Jump to content

Noodles

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Noodles
 
 
  • Birthday 07/07/1996
 

Profile Information

  • Gender
    Male
Contact Information
 
   

Noodles's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pdd. ser listen slik ut, men har et par andre filmer jeg mistenker kan snike seg inn (Inherent Vice, Girlhood, Whiplash, Cloud of Sils Maria, Adieu au Langage, Mommy, Leviathan, Timbuktu, Mr. Turner, Force Majure, Birdman, Citizenfour for å nevne noen). 1. Vintersøvn 2. En due satt... 3. Calvary 4. The Grand Budapest Hotel 5. Starred Up 6. Enemy 7. Nightcrawler 8. Under the Skin 9. The Tale of the Princess Kaguya 10. Gone Girl
  2. Så Vintersøvn for noen dager siden, men klarer ikke å slutte å tenke på den. En klar tier for meg, men tar også en ganske høy plassering blandt mine favoritter gjennom tidene.
  3. Vet ikke hvor aktivt det er her inne, men kan nevne at jeg så Roy Anderssons nyeste igår. Dette skrev jeg på VGD: En due satt på en gren og funderte over tilværelsen Damer og herrer, jeg presenterer dere årets film (so far, at least). Helt ny til Roy Andersson, men denne stilen hans slår gjennom med en gang. Kameraet beveger seg ikke en gang, men jeg elsker det. Hvert bilde er som et maleri hvor Andersson nailer vår "eksistens" på jorden. Har heller aldri sett humor så godt implimentert i en så dyp filosofisk film. En genial film rett og slett. 87/100
  4. Takk for fin velkomst. Kan se om jeg klarer å lage en liste md mine favoritter, men det er mye arbeid, fryktelig vanskelig å velge.
  5. Ser forresten at vi allerede har "møtt" på letterboxd. Not bad. Skal gjøre mitt beste for å bidra litt. Virker som et oppegående og kunnskapsfullt forum. I like.
  6. Er det fortsatt liv i dette forumet eller registrerte jeg meg på litt feil tidspunkt?
  7. http://www.last.fm/user/hmyge
×
  • Create New...