Jump to content

matsk

Members
 • Posts

  1,970
 • Joined

 • Last visited

About matsk
 
 
 • Birthday 09/23/1989
 

Contact Methods

 • MSN
  mats@sinnsyk.net
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 • Interests
  en to tre
Contact Information
 
   

matsk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. matsk

  Musikk!

  Ja! Så de på Hovefestivalen og plata har blitt snurra mye i det siste. Grimvokal med glimt i øyet og mye bra gjester på skiva!
 2. matsk

  Fotokunst

  Araki er fantastisk! Gregory Crewdson http://overlayblog.com/wp-content/uploads/2010/02/crewdson15.jpg http://artsytime.com/img/artwork/gregory-crewdson-artwork/gregory-crewdson-artwork27.jpg http://3.bp.blogspot.com/_ObWKSfS9pQ0/SwHc2CTTnkI/AAAAAAAAAH4/YyhTW_HJDjw/s1600/gregory_crewdson01.jpg http://www.vam.ac.uk/images/image/29134-large.jpg
 3. matsk

  Platecover

  http://gfx.dagbladet.no/labrador/122/122019/12201903/jpg/active/320x.jpg
 4. haha! amatørfotografi er serious business. første gangen jeg hører om hatmails på så slett grunnlag. hvilken side er det?
 5. HVOR SER JEG DETTE? jeg får bare opp selvangivelsen og der står det bare hvor mye jeg har tjent fffffffffffuck
 6. matsk

  Musikk!

  Jeg tror det er like før hodet mitt eksploderer. Skulle gjerne hatt en versjon uten alle klippene fra Haiti, slik at jeg kunne ledd av den uten å få så dårlig samvittighet. Favoritt: Barbra Streisand med autotuned Lil' Wayne på andreplass.
 7. matsk

  Metal

  http://www.youtube.com/watch?v=OzMJhOwBLqw "/thread" som de sier på nettet. Best ever!
 8. Psjt, trenger da ikke mørkerom, bare en pose å pakke huet inni for å tre film på spoler! Er mye sterkt her, men synes definitivt at begravelseserien står sterkest. Kan være fordi man kjenner historien rundt dem, men de gir inntrykk av at det har skjedd et eller annet fælt uansett. Synes det er veldig opp og ned med den albumserien (da tenker jeg på alle, det er jo flere enn de du poster her også), noen er veldig gode mens andre bærer litt for mye preg av montasje og enkelte av dem kanskje virker litt uinspirert? Jeg håper virkelig at du fortsetter med foto selv om du begynner på filmskole, det er mange knallgode bilder her :---))
 9. Og spesielt etter den var med i Reprise. Japandroids - Rockers East Vancouver Nick Cave and the Bad Seeds - The Mercy Seat Bob Marley & the Wailers - Iron Lion Zion Antony and the Johnsons - For Today I Am a Boy Sage Francis - Conspiracy to Riot
 10. Er det den skolen som het The Arts Institute at Bournemouth før, Uru? Ei som gikk i klassen min på GK og VK1 går/har gått (litt usikker der) filmlinja, tror hun er veldig fornøyd. Fikk tilbud om fotolinja der selv etter et intervju som var mest på skøy for omtrent to år sida. De har hvert fall bra rykte på grafisk design og film (synes ikke fotolinja virka sååå imponerende, men de har lang og god tradisjon for film og grafisk så vidt jeg skjønte). Uansett, de har veldig bra opplegg for studenter som kommer fra utlandet så vidt jeg husker, er garantert bare å kontakte dem så får du prata med noen fra Norge som går/har gått der.
 11. http://2.bp.blogspot.com/_2_SQZKe4yoY/SdFZUc3NgGI/AAAAAAAAAxg/MFwaLDrX4iI/s400/normal_internet-seriousbusiness.jpg http://img.photobucket.com/albums/v668/auciker/internet_serious_business3.jpg http://cdn2.knowyourmeme.com/i/9990/original/internet-24591.jpg jeez louise! dette er så klamt at det dogger av skjermen min.
 12. Hørte nettopp igjennom nyeste til youth pictures of florence henderson, når bare opp til "tjeh/meh" foreløpig, det er ikke noe revolusjonerende akkurat. Men kan hende den vokser litt på en gjennomlytting eller to. Høhøhø! Hæ..?
 13. http://www.fucking-windows.com/ fuck yeah
 14. Bronson Dead Ringers 59,- pr stk på PK.
×
 • Create New...