Jump to content

Bob_3

Members
 • Posts

  1,514
 • Joined

 • Last visited

About Bob_3
 
 
 • Birthday 09/26/1989
 

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
Contact Information
 
   

Bob_3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Har sendt deg pm! Og lagt til litt mer på lista.
 2. Jeg er sikkert sent ute til festen, men jeg prøver nå å bli kvitt en store bunke filmer grunnet plassmangel. Jeg har vært på GameStop for å bli kvitt de "vanlige" titlene, og de kunne friste med hele 4 kroner pr. tittel. Ikke dårlig, si! Importfilmer og bokser er jeg derimot ikke så sikker på om jeg blir kvitt der, så jeg gir det et ærlig forsøk her på forumet: - Powell & Pressburger Collectionhttp://www.amazon.co.uk/The-Powell-Pressburger-Collection-DVD/dp/B000HRLWR6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1380721451&sr=8-1&keywords=powell+%26+pressburger+collection . I plastikk. Maks 100,- -Hamsun samleboks http://www.platekompaniet.no/Film.aspx/DVD/Hamsun_-_Samleboks/?id=1809831 . Ikke i plastikk, men ubrukt. 150,- - Samtlige sesonger Six Feet Under. Ikke i plastikk, men pent brukt. 50,- pr. sesong eller 200,- for samtlige 5 sesonger. - Berlin Alexanderplatz. I plastikk, 150,- - Alle Nip/Tuck-sesongene, britiske utgaver. Grei stand. 150,- for alle 6 sesonger(7bokser). - Criterion: ..Benjamin Button Blu-Ray. I plastikk. 60,- - Criterion: Pierrot Le Fou Blu-Ray. I plastikk. 60,- - Criterion: Chungking Express. Ikke plastikk, uåpnet, et par PK-klistremerker. 30,- - Tarkovsky: Ivans Barndom(plastikk), Andrej Rublov(plastikk), Solaris(plastikk), Speil(plastikk), Stalker, Offeret. 40,- pr. eller 150 for alle 6. - Cassavetes collection: Shadows, The Killing of.., A Woman Under..., Faces, Opening Night. Separate cover i en slags samleboks. Åpnet, men i god stand. 50,- - Herzog/Kinski Collection http://www.platekompaniet.no/Film.aspx/DVD/The_Herzog_-_Kinski_Collection/?id=ABD4298 I plastikk. 80,- - The Thick Of It Series 1 & The Specials. 50,- - Friday 13th Collection(de 8 første): 30,- - Indiana Jones Complete Collection: 30,- - Band Of Brothers: 30,- - Trilogy Of The Dead: 30,- - Kieslowskis fargetrilogi: 20,- - Weeds s. 1-4 Blu-Ray: 100,- (Sesong 1-3 er sonefrie, s. 4 er sone A) Har også Entourage s. 1-6, hvor 2 av sesongene er Sone 1. Ymse dvder som går for 15,- hver, alt i plastikk: - Bande à Part - Fellini´s Satyricon - Weekend - The Magnificent Ambersons - Vår, Sommer, Høst.... - Metropolis - Cinema Paradiso - Knife In The Water - Ikiru - The Kid Alle 10 for 100,- Ymse europeiske importer, i god stand: -Hellraiser(plastikk) - Nightmare on Elm Street - Halloween - Child´s Play - Evil Dead - Sleepaway Camp Box(alle 3 filmer) - The Wicker Man - Black Christmas(Plastikk) - Zombie Flesh Eaters(plastikk) - Troll/Troll 2(Plastikk) - Hatchet(Plastikk) - Inside(Plastikk) - Switchblade Romance(Plastikk) - Critters Collection(1-4) 10,- per, 100,- for alle. Åpen for kvantumsrabatt(om noen i det hele tatt skulle være interessert). Foretrekker å gjøre handelen i Oslo, men om ønskelig kan jeg ordne både postsending eller avhenting i Fr.stad. Listen oppdateres i løpet av dagen.
 3. Bob_3

  2012

  Støtter Joey Bada$$, solide saker. Har ikke hørt så voldsomt på Kendrick-skiva foreløpig, men førsteinntrykket var bra nok til at jeg kjøpte billett til Rockefeller-konserten på nyåret. In other news: Sean Price-skiva Mic Tyson kom i dag, garantert hard kvalitetsrap. Skal pløye meg gjennom nå.
 4. Enig i at Southampton definitivt fortjente poeng i dag, kudos for fotballen de spiller. Men ligaens kjipeste lag? Den prisen får Aston Villa. Håper de rykker ned. Ellers så var det en intens fotballkamp. Ekstremt langt nede da VP prøvde på det patetiske straffesparket(som burde resultert i gult kort for udugelighet), og det ble ikke bedre av at roomien min som er verdens største Arsenal-fan skrek "Robin, you're a cunt" for full hals. Betraktelig bedre stemning da vi scoret på overtid. Men seriøst - det lukter ikke svidd av United hittil. Heldige mot Fulham, ekstremt heldige i dag. Vi må fortsette å flakse til oss trepoengere til vi får orden på midtbane og forsvar. Neste kamp er Wigan hjemme, det må bli seier.
 5. Bob_3

  Hip-hop!

  El-P i Oslo i Oktober. http://www.sawol.no/el-p-konsert/
 6. Van Persie klar for United. http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2012/Aug/manchester-united-agree-deal-for-robin-van-persie.aspx
 7. Jason Derulo's er sugne på å vise at de er et stabilt topplag som kan vinne flere år på rad. Med på premie.
 8. Blir med. Passer bra å oppdatere dvd-hylla litt før sommerferien neste år.
 9. Bob_3

  Øya 2012

  Frank Ocean-konserten var fet. Vel verdt over 800 kroner, gitt.
 10. Hvis noen tilfeldigvis vet om en leilighet med 3 soverom i Oslo som er tilgjengelig er det hyggelig om vedkommende skriker ut.
 11. Tyskland skal jo ta dette, særlig når Italia har 120 minutter i beina fra søndag. Men oddsen er veldig skjevt satt, Italia står til 4,50 hos William Hill. Det blir for drøyt. Håper uansett det åpner seg mer opp i kveld, synes sluttspillet i dette EM'et har vært et trist skue. Kampen i går var så grusomt kjedelig at man ikke skulle tro det var mulig.
 12. Ja, synes oppriktig synd på Kroatia i dag. De skapte skuffende lite, men de hadde allikevel fortjent et mål på en av mulighetene i andreomgang. Modric er pur klasse, synd det ikke ble mål etter det fantastiske forarbeidet hans. Ellers synes jeg dette minner mye om Spania anno 2010, hvor de også da tok seg videre fra gruppespillet uten å imponere noen. De er farlige når de først gidder å spille ballen framover(og det er ikke ofte), så jeg regner med å se de i finalen. Håper Tyskland tar seg dit og slår ut Spania. Tror ikke det er noen andre enn Tyskland eller Italia som kan slå ut spanjolene. Italienerne har ikke imponert nevneverdig de heller, men de er noen jævler på å forsvare seg.
 13. Taktikken til Spania: Kjede motstanderen helt til de mister konsentrasjonen og så score. Håpet av hele mitt hjerte at Kroatia skulle avansere.
 14. Bob_3

  Hip-hop!

  Ikke helt oppdatert på ny hiphop om dagen, men ble ikke imponert av hverken EL-P's Cancer 4 Cure, Curren$y's siste(ikke noe sjokk, han lager jo bare den samme sangen 250 ganger) eller BIG K.R.I.T.-skiva. Killer Mike låt solid etter én lytt, mens Homeboy Sandman-EP'en heller ikke gjorde nevneverdige inntrykk. Noen som har sjekka ut Joey Bada$$? Er kun 3 spor inn i mixtapen, men det låter veldig, veldig bra foreløpig. Kun 17 år, tipper han er verdt å holde øye med de neste årene. Skal se om den klarer "biltesten" senere i dag. Kan lastes ned her: http://www.livemixta..._bada_1999.html
 15. Har også Tyskland som vinner av EM. Har noen småkroner på Benzema som toppscorer selv, og en liten sum på Lewandowski(samt altfor mange andre overlappende bets). Lewandowski burde nok hatt med seg et mål eller to til i går om det skulle gå, dessverre. Polen skulle jo punktert kampen i førsteomgang, men all ære til grekerne for måten de reiste seg etter utvisningen(som var helt håpløs, skandaløst av dommeren) Leste at den spanske dommeren var en av favorittene til å dømme finalen, det er nok uaktuelt nå. Og fint er det, for det baner vei for at Skomina dømmer, som jeg har satt en hundrings på. I dag håper jeg og tror på Tyskland og Nederland, men det er en vanskelig gruppe å spå.
×
 • Create New...