Jump to content

Snurris

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Contact Information
 
   

Snurris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Snurris

    Spill prat

    Probemet med Cage sine spill slik jeg ser det, er at de prøver for hardt å forene spill og film. Kan forstå at man forsøker å skape respekt for spill, men man burde heller utnytte de verktøyene spill har (interaktivitet f.eks) i stedet for å falle i "film-fellen". For min del vil derfor Half-Life 2 være helt "der oppe" når det kommer historie innen spill, bare så synd at det tar latterlig lang tid å få en 3er..
  2. Haha! Se her ja.. Mente jeg hadde vært aktiv her på et tidligere tidspunkt. Om en moderator eller administrator hadde orket å kontakte meg på PM hadde det vært supert
  3. Av "nye" skuespillere har jeg hatt en soft-spot for Christian Bale siden The Machinist og American Psycho. Kanskje ikke så rart da at jeg gleder meg til å se han sammen med Woody Harrelson og Casey Affleck i Out of the Furnace.
  4. Helt klart av de beste seriene på TV akkurat nå ja, gleder meg til ny episode i morgen!
  5. Av nyere horror-filmer synes jeg Innkeepers og Sinister så absolutt var inne på noe. Innkeepers med sitt fokus på atmosfære og forholdet mellom karakterene, og Sinister med et meget bra lydbilde. Desverre faller begge to for kort til å bli helt "der oppe" (Sinister faller i den moderne grøss-fella, nemlig skvettesekvenser og mye pjatt), men Innkeepers er etter min mening kanskje den beste "ordentlige" horrorfilmen jeg har sett de siste årene, på tross av at den gir inntrykk av å være en The Shining-kopi. Støtter også hyllesten til Martyrs, snublet tilfeldig over den mens den gikk på Canal Plus, og den fenget voldsomt!
×
  • Create New...