Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Earlier
  2. Nesten ferdig med 3. batch Ser ut som alt går inn denne gang og. Men mye mer mas i gruppa på Facebook denne gang. Alle så langt: https://www.icheckmovies.com/lists/norske+filmklassikere+blu-ray/albajos/
  3. Tror promoteringen rundt første runde av konseptet var så vellykket (jeg tror aldri jeg har sett slik nasjonalånd rundt noe så sært som eldre norske filmer), at det er mulig Sweetwater vant stort på å være kun tredje film ut. Jeg tror Selkvinnen også ville klart det i dens plass også, muligens. Når vi kommer til femte eller sjette batchen med norske filmer som skal ut på blu-ray, så er jeg spent på hvor mye solidaritet som er igjen, men vi får se. Reisen Til Julestjernen syntes jeg var litt underlig å ta med siden den går på TV i julen hele tiden. Mistenker Platekompaniet pushet den fordi de tror det vil være en folkelig film som på utgivelse vil selge som hakka møkk rundt juletider. Noe som sikkert er rett. Kanskje det er den som havner under flest juletrær i år av de, selv om norske filmfans tydeligvis gjespet av valget.
  4. Har kjøpt 9/10 i første batch i og med at Insomnia allerede er på Criterion. Vil jo gjerne ha noen mer ukjente filmer også, men tviler på at de når målet med Selkvinnen f.eks. Til og med en samling med alle samiske filmer vil vel slite. Men på den andre side så er ikke 180 eksemplar så mye. Selv hadde jeg trodd at Sweetwater ville slitt mest denne runden. Men det var Reisen til Julestjernen som faktisk var minst poulær (trolig siden den er på TV konstant)
  5. Hei, Aktivitet på Dfilm igjen gitt. Ja, kjempeflott konsept. Vært gøy å se slik engasjement rundt gamle norske filmer. Kjøpte et par av dem. Elsket at de fikk med Sweetwater, som er en gammel favoritt, men var litt delt til andre valg som f,ejs Reisen Til Julestjernen, men håper virkelig de får noen spennende utgivelser neste "batch".
  6. Platekompaniet samarbeider med et gruppe ledet av Christer Falck om å få så mange så mulig av norske filmer på Blu-Ray bidra.no/film Målet er visstnok å i snitt tilby folk å Crowdfunde i snitt 52 filmer i året. (I bolker på 10 og 10 om gangen) Men om absolutt alt når målet øker de vel antallet. De har presentert 8 så langt, men man kan foreslå filmer i gruppen på Facebook fb.com/groups/norskefilmklassikere
  1. Load more activity
×
  • Create New...