Jump to content

Peru

Members
 • Posts

  2,460
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Peru last won the day on January 26

Peru had the most liked content!

About Peru
 
 
 • Birthday 12/15/1985
 

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
Contact Information
 
   
Recent Profile Visitors
 
 
11,930 profile views
 

Peru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

6

Reputation

 1. Heisann. Morsomt å se både arkiv og nye poster. Litt surrealistisk å grave i egen fortid på nettet, når det har gått noen år. Jeg var litt sen til å oppdage mailen, nå får jeg ta en kikk på hva som ligger her.
 2. Ikke sett Love & Friendship ennå men er veldig begeistret for at noen tar tak i andre Austen-verk enn de store romanene. Her boltret hun seg oftere i ren parodi og utdriting. Som du påpeker, det bør gjøre det enklere for filmskapere å unngå å romantisere/sentimentalisere satiren. Lady Susan, som den er basert på, er en av de minst outrerte av disse historiene. Ellers går det ofte i mord, utroskap og alkoholisme, med innslag av kannibalisme.
 3. Facebook kan være et alternativ - såfremt folk vil diskutere under eget navn, og at man ikke bare melder seg inn i en gruppe utan å diskutere noe. Om Facebook er feil, synes jeg et gratis, enkelt alternativ er en bra løsning. Vil ikke kreve at noen skal betale for en såpass beskjeden aktivitet, og vi trenger ikke en kompleks forum-struktur med mange forum. Melder meg uansett inn i FB-gruppen.
 4. Peru

  Spill prat

  Hvis du plutselig blir fristet til å skalke ut tusenlapper på en Rift eller Vive, sjekk ut Giant Bomb's launch day stream.. masse novelty crap som knapt nok henger sammen, og støtte for noen 'vanlige' spill som .. .ikke bør spilles i VR. Mye hype rundt racing games og VR, men gutta konkluderer raskt med at Project Cars og seriøs racing ikke vil bli gjort med brillene på. Jeg har en Gear VR for min Samsung, ble litt revet med og hadde jo uansett den dyre telefonen. den kostet knappe tusen kroner (gratis i visse sammenhenger), og er kanskje ikke verdt det, men virker som den hovedsaklig er det samme som den mye dyrere PC-versjonen med lavere resolusjon. Og den deler mange av de samme appene på Oculus-butikken. Teknologien funker for å gi deg sug i magen, som en tusenfryd-attraksjon, men uaktuelt å ha på seg i timer, og uaktuelt å vurdere å spille gjennom lange spill med den.
 5. Interessant, kanskje, å se forskjell på mottakelse av Batman v Superman i Norge vs USA. Så filmen og er litt usikker selv, noe stor film er det ikke, men samtidig mindre kjedelig enn The Avengers. Men Marvel-filmene får generelt alt for høye scores (i USA såvel som i Norge) og jeg skulle vel først og fremst sett de straffet av amerikanerne på samme måte som Snyders pretensiøse liksom-mesterverk.
 6. Birkebeinerne - kan godt repetere at jeg er glad for at norsk film har begynt å benytte seg av norsk historie, men dette er ekstremt slapt!
 7. Peru

  Spill prat

  http://www.gamer.no/artikler/kommentar-nintendo-ma-gjore-noe-for-a-snu-den-negative-trenden/262777 Sensasjonelt dårlig! Det går an å skrive en Nintendo-observasjon med pessimistisk fortegn, men ikke på denne måten.
 8. Apropos ultrakonfronterende, fra Armond White's 'better than' i år http://www.nationalreview.com/article/429435/movies-2015-best-and-worst?target=author&tid=1152026
 9. Jeg kunne kanskje kostet på meg 39 kroner men gidder ikke trykke meg gjennom skjemaer for å gjøre det. Men ja, er litt interessert i hva han har å si der. Har ting å utsette på hans Bond-anmeldelse men han har rett i at den nye filmen suger og at QoS er den suverent mest undervurderte og mest interessante Bond.
 10. Peru

  Spill prat

  Årets spillhøydepunkt kan ha kommet veldig tidlig. Denne videoen har mange lag, og SM64 fortsetter å fungere som et lerret speedrunnere maler den vakreste spillkunst på. "Now you're probably wondering what I'm gonna need all this speed for. After all I do build up speed for 12 hours. But to answer that, we need to talk about parallel universes."
 11. Manohla Dargis, som alltid har vært aktiv med å diskutere og problematisere det overdøvende simple spetakkelet i blockbustere nevner også temaet i hennes SW-anmeldelse http://www.nytimes.com/2015/12/18/movies/star-wars-the-force-awakens-review.html?_r=0
 12. Force Awakens - ganske så bra! Føler A Kielland bommer her, filmen har en del av de samme elementene som ANH, men opptrer aldri som et billig speilbilde. Bortsett fra noen litt lame enkeltreplikker som spiller på nostalgi føles TFA som sin egen film. At det t.o.m er en ny dødsstjerne-sak føles som en bagatell, bakgrunnsbilde for det som virkelig gjelder. Nok snikksnakk, egentlig: For Star Wars er det viktige at karakterene er sjarmerende og har kjemi - alt annet godt kommer som følge av dette. Og det er de her. Sjarmerende helter, sjarmerende skurker. De to relativt uskrevne bladene i hovedrollene er fantastisk castet og gløder sammen. Lek og moro, og man bryr seg om de. Så er det selvsagt mye man kan pirke på. I midtpartiet prøver filmen å slå seg til ro med de etablerte elementene og har kanskje litt vansker med det, men så, når motivasjonen blir klarere igjen våkner den til live. Gidder ikke ta den store diskusjonen om SW som franchise og gigantmaskin her og nå, for det er skuespillerne som er vinnerne, over Disney og JJ Abrams og all annen støy.
 13. Arthur Christmas En helt ok julefilm. Dårlig forhold til CGI-jul fordi jeg av og til skrur på tv'en på julaften mens en kjip, stiv CGI greie for barn går. Virker som de har sendt samme korte filmen mange år på rad, men den suger vilt og jeg husker ikke hva den heter. Denne var bedre og jeg glemte at det var CGi ganske raskt.
 14. Peru

  Spill prat

  Jepp, er vel det som er kjernen - få folk til å bry seg om hva som blir sagt. Jeg tror ikke noen bryr seg om hva gutta i Level Up sier.
×
 • Create New...