Jump to content

Kitano

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

About Kitano
 
 
 • Birthday 05/10/1979
 

Contact Methods

 • Website URL
  http://Kitanox42.wordpress.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
Contact Information
 
   

Kitano's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Ser at ingen har laget noen tråd om Ramaskrik. Gleder meg vilt til tre dager med ny og fin skrekk på Oppdal kulturhus! http://ramaskrikoppdal.files.wordpress.com/2011/09/insidious3.jpg?w=480&h=270 Her er filmene: A LONELY PLACE TO DIE ARRIETTA DEADHEADS THE DEVIL’S ROCK DON´T BE AFRAID OF THE DARK EN KATT I PARIS EXIT HUMANITY THE INNKEEPERS INSIDIOUS JULIA’S EYES MONSTER BRAWL THE PACK PREY RABIES RESERVEDEKK SECTOR 7 STAKE LAND THE THING THE THRILL OF A KILL UFLAKS WE ARE WHAT WE ARE THE WOMAN Dagsprogram Ser spesielt frem til A Lonely Place to Die, Insidious og Stake Land!
 2. Katta var " Den du frykter". Dansk film, som skal på Kosmorama.
 3. hehe. Helt korrekt ville det vært at nøkkelen til filmen manglet. Dette er den største utfordringen når det gjelder digital kino. Alle digitale filmer blir kodet slik at de bare kan spilles av på en bestemt server, på en bestemt sal på et gitt tidspunkt. Dette er en datafil som må lages av de som produserer den digitale kopien. Når det gjaldt Gjøglernes aften var denne nøkkelen produsert til den gamle serveren på nova 3, som ble byttet ut for et par uker siden. Sykt irriterende og sløvt av produsenten i London.
 4. Das Boot kommer til å bli digg! Gleder meg som en liten unge! Resten av programmet vil nok la vente litt på seg. Det vil nok ikke bli offentligjort på et par uker ennå. Det er jo fremdeles nesten en måned igjen;)
 5. Det har ikke alltid vært like dårlig oppmøte på Cinemateket, men spesielt overfylt har det vel sjelden vært. Hvorfor det er slik? Neimen om jeg vet. Er kanskje ikke like stor interesse for film som man skulle tro? (Det at filminteresserte og spesielt filmstudenter ikke synes det er interessant med Jakten og Motforestilling er jo en gåte...) Dårlig reklamering? Ja absolutt, her har man mye å ta tak i. Men man får håpe at det tar seg opp i ny sal og at det kan generere litt mer besøk.
 6. Neida, alt har bare ikke blitt lagt ut ennå. Det kommer mer etterhvert. Programmet skal gå frem til påske. Etter påske kommer vårens program 2.0!
 7. Jeg er rimelig ukresen når det kommer til film. Så lenge jeg sitter i en kinosal sluker jeg det meste nokså uhemmet. Det er merkelig, men den barnlige gleden ved det magiske med film ser ikke ut til å bli noe mindre med årene. Hjemme kreves det litt mer av filmen for at jeg skal la meg fortrylle, men jeg er fremdeles ganske løs når det kommer til å bli sjarmert. Noen genre er jeg i teorien mer glad i enn andre, så som sci/fi, western, TÅFF-film, vold og pupp og slikt, men satt fjetret i tre timer under visningen av Gösta Berlings saga, og da var det stumversjonen uten musikk. Tror kanskje en hovedregel er at jeg liker det spektakulære som viser meg noe annet enn det jeg gjør til vanlig. Men når det er sagt så likte jeg jo La Libertad veldig godt, og det er en dag i en tømmerhuggers liv, uten at det skjer noe spesielt. Dette ble noe usammenhengende, men det blir det jo gjerne når man er entusiast
 8. Filmene er foreløbig plassert etter følelse. Filmer jeg føler passer sammen plasseres sammen. Enkelt og greit. Dermed blir det nesten som å plassere etter genre, men ikke helt. Dette systemet fungerer brukbart, men ca hver annen måned må det ryddes opp i.
 9. Jo det haster, skal komme en del i dag. Slik går det når "alle" har vært i Tromsø.
 10. Layout på vårens program bedrives i dette øyeblikk. Noen små stikk kan vel avsløres... Filmklubben åpner sammen med Cinemateket tirsdag 20. januar i prinsen 5. Da vises Ruben Østlunds nye film De ufrivillige. Ruben Østlund vil være til stede og presentere filmen!
 11. Nja... er ikke nødvendigvis enig i det. Det er ikke mindre kreativt å lage en remake enn det er å filmatisere en roman. Resultatet er uansett at filmen bygger på et allerede kunstnerisk verk. Problemet er vel ofte at man velger å remake filmer som i utgangspunktet er godt likt og da tørr ikke produsentene å endre for mye. Når det er sagt så er det jo fascinerende at dette med remakes bare blir uglesett innen filmverdenen. Det er mye sjeldnere at folk hisser seg opp over coverversjoner innen musikk... Jeg tror vi bare må innføre coverbegrepet også innen film. "Ron Howard har besteme seg for å covre Michael Hanekes Caché"
 12. Jepp folk skal gjøre jobben sin. Vi har noen nye maskinister på Trondheim Filmklubb og her kan det sees ut som at de må strammes opp litt. Spørsmålet blir jo da hva er problemet? Dårlig merking, løst spolt?
 13. Jepp, så denne på filmtreff på tirsdag. Får vel få ned noen tanker om den... Førsteinntrykket er at den er utrolig god! Muligens noe av det beste jeg har sett så langt i år og noe av det aller beste fra Scorsese. Sjelden har jeg sett en mer spennende film på kino. Så godt som alle skuespillerne gjør karrierebeste og hvis ikke DiCaprio får nok en oscarnominasjon for denne er det noe galt fatt. Tja.. er vel nesten enig med deg her, men ikke helt. Det er jo spesielt karakterene til Alec Baldwin og Mark Wahlberg som er de komiske og jeg synes de fungerer veldig bra. Det er så mye dårlig politiprat her at det nesten blir i meste laget, men jeg mener at han balanserer det bra. Synes dog at filmen faller sammen litt i den siste akten, men mulig at jeg har gått glipp av noe... Virket på meg, og andre jeg snakket med etter visningen, som om det er noe uklarheter i plottet som kan virke som direkte plotthull. Eventuelt så kan man legge godviljen til tenke at det har bare skjedd off screen Må nok se den igjen tenker jeg.
 14. En dokumentar vil aldri være objektiv. Man kan kanskje etterstrebe det, men hva er poenget? Er man interessert i å se en film som ikke mener noe? Det vil jo bli fryktelig kjedelig... Tror poenget er at man må innse at en subjektiv dokumentar også kan være sakelig. Det er ingen motsetning mellom å være subjektiv og det å være redelig. Når det kommer til bryting av en konvensjoner, som jo tråden egentlig handler om, tror jeg at det som oftest ikke er spesielt heldig. Det er fordi det ofte blir at man bryter konvensjoner bare for å bryte dem. Da blir det gjerne påtatt og meningsløst. Skal man bryte konvensjoner bør det være en tanke bak det. Og da, hender det at det blir spennende og fantastisk. Et godt eksempel på dette er innen kortfilm. Det er et medium hvor det er stor plass for eksperimentering og forskning innen filmkonvensjoner. Som oftest tryner de ordentlig, men så en gang i blandt dukker det opp en film som fungerer som fjell! like fullt kan man jo berømme viljen til å være anderledes, for det er vel gjern slik et det er dem som prøver å være nyskapende som en sjelden gang bringer verden fremover! Litt filosofisk her på slutten... klokken er jo over halv to må vite.
×
 • Create New...