Jump to content

COMPAQis

Members
 • Posts

  1,126
 • Joined

 • Last visited

About COMPAQis
 
 
 • Birthday 12/20/1983
 

Contact Methods

 • MSN
  nonneraner@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.kveg.net
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  The Fake Empire
 • Interests
  Hvetebakst, dovent øl og tyrkisk rambo.
Contact Information
 
   

COMPAQis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Greit, jeg biter på med en urangert toppliste: Pieta (Ki-duk Kim) Holy Motors (Leos Carax) The Imposter (Bart Layton) Moonrise Kingdom (Wes Anderson) Take Shelter (Jeff Nichols) We Need To Talk About Kevin (Lynne Ramsey) Ai WeiWei: Never Sorry (Alison Klayman) The Raid: Redemption (Gareth Evans) Beasts of the Southern Wild (Benh Zeitlin) This Must Be the Place (Paolo Sorrentino)
 2. Ja, jeg syns den er veldig behagelig å lese på og jeg har den "gamle" versjonen. Kindle paperwhite som er nyeste utgave har lett bakgrunnsbelysning i tilegg uten at det skal gå nevneverdig ut over batteritiden. Så for rundt 1500 kroner (for free-3G versjonen) levert av UPS på døren syns jeg det er et veldig bra kjøp for pengene. Jeg bruker den stort sett for å lese NY times daglig på en behagelig måte men også stort pluss for at stort sett alt av bøker kan oppdrives på nett lovlig eller ulovlig.
 3. COMPAQis

  Jazz isn't dead

  Et par myke steg videre kan være Miles Davis - In a Silent Way og John Coltrane sin A Love Supreme: http://www.youtube.com/watch?v=PUOGehr-4CA http://www.youtube.com/watch?v=5UTZU9mqdN8
 4. Flott tiltak. Sikkert ikke så mye nytt under solen, men her er et par anbefalinger av nyere dokumentarer som er verdt å sjekke ut: Resurrect Dead: The Mystery of the Toynbee Tiles - Kunst, galskap, randomness og detektivarbeid. Whores' Glory Michael Glawogger, mannen bak Working Man's Death tar for seg prostitusjon. Jiro Dreams of Sushi - Om nomnom. The Man Nobody Knew: In Search of My Father, CIA Spymaster William Colby - Spioner og daddy issues. Better This World - Idealisme og voldelige demonstrasjoner, Interessant i forbindelse med occupy-bevegelsen. Abel Raises Cain - Handler om Alan Abel som er titulert "the world's greatest hoaxer". Lounder Than a Bomb - Småcheesy, men underholdende dokumentar om ungdommer på en poetry slam konkurranse.
 5. Chromatics - Tick Of the Clock. Finnes på Drive soundtracket.
 6. En liten oppsummering over de beste dokumentarene jeg så i januar: http://img843.imageshack.us/img843/1654/tumblrlxgf1ch7vw1r9fyrl.jpg Disorder er en timeslang dokumentar fra Kina skutt i kornete sorthvitt og er en slags storbysymfoni til et land som ikke fungerer helt som det skal. Mye kaos, rot og ufrivillig humor i alt fra en gal man som danser på motorveien til politi på grisejakt. Filmet i en nesten anarkistisk observernde stil og det er forfriskende å se noe som ikke har vært igjennom det tunge sensurapparatet. http://img191.imageshack.us/img191/2235/tumblrlxgf0l8nka1r9fyrl.jpg Searching for the Wrong-Eyed Jesus er roadtrip gjennom sør-statene i USA på søken det ekte gudommelige og spirituelle sør. Det kunne fort blitt en ganske standard affære om de ikke hadde fått med seg musikeren Jim White og et kobbel av andre flinke muskere til å steppe inn hvor som helst i filmen å lage noe som ligner på korte musikkvideoer. Severdig for galskapen og spesiellt musikken. http://img41.imageshack.us/img41/707/tumblrlycvretrd31r9fyrl.png Det er noe poetisk i en atombombe som eksploderer, vakkert og destruktivt. The Atomic Cafe er samling av amerikanske propagandavideoer fra 40 og 50-tallet med hovedvekt på disse bombene tross alt ikke er så farlig når det kommer til stykket. Et par interessante snutter med pilotene som bombet Hiroshima og Nagasagi, absurde klipp der amerikanske soldater øver på fremrykkning rett etter et bombenedslag og masse bra eksplosjoner. http://img828.imageshack.us/img828/7435/tumblrlxm3i5yd131r9fyrl.jpg El Sicaro: Room 164 starter rett på sak i hotellrom 164. En helt sortkledd skikkelse med hette over hodet kommer inn i rommet, setter seg ned i en stol, tar opp en tegneblokk og begynner å fortelle om livet sitt i et av de meksikanske narkotika kartellene. Kun sporadisk avbrutt av han reiser seg for å vise noe eller gestikulere forteller han rolig om et tidligere liv som kidnapper, utpresser og doplanger. Direkte ufint, men veldig interessant å se og høre hvor gjennomsyret samfunnet er av denne korupsjonen. http://img10.imageshack.us/img10/5374/tumblrlxfgkgdsgh1r9fyrl.jpg The Black Power Mixtape 1967 - 1975 er en samling med opptak som ble funnet i et av hvelvene til STV for noen år siden og tar for seg svenske journalisters dokumentasjon av Black Power bevegelsen. Masse småsnutter med alt fra hverdagsliv på gaten i Harlem til væpnede gateslag er med. En fin liten tidsboble folk burde få med seg. http://img845.imageshack.us/img845/2593/tumblrlyb5dadrld1r9fyrl.jpg The Interrupters følger anti-voldsprosjeket Ceasefire i Chicago over et år. Bestående av en rekke ildsjeler, de fleste av dem tidligere gjengmedlemmer bruker de dagene på å oppsøke ungdommer i et forsøk på å få ned gjeng-krimimaliteten, volden og dopbruket som herjer nabolag på randen av sammenbrudd. Inspirerende og deprimerende.
 7. Skuespillerne viste at dette var dårlige greier, men regissøren Claudio Fragasso mener bestemt at han har laget en god og meningsfylt familiefilm hvis du tar en titt på Best Worst Movie. Appellen til disse "så dårlige at de blir gode" filmene er jo som oftest at de hårreisende dårlig satt sammen, men i god tro om at de har laget noe bra.
 8. Dabladet kjørte en analsex-artikkel tidligere i høst også som het "bakdøren til himmelen". Tror noen i redaksjonen er fiksert.
 9. Ingen som kjenner igjen denne karen her? Filmen er fra 80-tallet. http://img822.imageshack.us/img822/5975/waddap3.jpg
 10. Får slenge inn noen kjente fjes: http://img820.imageshack.us/img820/820/waddap2.jpg
 11. Beklager. Hadde helt glemt bort denne. Så her kommer et nytt bilde som burde gjøre ting litt enklere: http://img190.imageshack.us/img190/3923/waddap.jpg
 12. Kan ta en liten ninjaoppdatering på hva jeg har sett i det siste jeg også: Life in a Day - Et prosjekt hvor folk fra hele verden har sendt inn video av ting de gjorde 24. juli 2010. De fikk inn 4500 timer med film som de har silt ned til behagelige halvannen time. Med andre ord et enormt prosjekt som gaper over fødsler, død, fattigdom og rikdom uten at det på noe som helst tidspunkt føles feil eller teit. En varm hyllest til livet og en fin tidskapsel som anbefales på det aller varmeste når en går lei all nihilismen. Drive - Stram regi, tøff synthmusikk, en tøff navnløs helt og nådeløse gangstere. Denne filmen brukte ikke akkurat så veldig mange minutter på å vinne hjerte mitt og er definitivt en av årsbeste så langt. Og Nicolas Winding Refn må være en av regissørene med best grep på filmvold. Raskt, brutalt og realistisk. Crazy, Stupid, Love -Crazy +Stupid -Love Tabloid - Errol Morris sin nyeste dokumentar som tar for seg den riv ruskende gale Joyce McKinney. Kjent fra en episode i 1977 hvor hun leide med seg en pilot og en livvakt til England for å bortføre en mormoner og holde han som en "sexslave" i 3 dager. Det er i allefall den fangede sin versjon, Joyce McKinney mener det var kjærlighet. Pressen i England går helt amokk og snøballen blir større og større. Dokumentaren er greit skrudd sammen, men holder ikke helt samme klasse som Morris sine beste filmer. The Hangover 2 - Jeg lurte litt på hvordan de skulle klare å lage en enda dårligere film en eneren. Jeg fikk svaret ganske raskt, det er bare å bruke et enda dårligere manus, gjør skuespillet enda mer uninnspirert, prøve å være enda mer ellevill og utagerende og feile på alle punkter. Jævla søppelfilm. Never Let Me Go - Denne var skikkelig fin. En merkelig og gripende oppvekstskildring fra en kostskole i England. Nydelig cinematografi, flott skuespill og en tvist som gjorde filmen bedre og dypere enn jeg tenkte i utgangspunktet trekker denne godt opp over gjennomsnittet. Gå inn lykkelig uvitende å la deg rive med.
 13. Deler internett med idioter. Reply from 192.168.0.1: bytes=32 time=3676ms TTL=64
 14. http://img828.imageshack.us/img828/7812/juksemaker.jpg
×
 • Create New...