotståelig. Pan er forøvrig et ultrahipstrete plateselskap som har noe for seg for tiden. Mye bra derfra.
 8. Amat Escalante er allerede inne i hovedkonkurransevarmen, med Heli. Årets norske Cannes-bidrag begrenser seg altså til Lasse Marhaugs musikk i denne.
 9. Zann

  Musikk!

  Personal Best #3 har vært ute noen uker. http://www.marhaugforlag.no/images/pb3cover.jpg Jeg har intervjuet Pumice og Svarte Greiner. Ellers er det mye fine bilder og generelt god stemning. 100 spenn. Lasse har forresten startet opp enda en fanzine. Den heter Stunt Rock. Konseptet er at han inviterer forskjellige folk til å være redaktør for hvert sitt nummer. Mer klassisk old school fanzine-estetikk i forhold til Personal Best, perfekt for de som synes sistnevnte er for high end. Første nummer, med Sindre "Gold Soundz" Bjerga som redaktør, er også ute i disse dager: http://www.marhaugforlag.no/images/stuntrock1cover.jpg
 10. Zann

  2013

  Hva er Von Tesla? Fortell, fortell.
 11. Zann

  Seriemani

  Jeg har sans for Top of the Lake! Feministisk film noir, kaller Campion det. Og undertekster er lett tilgjengelige, f.eks. her: http://www.addic7ed.com/
 12. Jeg har lest så mye av ham at det føles som om jeg kjente ham.
 13. Zann

  2013

  Hva synes du om den nye Autechre-plata, Peru? Tror ikke jeg har fått så mye ut av en plate fra den kanten siden Draft 7.30. Tviler på at jeg kommer til å sette den på så ofte (den varer i to timer! 4XLP!), men det er fint å gå seg vill i en virkelig omfattende musikalsk labyrint.
 14. Mer her: http://www.chunklet.com/index.cfm?section=blogs&ID=743 Spiller Ghost Tropic nå, favoritten min av alt han ga ut.
×
 • Create New...